Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja jsem zacal v 15, hned jak sem se dostal ze zakladky, na stredni byli lepsi lidi, tak me zasvetili, oni uz byli zkusenejsi, nelituju toho, sem rad ze hulim a hulit budu jeste doufam dlouho
... ale zacit hulit myslim, ze neni nikdy pozde
pánové já jsem poprvé hulil taky už v 15 ale pak jsem nějak přestel a začal zase asi před půl rokem. Je mi 22 a vůbec nelituju toho že jsem se k hulení vrátil, a navíc jsem přestal skoro chlastat. totáááááááální pohoda
Tak ja som s tým zacala v 15tich,hned ako som prisla na gympel,a rozhodne to nelutujem i ked mam kôli tomu problémi,som stastná ze ta mám trávicka moja...
Just keep trippin and be cool....
vivala ganja!!!!
Já hulím od 15 a bráno ze zpětného pohledu bylo to docela brzo. Ale co, do života se mi to nijak nepromítlo , tak si nemusím nic vyčítat. Teď je to 7 let a cítím se skvěle. Obecně je ale lepší začínat až když má člověk trochu rozum a to v 15 asi ještě moc není, i když je to hodně individuální.
[Edited by Marcus on 15-08-2001 at 10:25 AM]
Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade
Poprvé asi před 12 lety na návštěvě v zahraničí, potom za pomoci mamky jsem něco vypěstoval na zahradě a opravdu jsem se kouření a pěstování začal věnovat asi před 5 - 6 lety. Na to že je mi 29 vám možná příde, že pozdě. Ale přeci není kam spěchat.
Tak poprvé kouřeno v 11, pak samozřejmě dlouho nic, v 18 už hooodně často hodně rááádo.
Ve 22 první pokusy s pečením a vařením. Mňammm.
No a dnes ve 27 kouřím téměř denně, ale jen "homeopatické" dávky, stačí mi to. Kromě kofeinu a nikotinu jediná droga, která se mnou prožila nonstop deset let a myslím, že je to nejrozumější řešení.