Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 3 4 5 
Hulení a posilování - Hulící posilovna - Klikni zde pro originální téma
Moltres
Zdarec. Chtěl bych se optat, jestli máte někdo nějakou zkušenost s kondičním posilováním a čazením. Nemyslím zhulit se před cvičením a pak rubat, ale jestli má hulení nějaký vliv na růst svalů a tak podobně.. Pálím tak obden, víkendy jsou náročnější. Dík za každé info.
Moltres.
BBVlada
Cus. Mno hulení a sport nejde do sebe. Sportoval sem zhulenej zhruba tak 2mesice a zadny dobry vysledky, člověk je jeste vic unavenej. Jestli chces sportovat tak rozhodne ne zhulenej a 2dny predtim taky radsi nehul páč tělo je unavený. Navíc zhruba nakejch 24hodin po huleni je zmenseny privod krve do naky casti mozku jež je odpovědná za koordinaci pohybu, krev tam tece o 30%mín takže to je taky špatný.

Ale zase když si jednou za měsíc zahulíš a zatrénuješ, je to jinej zážitek.
Jinak jestli si myslel že po huleni rostou svaly, tak to teda ne:)Peace
Moltres
Sportuju už od mala. Hraju fotbal, teď i futsal. Pak jsem do toho začal tak nějak hulit. Na treninky a zápasy se nezhuluju. Spíš pálíme tak večer v hospě u fotbálku. Do posilovny chodím rekreačně (asi tak 3x týdně). Efekt pozoruju, ale spíš mě zajímalo, jestli to mojemu tělu nějak neškodí nebo jestli by ten výsledný efekt byl lepší bez hulení.


citace:
Jinak jestli si myslel že po huleni rostou svaly, tak to teda nePeace

Je mi líto, že to tak vyznělo, myslel jsem, že to lidi pochopí správně;) Nejsem magor....:D

No, omezit hulení na jednou za měsíc.. Moc se mi do toho nechce. Hulení mám rád:)
indicky-konopi
Taky valim fotbal uz vod malicka....teda pred rokem sem skoncil, pac sem mel prechazet do chlapu, a tam to je uz vo necem jinym:)...nebejt cigar a jointu pred zapasem, tak tam chodim asi jeste dneska....:D Fakt se potom docela blbě dejchalo...:D vic sem toho za celou sportovni karieru nespozoroval:p:
masoquista
Tak já mám opačnou zkušenost.Když si zakouřím a dostanu chuŤ posilovat, do posilovny nejdu ale doma si rád zacvičím.Posiluju posiluju a psychicky vdržím více bolesti na svaly.Teda jako že žádnou bolest necítím.Znáte to, když cvičíte a říkáte si že už víc nemůžete, tak s travičkou to mám naopak.Prostě cvičim, dokud nepadnu a cáká ze mě pot :frog:.Akorát druhej den mě bolí celý tělo.ToŤ má zkušenost. Ale po zahulení si dostanu chuŤ cvičit tak dvakrát do měsíce.
Moltres
A co třeba zkušenosti s nějakou zvláštní výživou atd? Co třeba pravidelné užívání kreatinu a občasné pálení? Slyšel jsem, že to škodí zdraví.. Prý se na ten kreatin nemá ani chlastat.:confused:
Deckardph
Moltres: muzu ti rict ze kreatin je pekna sracka par mejch kamaradu uz docela dlouhou dobu posilujou a 2 zacali brat kreatin jeden prestal a ted si se mnou obcas zahuli je vymakanej a ma k tomu predpoklady uz od narozeni ze bude howado (on uz je howado :D) a druhej velkej odpurce huleni driv pohodovej kluk ale zacal to brat nejak vazne a zacal zrat kreatin docela dost po fyzicky strance na tom je dobre ale po psych je na tom dost zle lehce se vytoci ma furt chut nekomu dat do huby nevirovnanej a von sam priznava ze kreatin na tom ma nemalej podil :( chjo jak se ty lidi kazej
Marv
já si myslím že sport a travka jdou do sebe už pár let kopu sálovku a vždycky před zápasem se pěkně nakopnu sklem a to sou potom akcičky kdežto když si nezakouřím nedám skoro ani přihrávku a tudíš mě ta hra neba závěr s konopím jde všechno líp :sun:
Moltres
Deckardph- Nevěřím tomu, že kreatin má vliv na agresivitu. Tahle látka se vyskytuje normálně v těle, ale ne v tak velkém množství. Žeru to proto, že ne každý má tak dobrou genetiku a předpoklady, jako Tvůj kámoš.. Já tu hmotu musím nejdřív někde nabrat a pak vytvarovat..:(
Marv- nejspíš to hraješ jen tak pro zábavu. Já bych před zápasem nikdy nezahulil. Prostě jsem pak marný.. ale 100 lidí, 100 chutí ;) Dík za každé další postřehy.

Moltres
Ježíš
no celkem zbytecny tryd, co rikate?:rejp: ;) podle meho naprosta blbost, kdyz jsem jeste chodil do posilovny pravidelne (tak 3-4* tydne) nikdy jsem predtim nehulil (vzdycky az po tom :D) Jednou me ale kamos prekecal ze jako zahulime pred posilkou a skoncilo to tak ze sem si tam sednul/lehnul na leg-press (takova ta pohodova sedacka) a usnul :D:D s fotbalkem je to skoro to samy, hraju ho rekreacne jednou tejdne, ale ze by to na me pusobilo jako na marva se rict neda (a to jsem hral spalenej jako mockrat :)) takze ja vidim pozitiva zhuleni se jen u fotbalku stolniho, tam to u me funguje:cool:
Deckardph
Neveris never ja mam praktickou zkusenost a fakt ti muzu rict ze to chovani meni
Flintak
Znám týpka,, co se zhuloval to posilovny a takhle to dělal nějakou dobu a uplně si vodkurvil srdce!!!!!!Ale jeho chyba!!
waterpiper
Jako maly jsem chtel byt pilot stihacky a o nekolik let pozdeji jsem chtel chodit do posilovny :) Nejakou dobu jsem tam dokonce chodil, ale pak jsem se na to stejne vysral. Ale kdyz uz jsem tam chodil, tak jsem nacetl dost o posilovani a Kreatin je podle mne sracka. Docetl jsem se, ze nektere firmy pridavaji do kreatinu navykove latky. Obecne pry kreatin akorat navazuje do svalovych bunek vodu, cimz mohutni, ale pokud clovek prestane posilovat a brat Kreatin, svaly jdou rychle do riti. Zastavam nazor, ze je lepsi dosahovat horsich vysledku prirozenou cestou, nez byt hovado a zrat pri tom vsechno mozne.
Jednou jsem na CT2 videl film, takovej tatík od rodiny se zamiloval do kamarádky od svojí dcery. (cca 17 let bylo te kamaradce...)
Zaslechl ji, (tu kamaradku) jak říká že kdyby začal posilovat, tak by nebyl uplně k zahození. Takže fotřík si sežene dealera (svého souseda), a začna hulit + posilovat s čínkama co našel v garaži.... A celkem mu to jde.
Pokud jste to někdo viděli, tak mi prosím napište, jak se to jmenuje!

Já jdu zítra poprvé do posilovny, ne že bych něják uznával kult těla, ale chci trošku vypadat a zlepšit si fyzičku..

waterpiper:
Tak jsem se dival na web o posilování a moc se mi ty chemky nelíbí...
www.f-sport.cz pokud bych mnel dodržet jejich plány, musel bych toho spolikat spoustu....
Jak moc velký vliv na svaly a celkově výdrž mají chemky? (ty legalní)



PEACE
waterpiper
Zas takovy odbornik nejsem, abych tady mohl radit :) Ale pokud chces neco brat, tak proteinove a sacharidove napoje. U posilovani je dulezitejsi strava nez samotne posilovani. Musis do sebe dostat potrebne mnozstvi bilkovin a sacharidu (presne udaje kolik g na 1kg vahy nevim) a to nekdy jidlem opravdu nejde :)
waterpiper :
dik za odpoved, radsi si necham poradit od tebe, než od odborniku na f-sport.cz nebo jinde. Zdají se mi trošičku zaujatí ...
waterpiper
Ja vsechno vycetl z netu. Na nekterych strankach pisou jak je nejaka latka v pohode a na jine zas, ze je to pekny humus. Ja osobne bych ani nemel dobry pocit z toho, ze mi svaly rostou diky nejake chemce. To zalezi na jednotlivci, jestli chodi do posky, aby se citil dobre, ze svaly ma diky sve drine nebo "podvodem". Problem je, ze u takoveho posilovani je hranice narustu svalu dana geneticky a pres tu se uz clovek nedostane bez tech chemek.
waterpiper :
jj mas urcite pravdu.
Já si tam proste parkrat za tyden zajdu jen se tak protahnout...

Ten text co mas v podpisu pochazi od Visaciho zamku ze? Pisnicka znamka punku...


PEACE
Galen Aldaron
2 Praxer: film se jmenuje Americká krása

Žádný specifický vliv trávy na posilování či na sport obecně mi není (v žádné z hromady literatury) znám.

.. jinak pokud chcete posilovat jen do formy (cca 3 týdně a míň), tak nepotřebujete vůbec ani žádný spešl proteinové či sacharidové nápoje!! Stačí se začít zajímat o rozumnou zdravou výživu.

Pokud však chcete posunovat svou rovnováhu směrem k nenormálním objemům svalů, musíte opět především cvičit! .. a přiměřeně upravit výživu - čím jednodušší, tím lepší. Do experimentů se spešl přípravkama jen kvůli nadměrnejm svalům bych se nepouštěl ani náhodou! Zahulit občas, výjmečně při sportu je fajn pro "lepší" uvědomění si pohybů, koordinaci svalových partií apod, ale hulit pokaždé je přinejmenším riskantní a hloupé...
Galen Aldaron :
Dík za odpověd!!!!!!!!! Už kutím, kde bych to stahnul!!!
Tu výživu jsem už taky začal řešit.

Co takhle ta teorie z www.marihuana.cz ?? :-))))
Že by se mi THC uložilo v tucích, pak bych si zaběhal, thc by se z tuků vyplavilo a high je tu! ..... Sám tomu ale nevěřím...


Mnejte se!

PEACE
waterpiper
praxer: Jo je to ze Znamky punku :)
Ježíš
praxer: zkus www.ronnie.cz da se tam toho nacist dost a dost (zvlast dyz jsi zacatecnik). Jen bych bral trochu s rezervou nektere jeho rady ve vyzive (treba ten jeho coco-mix nebo jaxe to jmenuje, to je zvrhlost). A musim potvrdit ostatnim ze bez nejakeho toho bilkovinneho napoje moc nenaberes, ja minuly rok zacal desne zrat, ale vic jak 100 g bilkovin jsem denne (ve strave) nesporadal a pribral jsem jen 5kg. Behem prazdnin jsem necvicil a okamzite mi to spadlo zpatky..riziko posilovani :D
Galen Aldaron
No ty stranky ronnie po vyživové stránce nic moc dle mě. Kulturistickou výživou se celkem seriózně zabývá Petr Fořt ve svých knihách. Teda né že bych jeho pohled zcela sdílel, to vůbec né, ale přinejhorším je to IMHO mnohem lepší, než nějaké rady z časopisů. Taky existuje spousta dalších odborných knih (a skript) o výživě obecně, o sportovní výživě a fyziologii pohybu atd... Suplementace a doping už vůbec ne.

Co znám pár kluků, co začli pořádně cvičit, tak slušně nabraly přiměřenou hmotu i bez všech těch extraktů, ale záleží i na fyzickém typu každého člověka...

Osobně mi vrcholová kulturistika přijde dost zvrácená, jsem jen pro přiměřený trénink a pohyb :-) .. ale to už je zcela na jiné fóra a příběhy :-) .. no, ale dělejte si to jak chcete :-)
Moltres
Ježíš: Je mi líto, že jsi to špatně pochopil. Taky se nikdy před cvičením nezhuluju. Měl jsem na mysli toto: po cvičení a obvyláště ve spánu svaly rostou. A mě zajímalo, jestli nemá pálení travky nějaký negativní dopad na tento růst. Tak snad už si rozumíme...
Moltres
Galen Aldaron- dík za info. Dal jsem Ti karmu. Konečně mi někdo odpověděl na můj dotaz... Jinak na ten kreatin se asi vyseru. Uvažuju o tom proteinu. Bude za to asi dost velká pálka, co?
Ježíš
jj mas pravdu nestihl jsem to. no stejne asi jako piti alkoholu a koureni cigaret ti to nebude pomahat, zalezi na jake urovni se tomu chces venovat. a nez zacnes kupovat tyhle drinky taxi rozmysli jestli to chces delat dlouhodobe, protoze jak budes pul roku cvicit a pak se na to mesic vyseres, je vsechno v ***, draze nabrany kila okamzite shodis (bavime se o treninku na objem?)
Moltres
Ježíš:
No jo... na objem. Cvičím už tak 3 měsíce. Zatím nevypadá, že bych toho nechal. Pozoruju na sobě dobré změny. Jinak by mě to nebavilo. Na léto bych to chtěl ale omezit. Myslíš, že bude stačit tak jednotýdenní až dvoutýdenní docházka do fitka, abych neztratil z velké části to, na co se tak dřu?
Ježíš
Moltres: s tim musis pocitat ze o neco prijdes, ani kulturisti v lete necvicej (tolik:), zacinaj zas az tak v zari. 1-2* tydne o prazdninach? chci te videt :D ale pokud budes cvicit aspon trochu porad, uz neporostes ale z vetsi casti by sis to mel udrzet. Kolik davas na benchi po 3 mesicich? :D
Medic: tak tenhle "problem" mam taky, taky jsem byl vzdycky kostik at jsem jedl hodne nebo malo, ale ver mi ze se s tim da neco delat. Jen se donutit zrat a) pravidelne b) vic nez potrebujes, tj. roztahnout si zaludek. Minulej rok jsem to zkusil, cvicil jsem a jedl 5 jidel denne a pribral jsem hned 5kg, ale bohuzel jsem se na ten system vysral pres zkouskovy a bylo to pryc. ale jde to, kdyz se chce (asi jako vsechno).
inVALIDa
"roztahnout si zaludek" bad .... zvlast po ranu... nejsem zvykly snidat..

Cetl jsem ze zaklad je mit v sobe vic energy nez spotrebujes...

takze kdyz bych svou normalni stravu prohodil protejny , a njakym tim sacharidem a doma budu cvicit stylem telocvik na stredni skole ale kazdy den..

Za dobu co neco delam (o doost vic aktivit) mam furt stejnou vahu... Sila se zvetsila ale kila nikde... (ani jsem netusil ze mam njake tuky tak asi vymena tuky za svaly) ale ne moc bo vaha je stejna..

uvazuju o tech protejnech a aktivnejsim cvikování.... (ve fitku jsem nikdy nebyl :D )

co vy na to ? protejny sou cool ne ?
Moltres
Ježíš: To jsem trochu přepísk, s tou aktivitou o prázdninách:D. Budu se ale snažit. Fakt už mě sralo jak vypadám. Na mou váhu 70kg jsem zvedl 10x 52kg. Maximal jsem ale nezkoušel. Můžu to prubnout, ale já nejsem ten typ, co by si musl něco dokazovat. Jebne na mě činka a co pak??:p:

inVALIDa:
Snídaně je podle mě dost důležitá. Energii nabereš nejvíce z jídla. A jak psal Ježíš, protejny jen na dlouhodobější užívání.
Ježíš
Moltres:jj to je slusny, furt zvysuj!
invalida: nezalezi kolik jis ale co jis. na ty strance co jsem hazel to mas vsechno popsany :jumper:
Ježíš
stoned: hele ze to ten schwarcenegger nevedel, ten blbec misto toho do sebe cpal anabola :D:D ja mam doma 2 desitky, asi bych se bal posilovat spalenej, dyby mi to spadlo na hlavu..au au:eek:
Moltres
Mě to vlastně ještě ani nenapadlo, posilovat zkuřeny. Radši to nechám tak, jak to dělám teď :p:
Jarexx
Ja mam doma posilovaci vez a cvicim jedine scazenej protoze me to hafo bavi a vydrzim dele ale dycky potom hned usnu :-)
tele
estli vas to jeste zajima tak kuk
http://www.forum.posilovani.net/ind...=vtopic&forum=8
:frog:
By ste se meli od naslapanych chlapcu neco priucit:bounce:
Ježíš
no kdyz to rikaji naslapani chlapci tak to asi bude pravda :mutant:
highmat
mno, kreatin vam viac menej nic nerobi, ale aj tak ked berete aspon 2x denne tak po case sa vam zvysia jeho hodnoty v krvi co za nasledaok budu viac filtrovat oblicky a tym si ich nicite.ale nie je to az take zle.
co sa tyka inych steridov(nebral som)ale do nich v zivote nepite :beer: , lebo vase muzske ego vzrastie a ste agresivny ako byk :grrr:
Ježíš
tyjo tak vcera jsem to poprve vyzkousel- dal jsem si vecer osoba a asi hodinku jsem cvicil-a vono to fakt funguje! jen si musite pohulit nejakej slabsi modylek kterej vas uplne nerozesere ale spis takovej ten energickej a vazne pak skoro necitite bolest. To vam umozni zvysit pocet opakovani a jit i za prah bolesti uplne lehce, kdezto ve strizlivym stavu by jste ho museli prekracovat vuli a sebezaprenim.
Lahvan_FlaskiCZ
spek+cinky? proboha, to by me nenapadlo ani fkrizi! :)
pochopim zhulenej se koukat na televizi ale toto? :D :frog:
Ježíš
lahvan:mrkni se o par prispevku vys, taky mi to hlava nebrala ale je to fakt.
stoned: akcni hrdinove budoucnosti-biceps 50cm, rozzhavenne hlavne od kterych budem odpalovat jointy :D
Moltres
No chlapi, že bych to taky zkusil??:D Doporučujete?
Ty vole, už se vidím, jak ze mě stříká THC pot:D:D
Lahvan_FlaskiCZ
muj neojoblibenejsi sport je gaucing, speking, spiing, zevling.
cvicim jen zvykaci, balici a tahaci svaly. :jumper: :D
inVALIDa
héhe.. podle mě zdegenerujem pokud v nasi pohodlne dobe nezacnem posilovat.... ;) ... takze se pomalu ale jiste pridavam ale akcni hrdina byt nepotrebuju.....
Ježíš
haha tak me ted zase napadla kravina: co udelat malou anketku jakej maj hulici v cechach obvod paze :D ja v klidku 32cm :vampire:
31cm
inVALIDa
já to neměřím.. jsem lol... nechci vypadat jak na te fotce na predchozi strane :D ...

ale v páce jsem dal týpka co měl skoro 2x vetsi paži...!!!

vsichni cumeli... myslim ze sila je i zavisla na delce a ne jen sirce svalu ;)....

edited.... domereno... poprve....28cm...
mas recht!ja myslim,ze v tomhle na velikosti nezalezi,spise jakost bude dulezita.Bud Spencer by mel mozna vetsi biceps nez Sebrle,presto by kazdy radeji Sebrlovu paži :D

Ja taky posiluju,ale trochu jinym zpusobem.
Honit objem s cinkama v posilovne uz jsem zkousel cely jeden rok a bylo to fajn,chce to ale zeleznou pravidelnost.Jel jsem 5+2,vice serii,mene opakovani-diky tomu vetsi zatez.Byl jsem kost a kuze a takhle se mi povedlo nabrat 18kg poctive hmoty.Takze mohu jen doporucit.

Vic mi ale sedi behani(vytrvalost),plavani(zada,vytrvalost),skakani pres svihadlo(nohy,vytrvalost),hrazda(zada),bradla(Paze),jizda na kole(nohy,vytrvalost),drepy(nohy),kliky(prsa-aneb cvik na cele telo :D )
Taky muzu jen doporucit,kazdopadne kulturistika a vytrvalostni cviceni k sobe patri.
Tezky respekt vsem borcum co maji velke svaly(jsou hodne tezci) a presto ubehnou v kuse 3km a zmaknou 15 zhybu na siroky uchop.

p.s.:biceps? asi jako zachodovy pavouk :D
Ježíš
taky uz jsem slysel o typkovi co se 60 kily serezal metrakovou gorilu, proste jen asi 10 let delal kickbox :D takze to je jasny..jenze na druhou stranu kdyby mel tech 100kg tak by se asi nemusel tak casto prat, agresivni hovada nejradsi utoci na slabsi-takze posilujte hulici, jsme ohrozeny druh :D;)
jj to znám jsem byl venku s bratrance, a jeden spoluobčan si mně prohlížel... Prostě scanoval. Mám 190 a vypadám silně, takže si to nakonec rozmyslel
praxer:190cm vyska,31 cm biceps?Zacni bouchat bidlo jedno:D
takže new měření, je to 36 jsem prostě PC krysa.
Ale holkám to nevadí
praxer:nech byt 5 cm to je velky rozdil.36 cm uz je paze :D

A kdyz budes poctive cvicit urcite se dostanes na 45.A to uz je balon :D
xerthon :
jsem začal chodit do posilovny, byl jsem tam 5x, strašně mně to bavillo.
Pak jsem si vykloubil pravé koleno. Pak jsem tam po 3tydnech chtěl jít zase, ale uklouzl jsem a zas nemužu chodit....
Ale jinak na sobě pomalu ale jistě začínám pracovat.
inVALIDa
hehe to sou ty pc krysy ani chodit neumi.....

to xerthon: hej myslis ze jde nabrat hmota (aspon 10kg) cvikama ktere si psal...? (mimo posilku) ... (zatim tomu moc nedavam takze normalni vaha cloveka co nic nedela)
triss
teda vy máte problémy...mě nikdy nenapadlo že chlapi tolik řešej svojí váhu:frog:!!!
Ježíš
invalida:da, da. ale zaklad je zraaadlo!
triss:pst ale nikomu o tom nerikej;)
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od triss
teda vy máte problémy...mě nikdy nenapadlo že chlapi tolik řešej svojí váhu:frog:!!!

Och, teraz poznas nase tajomstvo!!! :eek: Nikto sa to nesmie dovediet, musime ta umlcat! :death:

Myslim, ze tu sa borci bavia o urcitom konkretnom druhu hmoty a dokonca o umiestneni tejto hmoty na spravnych partiach, nie len o tom ako zvacsit svoju hmotnost. Nabrat 10kg zranim kalorickych jedal sa da tiez, ale kto by to chcel? .... mat obrovsky pivny mozol :D
highmat
este k predoslej debate... 32cm

2 inf3cti:Pivny mozol ti pomoze tak k infarktu myokardu ci cukrovke :flick:

a tiez nie som typek co by buchal celom do vreca a hadzal sa z druheho poschodia o zem aby bol tvrdsi :bounce:
ale je urcite lepsie ked dokazete s rukami aj nieco robit a nielen na ne ukazovat :rejp:

ja v zime posilujem na hrazde,benchpress,sklapacky...robim horolezectvo/cele telo/, boarding/hrud+plecia/ a bezkovanie/cele telo/ , takze som pripraveny genialne na leto: vysloke stromy a stity, prip. bicyklovanie po lese :bravo: a to vsetko speje k tomu, aby som o to viac nasadil a viac mohol sportovat a ...:grr:
kolobeh zivota:bong:
Moltres
inf3cti: Svaly Ti neporostou jen tak sami od sebe. Musí mít z čeho růst. Dřít se musí. Ale každý hubenější týpek, ketrý chodí cvičit, by si moc přál mít navíc těch 10kg, ať má svalstvo z čeho vyrýsovat..;) Myslím, že to invalida myslel takhle..
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od highmat
2 inf3cti:Pivny mozol ti pomoze tak k infarktu myokardu ci cukrovke :flick:

nikdy som netvrdil ze nie :confused:
citace:
Původní příspěvek od highmat
inf3cti: Svaly Ti neporostou jen tak sami od sebe. Musí mít z čeho růst. Dřít se musí. Ale každý hubenější týpek, ketrý chodí cvičit, by si moc přál mít navíc těch 10kg, ať má svalstvo z čeho vyrýsovat.. Myslím, že to invalida myslel takhle..

a ja som to podla teba myslel ako? ked si niekto vypestuje pivny mozol, tak z toho svaly na ramenach nevypracuje ani keby sa posral...

hosi hosi, ked chcete debatovat, musite tie prispevky, na ktore reagujete, aj citat, inak to nema zmysel. alebo uz nerozumiete slovencine?:rejp:
citace:
Původní příspěvek od inVALIDa
hehe to sou ty pc krysy ani chodit neumi.....

to xerthon: hej myslis ze jde nabrat hmota (aspon 10kg) cvikama ktere si psal...? (mimo posilku) ... (zatim tomu moc nedavam takze normalni vaha cloveka co nic nedela)


jasne,ze se to da.Drepy s necim nebo nekym na zadech.Tricepsove kliky(triceps dela velkou pazi).A na ramena mam specialitku-upazovani a predpazovani s 10l kybly vody.Zacnes treba s 5l(5kg),pak misto pridavani kotoucu prilivas vodu :-) pooomaaalu nahoru a jeste poooomaaaaleji dolu.
A zrat kvanta masa,zeleniny....misto rohliku spise chleba a tak.

asi se do toho znovu poradne opru :D
inVALIDa
ad....Nabrat 10kg zranim kalorickych jedal

hh.. tak to asi nee... muj metabolizmus háže výkyvy tak max. 3kg

takze žraním čokolády a pitím piva (hh piju!) bych tak akorát zůstal tak jak sem.....

(posledni dobou žeru megamoc... i snidaně zapojuju) a vaha ne a ne....

takže kila musím vydřít....

jako až dam těch 10 kg ´(snad :o )tak budu max. spokojeny a pak budu vahu jen udrzovat.....
_____________________________________________________
a ty tricepsové kliky ???? to je co ?
_____________________________________________________
jo a hodí se i švih v ruce... myslíte že na to jsou good kliky s meziplesknutim rukama ?
inf3cti
invalido, podla mna keby si sa dostatocne dlho dostatocne 'vydatne' stravoval, casom by si predsa tych 10+kg nabral aj bez cvicenia - ako by to inak robili v krajinach, kde je velke mnozstvo obeznych ludi? ti ludia proste zeru a nehybu sa.... viem, ze ked ma organizmus dost vyzivnych latok, tak ma tendenciu ich skor prepustat nez ukladat, ale predsa .. key to platilo uplne, tak neexistuje hrozba obezity.

ja som len chcel naznacit, ze nepomoze natlacit si tukove bunky tukom a vodou, ale ze treba jest kvalitnu stravu a trochu tie svaly zatazit, aby rastli. A ze zelanym vysledkom nie je IBA byt o 10kg tazsi, ale tych 10kg by malo byt v svaloch a nie len v tuku. snad uz na tom nie je co nepochopit :)
inVALIDa
chapu.... Delam tolik aktivit ze tuku se fakt nebojim....

uz mam jasno.. proste brutalne zrat...... a posilovat ala xerthon...

uvidíme.. dyžtak vám napíšu jaxem uspel (casem :) )

btw::: ty tricepsove kliky ?
Ježíš
invalida: jestli jsi kostik tak muzes zrat cokoliv, i tucny i veci s vyssim obsahem bilkovin (jen z toho rostou svaly) a teprve co naberes muzes prejit na netucnou kulturistickou dietu (stravu). hehe docela dobry tryd, meli by si ho precist lidi co maj zazity schema hulic=telesna troska.
inVALIDa
jako kostik si pripadam... po prevazeni u doktorky sem ze zdesil ze pry mam normalni vahu (k vysce).....

PS::: ti kulturisti (bubliny) musi mit krutou "nadváhu" (ale ve svalech)..
tricepsove kliky :D

jo telo drzet co nejvic v rovine,nejsem malir :-)
highmat
akoze ja s mojim metabolismom priberem 10kg len ak by som si slahal nejake steroidy,lebo nikdy som nebol nejak svalnaty a urcite ani nebudem...a to teraz uz pol roka zerem proteiny(a po huleni zjem urcite viac ako normalna rodina ze den) a stale som v v rozmedzi+-2kg,hold smola...a to som pred 5rokmi mal poriadny mozol.proste nie som ten typ, tak budem radsej utekat(kedze kondicne ma nechytia) ako drbat si do sanky s nejakou gorilou..
inVALIDa
vsak jo... ne kazdy muze byt samá svalobublina... (geneticky)

ale pokud nedodrzujes ostatni veci (spanek , posilovani) taxe nediv ze nepribiras .....

PS: se spankem mam problemy... ojebavam ho.. vadi to moc pri posilovani ?
inf3cti
highmat: cece, zmen jedalen. snad nie je mozne aby si vobec nemohol pribrat.. su ludia, ktori maju taky metabolizmus, ale nie je ich vela.. cital si tie stranky toho kulturistu, kde radi ako pribrat? ked budes jest a cvicit, jest a cvicit, to by v tom musel byt cert, aby sa to neukazalo na postave... telo sa prisposobuje podmienkam...

s tym spankom: cital som, ze nedostatok spanku narusa metabolizmus, a clovek ma tendenciu viacej zrat, t.j. pribera. Ale myslim si, ze dobry spanok telo potrebuje, takze aspon 7 hodin denne treba. Pri posilovani je spanok zase potrebny na regeneraciu svalov - ked im nedas cas, aby sa regenerovali, porastu pomaly.
inVALIDa
hh hej to vubec nejsem.... mozna ani nechci byt...

chci mit silu ale aby s tebe lidi nemeli strach... potom muze byt legrace (kazdy te podceni)....
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
...Jinak se nam tread fajn rozjel. Tesim se,az na nejakym G sraze potkam partu NAMAKANEJCH beden s jointem v hube :)

kulturisti nefajcia - ale mozu si dat mlieko :)
highmat:ja sem na tom s nabiranim hmoty stejne.Muzu toho sezrat za 3 chlapy,muzu jist cokoliv,tucna jidla,sladke,chlempu pivo .....nepriberu.
Kdyz se ale posiluje a dobre ji tech 10 kilo udela kazdy.
U hubenych tipu,je vyhoda,ze jde kazde kilo hnedka videt a hubeni tipove nabiraji vetsinou jen svalovou hmotu.

dobry spanek k posilovani patri stejne jako dobre jidlo.A slysel jsem,ze svaly rostou hlavne pri spanku jako kytky:-)
Ježíš
invalida: zaklad nabrani hmoty jsou 3 veci-jidlo, cviceni a regenerace (svaly rostou hlavne pri spanku). kdyz zanedbas jakoukoliv z tech veci tak nerostes. nekdo sem hazel stranky kde je vsechno polopaticky (proc asi? :)) popsano: tusim www.posilovani.net a www.ronnie.cz
inVALIDa
ja si to procital...

ale jak uz jsem psal nechci byt kulturista!!! proto nebudu venovat svuj drahocenny cas ctenim HAFFAA informaci jak byt Nafouklým Kulturistou..

dik vam vsem za odpovedi... uz mam jasno....

PS: z tech stranek jsem si vzal to ze budu zrat kazdy den tvaroh (asi)
jooo zlaty dobry tvaroh :D

davam do nej trochu mleka a trochu granka.
Kase s ovesnych vlocek je taky vydatnym zdrojem bilkovin
Moltres
Fakt je ten tvaroh tak dobrým zdrojem bílkovin?
Mám ho žrát denně? Moc mi to nejede, ale když z toho porostu...
inf3cti
moltres: ked sa pytas, to si toho este o vyzive moc neprecital :( ked chces naberat svalovu hmotu (no troche tuku sa asi nevyhnes), potrebujes spravne zlozenie stravy: vela bielkovin, malo tukov, vela vitaminov, primerane sacharidov. na kulturistickych strankach najdes tabulky, kde mas popisane ake je zastupenie tukov/bielkovin/sacharidov vo vacsine zakladnych potravin. a vela vyrobcov to uz dava aj na obaly potravin. napriklad na ronnie.cz najdes niekolko clankov iba o tom, ako zacat posilovat, ako naberat hmotu, na co si davat pozor, atd. nemusis chciet byt spickovy kulturista, ale rozhodne sa tam dozvies vela o ludskom metabolizme a procese ziskavania svalovej hmoty - a to mame vsetci spolocne: aj my vyschle fetky, aj nabusene bedny :D

svaly sa skladaju z bielkovin. telo si nevie bielkoviny syntetizovat, takze ich musime dodavat potravou (bielkoviny nie su len maso a mliecne vyrobky). telo vie bielkoviny rozkladat a pouzivat na ziskanie energie, preto mozu svaly ubudat, ked clovek neje dostatocne vyzivne. z tukov ani sacharidov svaly nerastu, lebo nemozu - telo si nevie bielkoviny vyrobit.
inVALIDa
box. pytel bych bral...

zajima me jestli klikama s tlesknutim ziskam švih...(jako u pytle)
silena vec na ruce(okoukano od boxeristu) je jit behat a do kazde ruky treba jen jednokilova zavazi.Behem toho behu je to ten nejtezsi 1kg na svete :D

A nebo s tema zavazima naprazdno boxovat,pak zavazi odlozis a ruce litaj samy a rychle :D
inVALIDa
fajn... presne takove alternativy chci slyset !!!!!
Ježíš
invalida: :D...:D no to ze si ctes kulturisticky stranky neznamena ze musis skoncit jako ronnie coleman..ale dost to pomuze kdyz chces nabrat 10kg a staci ti to
box: vyborna vec, ale shodite u ni ;)
Ježíš
hail to the king! :D
Ježíš
nic neni nemozne..sak oni se ty kulturisti mazou na souteze olejem, tak ty by ses namazal kremem na boty :D
inVALIDa
vy by jste nekdo chteli vypadat jak ten cernoch ?

(jako klidne v bile variante..jde o figuru)

ja ROZHODNE ani za nic ! (ale lepsi nez uplny opak :D )
Moltres
inf3cti: Přečetl jsem toho dost, ale zajímal mě názor nějákého týpka, co se pohybuje v mojich sférách a ne jen rady profíků, co mají pod sebou fitko. Určitě je pro mě lepší a přínosnější názor a zkušenost growera-huliče. Toť vše a už to nechci rozpitvávat.

Puljec: Syrovátku už užívám. Vždy po cvičení. Kreatin jsem přestal brát. Někdo tu předtím psal nějaké špatné zkušenosti. Maso se snažím žrát co to jde. Rostu, ale chtěl bych ještě. Jo a co ty aminokyseliny a protejny? Bude to asi fest stát, hm? Slyšel jsem tak okolo 3000. Je to možné? :eek:
P.S.: Kolik máš na té čince na bench??
chtel bych dodat kuraz vsem kostlivcum :D .Na fotkach je rozdil zminovanych 10kg hmoty.Trvalo to 1 rok a slo to i bez cinek.S cinkama by to bylo urco lepsi,ale je tady hodne ale:-)

Ano ta reklama na Osvetim jsem ja,prestoze jsem byl vzdy radne ziven :D

vecer to radeji smaznu :D
asi po 10ti mesicich,nic moc,ale ja byl max.spokojenej a lidi mi prestali rikat,ze me odfoukne vitr :D
no nejsem moc vysoky,takze 10kg masa je pro me daleko vic nez 15kg masa pro dvometroveho borca.
Tohle uz je ale minulost,ted mam bohuzel bliz k prvnim fotum.Nikdy se to ale nevratilo do puvodniho stavu,coz je vytecne :-)
Posledni dobou se ale zacinam opet rozklikovavat,rozdrepovavat,rozbehavat.Proste probouzeni ze zimniho spanku:-)
Tentokrat si zkusim dat i zavazek-6kg(at muzu k vode :D )





Do zacatku jsem koupil pangamin klasik za 38,-kc a zameril jsem se na to at mam 3 x denne vydatne jidlo (snidane,obed,vecere) a mezi kazdym z nich nejakou vhodnou svacinu.
Po kazdem hlavnim jidle polknu 4tablety pangaminu.Chut do jidla je obrovska,prolozeno cvicenim(hulenim) ani nemluve.
Dulezita je ona posledni davka jidla po veceri.
Osvedcilo se mi po radach mych guru naprat co nejvic bilkovin tesne pred tim nez jsem sel spat.Takze ten tvaroh na noc :-)
Ježíš
xerthon: huste, pekne jsi narostl :) ale co to pandero! :) jeste bych vytkl raminka, ty jsou v pomeru k bicaku slabounky, kazi vysledny dojem, ale jinak ok. delal jsi i nohy nebo mas takovy kotvy normalne? je fakt ze nizsi typci maj v tomhle vyhodu, kamos s kterym chodim do posilky ma 170cm a vypadal nakorbene uz predtim nez jsme zacali posilovat a byl pritom caj. cheche aby se to tady nezvrhlo v nejakou homo-galerku :D
puljec:presne,spanek je veledulezity,stejne jako ta strava,stejne jako ono cviceni.Tak jako potrebuje svuj klid kytka,tak i lidske telo.
Chtelo by to svych 8 hodin tmy :D
jezis:nohy a raminka jsou mymi problemovymi partiemi.Konkretne na chaba ramena jsem se zameril a to co jsem naupazoval uff.
Nektere veci proste nejdou :-)
highmat
ak potrebujete tenovat ramena, tak dajte si dva razy do tyzdna nejake kliky alebo xodte kuknut xalanow na lezecku stenu.to odporucam uplne vsetkym..
a kreatin papam stale, ale iba stredne hodnoty a pred treningom, ked nejaka celo-viac-dnova akcia tak aj 3krat do dna...
a ked xces len AMk, tak si kup nejake balenie za cca 700SK a pred spanim si daj davku, tak isto na ranajky a hadam uvidis vysledky.co sa tyka mnozstva, tak by som vela tvarohu zasa nejedol, lebo BIELKOVINY sa nijak v tele neukladaju,pouzivaju sa LEN ako stavebny material, takze ci zjes kilo alebo 30dg tak to bude asi jedno
Ježíš
jeste doplnim pujlce- nema smysl kupovat drahy suplementy a kreatin pokud si nezmenite jidelnicek a stravovaci navyky, dobry je to zapojit az obycejny zradlo prestane zabirat (dostatecne stimulovat rust). Ja jsem zatim ve fazi ze rostu i bez suplementu tak proc do toho vrazet penize?
Ježíš
kecaas :D
Moltres
Přidána anketa. Požádal jsem o přesunutí do kuřárny. Snad sem trefíte. Peace, Moltres.
Varuker
Moltresi potěšils mě, nečekal sem, že takovejdle trýdek na G najdu :)
Já myslim, že hulení a posilka se vzájemně nevylučují....je teda pravda, že po sklizni, kdy bylo brčka dostatek, tak sem na ňákou bušárnu sral, ale to bylo jen kvůli mojí lenosti. Zhulit se před tréninkem se mi taky neosvědčilo, záděry jak sviň a akorát sem furt vymýšlel nové cviky :D Teď přez zimu sem se do toho zas jaksepatří vrhnul - 3-4x týdně, podle volného času. Užívám teď jenom gainer, což je podle mě jeden z nejzákladnějších suplementů, co se týče kvalitní regenerace a nabrání nové svalové hmoty....dřív to byl i kreatin, ale čím dýl hulím, tím víc tady ty chemky zavrhuju :D jinak o tom, že by THC ňák přímo ovlivňovalo kvalitu posilování sem zatím neslyšel....
Ace Dogg
dobrej thread
kotlis
hele,cvičim už naky ten čas,dycky sem šel do fitka,zabouchal,dobře se nalil a pak šel ven,nabil sklo..obcas sem se nedopatrenim ocitl v posilce zkouřen a neni to teda nis extra..rekordy na bench si nahuleny asi netrhnu.je to taky o te koncentraci a z puka sem vetdinou rozjařený takže efekt by šel dohajzlu.

ešte k tomu kreatinu:človek ma v sobe asi 120 gramů, když si to vemu, za pul hocky to najede a 2 hodky cvicim tak, ze se mi zaprve zvysi vahy,coz je samozrejme lepsi nez se srat s nakyma trapaskama,zadruhe to lip drzi vodu v tele - ste nalitejsi permanentne,coz je zase prirozene pac 60%tela je voda,pak to urychluje regeneraci ale taky tim ze za kratkou dobu vyrostete o hafo to srdce nestíhá rozpumpovávat (presneji cevy ktere ho zasobujou se nezvetsujou) tim padem je tu riziko pro lidi s vrozenyma dispozicema..

ale treba v kombinaci s proteinama to dela celkem kvalitni hmotu..jinak ja hulim prakticky jak se da ale dopoledne nikdy protoze v posilce vyhuleny je blbost.
Aidam
Teda tenhle thread bych tady necekal,ale sem mile prekvapenej kolik groweru zveda zeleza.Ja do posilky chodim taky,ale dost nepravidelne.Nekdy trikrat tejdne jindy treba jen jednou,ale s nabiranim vahy moc problem nemam.Od ty doby co sem zacal hrat americkej fotbal a trochu cvicit tj. neco kolem tri let sem nabral neco ke dvaceti kilum a to nejsem hektomorf,ale trochu my v tom pomoh i kreatin a gainery.Bohuzel sypu jeste min pravidelne nez cvicim a tak si od toho neslibuju zadny zazraky.Myslim,ze jestli mate problemy s nabiranim vahy,tak nezapominejte po cviceni sezrat neco sladkyho nebo vypit nakej sacharidak,protoze kdyz vcas nedoplnite sachaidy,tak telo hned po tucich zacne spalovat svaly a hodiny straveny cvicenim postradaj smysl.Dalsi dulezita vec,kdyz uz se tomu chcete venovat aby ste meli naky vysledky,je ze zacatku cvicit s nekym kdo uz to dela dyl (nebo jeste lip najmout si trenera),aby vam ukazal spravnou techniku,protoze bez ni si tak akorat zku.... zada nebo neco jinyho.Jinak ja treba obcas do posilovny pridu zhulenej,ale ty narcisove okolo me stvou vic nez normalne,ale pri samotnym cviceni mi to nak nevadi.Teda pokud nejsem fakt moc.Jo a jinak jeste jedna vec,jestli doopravdy chcete nabrat nakej objem,tak pamatujte,ze strava tvori 70% uspechu a samotnej trenink jenom 30%,zni to asi dost divne,ale je to tak.Kdyz sem kdysi cvicil jeste na zakladce,tak mi tohle furt rikal muj trener a ja si rikal:Jo jasne,to je pekna picovina,ale po par mesicich sem mu musel dat za pravdu...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma