Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 4 5 
Hulení a posilování - Hulící posilovna - Klikni zde pro originální téma
mittka
Zdravim !

Rad by som zacal aj ja nieco robit so sebou aby som mal viac energie atd..

Ale mam taky problem ze moja chrbtica nieje velmi zdrava...mam skoliozu tak neviem ci to je dobry napad kombinovat, popripade mi skuste dat nejake rady co a jak :)
Masai_Mara
myslim, že dobrý by si měl plavání - to je přírodní posilovač páteřních a ramenních svalů..
zmetek
ja kdyz sem zhulenej tak se lip koncentruju na danej cvik ale nesmim bejt moc, taky me pak svaly tolik neboli
Rhino
No zhulenej sem nikdy posilovat nešel, asi proto, že sem přestal s hulením, když sem začal cvičit... Ale uvidíme na konci sklizně 07' :D
Kripix
to je jasny!!! estli se zhulim a pak se rozhodnu trochu si zacvicit, tak skoncim maximalne v hospode u piva. tak to nema cenu! je mnohem lepsi kdyz si nejdriv das poradne do tela(jako zacvisit si:)) a pak si za odmenu zcudit hlavu:):):):):)
tak to ted delam a nemam nejmensi problem!!!
.:peace and flowers:.
No tak já zase chodím bušit, mám ze sebe radost :)
Trénink dvakrát týdně celé tělo, už asi dva měsíce. Uvažuji, že začnu chodit třikrát (tj. po + st + pá). Nyní je to pondělí + čtvrtek.

můj plán bušení :)
Hrudník
1. Benchpress (1x 12, 1x 10, 1x 8 (s tim co to dá :) )
2. tlaky na šikmé lavici s JČ (3 x 10-12) v seriích zvyšuju váhy
3. rozpažky na lavici s JČ (3 x 12) s váhama to samý co na tlaky
Záda
4. mrtvola (intenz. podobně jako bench)
5. stahování široké kladky (3x 12)
6. hyperextenze (nebo jak se to píše :) ) (pěkně rovná postavu) (3x20)
7. rozpažky s kladkama s překříženýma rukama ( dobrý na delty) (3x12)
Biceps
8. Biceps zdvihy s velkou činkou nebo s ézetkou (3-4x12)
Triceps
9. Stahování kladky nebo provazu, ten jsem si oblíbil více (3-4x12)
Břicho
10. skracovačky (4x25..nebo až je mi na blití :) ), pokud možno se záteží.
Nohy
11. legpress, nebo dřepy, ty mě ale fakt neba :( (intenzita stejně jako bench)
12. ještě něco na břicho :)
13. odchod s dobrým pocitem z vykonané práce :)

Váha 68 kg
maximálky:
bench 70 maximálka ( tak dvakrát vytlačim uff :) )
tlaky s 28 kg jednoručkama
mrtvola asi kilo max
biceps zdvihy s velkou činkou 35kg max, možná bych dal 40 ale u toho
se kroutim jak magor a je to o ničem
rozpažky tak s 16kg jč
dřep jsem max nezkoušel ale na legpressu tak kilo, možná bych dal víc ale nechci to moc hrotil, nějak se bojim o kolena :(

Co jsem četl nějaký plány, bylo v nich cvičení jedný partie jednou tejdně (?) což se mi zdá fakt málo. Tenhle trénink mi vyhovuje, občas měním různé cviky, aby mě to pořád bavilo. Už nekouřím asi dva měsíce (z toho mám velkouuu radost, navíc už jsem zapomněl na to že něco takovýho existuje..hurááá) a snažím se zdravě jíst, asi si koupím proteiny, protože v normálním žrádle nenaženu alespoň 1,5g/bílkovin na váhu. Na kreatin sere pes. To co se děje teď mě těší :) s ním si to neumím představit :)
Jo a abych nebyl OT, hulím nějak tak furt, teda jednou, dvakrát tejdně, leju míň, jen o víkendu. A zhulenej bych nikdy nic nezacvičil a hlavně bych tam nevlezl :D
bye
Rhino
Claune: No měl bys cvičit 1 partii jen 1 za týden, tos četl dobře, protože ta partie musí regenerovat. Ale měl bys dodržovat přesnej plán - obměnit možná jednou za 2-3 měsíce.. :) Jinak já beru proteiny - GAINER 1 - dycky před trénikem a ráno u snídaně 1/3 dávky co před trénováním...

Zdar
Rhino: to se mi zdá jako blbost, regenerace je přece 24-48 hodin, ne? nakonec po dvou dnech se mi zdá vše ok, necejtim žádný napětí ve svalech. Jednou tejdně..no podle mě to neporoste :) Já chlemstám gainer po tréniku, rychlý cukry jsou prej po něm třeba :)
ty píšeš že piješ proteiny, ale gainer je něco jinýho. Gainer je sacharid a protein je bílkovina.
Rhino
No maš pravdu v tom, že regenerace je 24-48 hodin, ale když budeš cvičit hned potom znova, tak budeš mít ty ruce dost unavený:D fakt to stačí jednou za tejden...

Jo sry, Gainer je sacharid ( sacharido-proteinovej přípravek ) ja si to splet... ;)
Rhino: zjišťuju že bez sypání to asi nebude mít cenu :) Ale nevěřím tomu že musíš cvičit jednu partii tejdně..váhy co zvedám narůstaj, tak že to asi nebude taková pravda.

Tricáček :) jsem úchyláček :)
Jurasek
Claune - nechcem ta strasit :) ale...pride den ked zistis, ze vobec uz nenaberas svalstvo a to bude prvy krok k novemu systemu cvicenia ;-) vtedy pride cas ked v jeden trening das napr. iba prsa a chrbat a vedz, ze po tom kvalitnom zamakani budes rad ked min. 5 dni nebudes musiet davat tieto partie :) samo sebou, ze na kazdeho plati iny trening ale ked uz budes davat na bench 90kg ( 3 serie po 6 opakovani ) tak zistis co znamena jedna partia tyzdenne :D zatial cvic tak ako doteraz ked vravis ze kvalitne odcvicis ( a odporucam tie proteiny...aspon sa nemusis tolko venovat jedlu.....a samo ze ich davat po treningu aj s maltodextrinom...rano staci aj bez neho )...
btw - slusny tricak..je vidiet ze makas na sebe
Rhino
Claune: Hezké :-)
A k těm partiím... Když budeš dávat 2 partie denně (trénink max. 1 hodinu), tak to stihneš pěkně za týden všechno.. Bicák, tricák, prsa, ramena, trapézy, záda, břicho, nohy - To máš 4 dny týdně - 2 partie za trénink...
Tak to dělám já a stihám to akorát, takže nedávám např. prsa 2krát týdně..

Zdar a sílu, najdeš ve fitku:frog:
Rhino: já tomu nevěřil, že to stačí a taky jsem si to potvrdil http://www.kulturistika.com/2006080...at-velkym-.html
moc hezkej článek doporučuji přečíst.

btw tohle je jen malá část

Trénovat svalovou skupinu jednou týdně (a každou svalovou skupinu v jiný den)
je jeden z nejhorších způsobů, jak můžete trénovat. To udělá stopu ve vašem tréninku, ze které se už nevyhrabete.
Trénovat každou partii 2x týdně se vždy ukázalo jako lepší varianta než 1xtýdně. Problém je se zakořeněním Weiderových principu a podobného odpadu bodybuildingu, který byl tištěn v časopisech a natloukán lidem do hlav několik let.
Žádný silový atlet netrénuje partii jednou týdně. Většina vzpěračů, powerlifterů a strongmanů trénuje například svoje záda alespoň 4x týdně a nikdy jsem si nevšiml, že by zaostávali v šířce zad, spíše naopak.
Základním jednoduchým principem je, že vysokofrekvenční trénink zaručuje dvojnásobný nebo trojnásobný stimul pro svaly než trénink- každý sval jednou týdně a pokud je dělaný správně, tak vás dovede k mnohem, mnohem většímu svalovému rozvoji a získání síly.
gona
keď som zhulený necítim moc bolesť tak si sem tam zacvičím beh, šplh a nejaké cviky na chrbát necvičím pre svaly ale pre dobrý pocit...
nojono
Když jsem zhulený, jsem líný, proto není na nějaké posilování ani pomyšlení... čas od času sice mám chuť si zacvičit ale... no však to znáte.. :D
Jurasek
Claune - tak to je fakt dobry clanok...naberam uplne iny pohlad na cvicenie :) od dnes menim treningovy system podla clanku, nehavam ego v satni a neham sa prekvapit :) uz som isiel v podstate nieco podobne davnejsie ( vtedy som isiel 2x partiu za tyzden s velkymi vahami a daval som aj dost opakovani ) ale nejak to bolo moc na mna...teraz skusim ubrat páru na vahach ale min. 2x tyzdenne cele telo...
pium: vůbec to tak není, jestli soudíš podle fotky tak vyzkoušej zatnout tricpes a uvidíš že ti bicák zaleze :) Jedu ho nejlepším cvikem a to klasikou: zdvihem s velkou činkou, případně s ezetkou, která tolik neunaví předloktí. Tricák dělá 60 procent ruky, ale musíte ho držet co se týče cvičení v rovnováze s bicepsem. Pokud zvětšíš zadní delty, krásně ti to podloží tricák a zmohutní ti ruka :)
WooW
mno tak jako teda kuciii neblaznete s tim cvicenim bo chcete vypadat jako tehle boy :D

:beer:
Rhino
WooW viditelný steroidy...
WooW
to byl ftip ...

:beer:
Tak jsem upravil trénink a jsem mile překvapen jak s výsledky, tak z radosti ze cvičení :)

Pondělí:

Hrudník
1.Bench 4x7 -T
2. tlaky na šikmé lavici 4x7 -T
3. Kliky na bradlech 4xmax -T

Záda
4. hrazda na procvičení zad -L
5. mrtvola 5x5 - T

Ramena
6. tlaky na ramena 4x7 - T

Bicák
7. Biceps s velkou činkou 4x7 -T

Tricák
8. triceps stahování kladky/lana 4x7 -T

Břicho
9. Břicho / lehce zkracovačky v průběhu tréniku -L

Středa

Břicho
1. zkracovačky se zátěží -T

Nohy
2. Dřep s velkou činkou 5x5 -T

Záda
3. shyby s úchopem palcem k sobě 4x max
4. hyperextenze 4x 10-max

Hrudník
5. Bench 3x7 -L
6. Rozpažky 4x7 -T

Biceps
7. kladivový zdvih s jednoručkama 4x7 -T
8. Scottova lavice 4x7 -T

Triceps
9. Bench na úzko

Pátek

Hrudník
1. Bench -T
2. Kliky na bradlech se závažím -T

Záda
1. Stahování kladky 4x7 -T
2. Mrtvola 5x5 -L

Ramena
1. Předpažování -T

Biceps
Zdvih s velkou činkou 4x7 -T

Triceps
obrácené kliky -L

Nohy
Dřep s velkou činkou 4x7 - L

-L lehce, -T těžce

Doporučuju vyzkoušet, dám jsem si ho navrhnul a vyhovuje mi.
Hůlo a činky jdou dohromady, není bejčení bez zelení :p:

Nemám nijak promyšlený systém posilování. Poznám tak nějak jaká je momentální forma. Horší je to se stravou.Nepravidelná strava huliče nepomůže k maximálnímu výkonu :p:No a můžu k tomu přidat běh na 4km 3x týdně. Dřív jsem byl pořád marod a už dva roky žádná chřipajzna.
Endo:
a pak to odnáší zádíčka :)
kopřiva: no na záda je dobrý právě to běhání, plavání a nebo masáž :)
E. : masáž :) ta je dobrá na fšechno :)
Kwjetoň
wow no hodně hustej thread... překvapilo mě kolik smažek se stará o svoji figuru...

no za sebe musim říct že mě posilka maximálně nebaví, sedět na stroji a mrcasit se jak vocas neni nic pro mě... :D ale nic ve zlym ;)

jjá si myslim že důležitá je hlavně celoživotní sportovní aktivita, nastartovaná už v dětství.. já jsem od 5 let hrál hokej (10 let) a to vám zvedne náladu (fyzičku :)) od tý doby z toho čerpám, sice už to není jako dřív :D holt roky jsou neúprosný :D ale nestěžuju si..

poslední 3 roky lezu, sice ne moc pravidelně ale rozhodně to hodně pomáhá posílit horní půlku těla (záda, ramena, ruce - hlavně přeloktí), spodek ještě funguje jažtakž :)

jak řikám, pokavaď někdo nechce bejt narvanej típek z posilky (většinou fotbalisti to hrotěj :rolleyes: :D) tak imho stačí semtam se projet na kole, jít si zaběhat nebo něco udělat.. umělý navyšování svalovýho objemu (posilky apod.) mi přijde nesmyslný, jediný co uznávám je pohyb, protože jedině v tom případě zároveň rozvíjíte mrštnost, dynamiku, koordinaci pohybů; gorily s nařáchlou figurou jsou mi akorát tak pro smích.. :p: když stejně neudělaj rychlej krok..
myslim si že hodně přínosnej je taky třeba tanec (nemyslim waltz a quickstep :)), zase co se týče synchronizace pohybů..

ikdyž todle je už asi trochu OT tak dyžtak soráč ;)

co se týče posilování tak maxiimálně shyby, kliky, dřepy, leh-sedy a stačí to bohatě... pokud nejedete na objem teda..
podle mě je lidský tělo dostatečný závaží na všechny možný posilovací cviky..

toť muj názor, třeba se to tu zas trochu rozhejbe :D

Q :afro:
Matrixx
já jsem zkoušel treninkový plán podle Mr. Olympia (arnold sw.) na hrudník a kozy a můžu doporučit... :wink:
Rhino
Momentálně jedu TBT - Total Body Training.. http://forum.kulturistika.com/viewtopic.php?t=3055 jedu bez HST jelikož sem neměl žádnou delší pauzu, tak tělo nepotřebuje "rozhejbat" :)
bomboliny
muj kamoš soused vlastni posilovnu tak tam občas skocim si zacvičit
Moltres
Dík za názor, voide! Ale do fotbalu se už mi neser!!!:D:frog:
Rhino
VoidMAN: Ne každej má názor jako ty, ale tak beru ten tvůj zas, žejo.. :)
clandestino
Do posilky chodím tak jednou, dvakrát týdně. Teď o prázdninách ne, nechce se mi dojíždět, maximálně si doma zablbnu s jednoručkama. Nijak to nehecuju, nijak speciálně nejím, nechci ani nijak zvyšovat objemy - dělám judo, tak potřebuju sílu, ta posilka je spíš doplněk :) Ale je tam super parta, kdybych tam měl bušit sám, tak by mě to asi nebavilo...
citace:
Původní příspěvek od VoidMAN

1. 3x 4x tydne - chci pro sebe neco udelat ?? OMG.. treba se z ty posilovny
zblaznit ?? :D

2.chodit rachat bezmyslenkovite do posilovny abych nahonil par svalu ktery pak v praktickym zivote stejne nepouiziju ... :confused: .. :D:D

3.Lidi mejte rozum :rolleyes:

4.Pestrym pohybovym zivotem clovek mozna nahoni opravdu svaly a fyzicku ale v posilovne tak maximalne efektni svaly - tim pro sebe opravdu nic moc neudela :frog:

q1: Jednoduchý počty mi říkaj, že pokud budu chodit do posilovny 4x týdně což je intenzivní plán, budu chodit maximálně na hodinu. Tj. 4 hodiny týdně! btw Týden má 168 hodin, z toho asi 56 hodin prospíme. Zbývá 112 hodin...opravdu ti připadá, že se ze čtyř hodin čvičení týdně člověk zblázní?

q2: Zdá se mi, že běžným životě využiju větší sílu, silnější švih, pevný stisk, lepší rovnováhu, pěvnější krok, tvrdší úděr, více energie, pevnější držení těla, lepší prevenci zranění, silnější záběr, explosivní starty, lepší stabilitu, kvalitnější sex, pěkný tělo....

q3: Ano mějte rozum - cvictě. Mějte rádi svoje zdraví.

q4 viz. q2
Kwjetoň
claune:

myslim že voidman neodsuzuje samotný cvičení nebo pohyb... spíš odsuzuje způsob cvičení - prvoplánový nahánění svalů místo přirozenýho pohybu u kterýho je formování postavy jakýmsi vedlejším efektem...

v tomhle ohledu (ač to nebývá pravidlem) se musim postavit na vojdovu stranu.. :p:

samozřejmě netvrdim že posilka je špatná, ale je to asi stejný, jako když preferuješ samotnej sex před skutečně zamilovanym vztahem :love:
v prvnim případě ti jde jen o to "jedno" (svaly, mrd :D), v druhym případě je to "jedno" přirozeným vyústěním celý situace, samozřejmě nezbytným pro pocit náležitý satisfakce :p:

:afro:
comix
ludia...posilka je taky isty sport ako futbal, tenis, plavanie..atd...robime to vsetcia lebo nas to bavi a je jedno ci po tom rastu svaly alebo nerastu :)
ja posilujem tretim rokom 4x tyzdenne a je to zatial jediny moj aktivny sport...
Rhino
citace:
ps: q1 - a nebylo by lepsi si ty 4 hodiny vymezit na naky duchaplny cviceni ?? neco trochu "rafinovanejsiho ?? "

Co třeba jóga :D
jen si predstavte ty 4 hodiny tydne plavat nebo behat po kopcich.To uz pak posilujete i ducha :-)

jenze to nejde jen tak,ze?
citace:
posilovna vytahne par vizualne asi zajimavejch cvalu ktery brutalne nahoni ale sila je v souhre mnohem vic svalu a to posilovna neumi - to umi atletika, plavani a proste "pouzivani" tela ..."

Já se jen snažím říct, že pokud chceš dělat něco pořádně, tak se posilovně nevyhneš...myslíš že atlet a plavec nebuší?..když budeš cvičit, budeš mít silnější nohy a líp běhat, silnější záda, líp plavat...technika je důležitá, ale pokud nebudeš mít sílu a budeš kost a kůže, moc toho v nějakejch sportech nepředvedeš...nemyslím zrovna powerlifting :D
Na rekreační plavání a běhání posilku nepotřeboješ :)

Na všestrané posílení, které ti pomůže při mnoha sportech, doporučuju 3-4 cviky. Benchpress (alespoň kliky), Dřep (alespoň i bez zátěže), Mrtvý tah (ten těžko uděláte bez činky), shyby (klidně i na stromě:) ).
citace:
[B]vim trochu o cem mluvim, pred nejakejma 8 - 9 lety sem chodil asi 3 mesice zhruba 2x tydne do posilovny pac plavani v bazenu sem po ukonceni "sportovni kariery" (taky rozhodne nijak (!) vrcholove, ale proste treninky a podobny srandy) nemohl par let ani videt a nevedel sem kde se prilezitostne vybit a telesne unavit, ale fakt sem toho nechal z v predchozich prispevkcich popsanejch duvodu a proto ze posilovna je jen doplnek.
Vrcholovej (nebo hodne nadsenej) sportovec muze jako doplnek chodit do posilky ale nemuzes to pouzit naopak. Sama o sobe posilovna nic neni. /B]

Sama o sobě posilovna je dobrá jen pro lifrery, ale je potřebná i pro metrosexuální fotbalisty. Nadruhou stranu může být impuls pro začátek jiného sportu, neboť jak už jsem uvedl stokrát! dá ti sílu, dá ti sílu poprat se s výzvou...ˇat už je to gól ve divizním fotbalu nebo vylezení na jednu ze prachovských skal"....

"Dobrej posilovací tréning pro určitej druh sportu je stejně důležitej jako technika. " za to si stojím
citace:
Původní příspěvek od Rhino

Co třeba jóga :D

Ano ;)
Je více druhů, pohybovější i typy zaměřené na pohyb méně..

Na otázku „Co je jóga ?“ nalezneme v rozličných pramenech různě formulované odpovědi, ale jejich podstata je stejná: jóga je spojení, integrace, harmonie těla a duše individuální - s duší Universální. Východní filosofie zákona Karmy (osudu) říká: Naše činy se k nám vracejí dříve, nebo později ve stejné kvalitě a kvantitě a jsou zdrojem našeho poznání(mnohokrát přes fyzickou a duševní katarzi).

Když se skutečně pozorně rozhlédneme kolem sebe, vidíme, jak to funguje. Zvláště v dnešní hektické době kdy se všechno zrychluje, čistí a napovrch se vyplavují negace. Záleží na každém z nás, jak touto zkouškou projdeme. Jóga může být na této cestě naší velkou oporou, neboť zušlechťuje tělo a duši každé bytosti, učí znovu nalézt jistotu v morálních zásadách. Jestliže jógu správně pochopíme a uchopíme - bude nám naší správnou cestou.

Naše bytost je komplexem složky duševní a tělesné,a i v joze se prolínají cvičení fyzická a mentální. Jóga je jeden celek, i když má mnoho forem. Záleží na každém z nás, jakou si zvolíme, která je v naší současné rovině bytí pro nás optimální.

Indický jogín a filosof Pataňdžali stanovil již před asi 2 000 lety 8 stupňů jógy :

1. Všeobecné etické principy / jama /
2. Pravidla morálky jedince / nijama /
3. Cvičení jogových pozic / ásán /
4. Jógové dechové techniky / pránajáma /
5. Ovládnutí smyslů / pratjáhára /
6. Koncentrace mysli / dhárana /
7. Meditace / dhjána /
8. Splynutí s Universem / samadhi /

Tato stupnice v podstatě zahrnuje nejširší záběr jógy a integruje její formy. Ať se podíváme na jakoukoli z následujících variant, všechny se nějakým způsobem odvíjejí od některého z uvedených osmi stupňů Pataňdžaliho Jogasútry . Formy jógy se navzájem prolínají, jedna technika podporuje druhou a tím se jejich působení zesiluje.

Bhaktijóga: Uznává za základní aspekt jógy vzdání se svého ega a pěstování oddanosti a lásky k Božskému principu. Bhaktijogín však o ni neusiluje, jen se jí v meditaci otevře a dovolí aby v něm odhalila klid a mír, „který je za myšlenkami“. /rh/

Karmajóga: Je vlastně konání, práce pro druhé, bez čekání na odměnu. Touto činností vlastně očisťujeme svoji Karmu.

Džňánajóga: Cesta moudrosti a filosofického uvažování, její hlavním znakem je rozlišování mezi Já a ne - Já. V meditaci provádíme t.zv. atmavičáru - neboli sebedotazování. Je to nastolení vnitřního tázacího postoje - „kdo, nebo co jsem já ?“

Hathajóga: Pečlivě se zabývá ásánami, tělesnými pozicemi,které ovšem nejsou jen fyzické cvičení.Pozornost se vede vědomě do určitých částí těla a jejich uvolňováním se zapojí i psychické a fyziologické procesy.

Iyengar jóga: Jóga dle indického učitele B.K.S. Iyengara představuje odstupňovaný systematický přístup k józe, který klade velký důraz na přesnost pohybu a tím na získání maximálního účinku ze cvičení.

Nana a mantra jóga: Působením zvukových vibrací, které energii v těle harmonizují a mysl uklidňují se dosahuje překvapivě léčivých účinků na psychiku člověka. Zpěv manter je rituál radosti, pokory, souznění s vnitřním mírem./rh/

Aštangajóga: Má samozřejmě spirituální základ, ale klade také velký důraz na provedení ásán, které se v celých sériích přelévají jedna v druhou v pomalém, nepřetržitém pohybu, vznešeně - jako v tanci. Součástí této formy jógy je i provádění uzávěrů / bandhy / tam, kde jsou umístěna energetická centra - čakry a tím též ovlivňuje tok energie v těle.

Určitě jsem zde nevyjmenoval všechny formy jógy, které jsou praktikovány na celém světě. Počet není až tak důležitý, přednost má akceptování jógy v životě každého z nás. Pozitivní účinek jógy na tělesný,duševní a duchovní růst každého člověka, se pak dostaví jako očištění celé lidské komunity.

Více a více lidí přichází na to, že jóga není žádné sektářství, že nikoho neomezuje, ale naopak každou bytost otužuje psychicky i fyzicky a dává jí svobodu. Mnoho lidí pod vnějším tlakem sahá po práškách, alkoholu a drogách.Já říkám: Když si nebudete vědět rady - zkuste jógu ! Štěstí, klid a mír, které hledáte možná všude kolem, najdete v sobě! Přeji vám, abyste se našli na své pravé cestě a kráčeli po ní co nejdéle.

(článek z http://joga.pramenyzdravi.cz/44/Joga-a-jeji-formy.php , pokud někdo řekne OT, tak to beru, ale je to svého druhu taky posilování a cvičení :love:

PEACE
Trénuj jako Pepek :D
comix
ked uz sa cirkusak pochvalil s maximalkami ( inak good vahy ) tak hodim aj ja nejake :)

benchpress - 100kg ( no tych 6 krat zvdihnem )
bicak ( zdvihy obojrucnou tyckou ) - 45kg
drepy - 50kg ( no jo :D tak toto casto necvicim )
rozpazky - 18kg
tlaky v sede s jednoruckami - 28kg

inak som akurat po kreatine ( scitec ) a zerem protein od smartlabs+maltodextrin IVI...vaha sa pohybuje okolo 77kg...vyska ? vela :D nezijem posilkou ale bavi mato...
citace:
Původní příspěvek od Claune

Váha 68 kg
maximálky:
bench 70 maximálka ( tak dvakrát vytlačim uff :) )
tlaky s 28 kg jednoručkama
mrtvola asi kilo max
biceps zdvihy s velkou činkou 35kg max, možná bych dal 40 ale u toho
se kroutim jak magor a je to o ničem
rozpažky tak s 16kg jč
dřep jsem max nezkoušel ale na legpressu tak kilo, možná bych dal víc ale nechci to moc hrotil, nějak se bojim o kolena :(

Váha 73kg
maximálky:
bench 80 (tak dvakrát vytlačim uff :) )
tlaky s 33 kg jednoručkama
mrtvola 150 kg (pro mě nejoblíbenější cvik)
Dřep 110 Kg

Bez suplementací.

Jak na tebe zafungoval ten kreatin? O kolik šla hmotnost nahoru a o kolik výkon?
Rhino
Tak sem zkončil s TBT tréninkem a jedu zas standartní 2+1...

Pondělí: Biceps + Prsa

Úterý: Ramena + Trapézy

Středa: - volno -

Čtvrtek: Prsa + Biceps

Pátek: Záda + Triceps

Ke každýmu tréninku zapojim břicho :-)
citace:
Tak sem zkončil s TBT tréninkem a jedu zas standartní 2+1...

Pondělí: Biceps + Prsa

Úterý: Ramena + Trapézy

Středa: - volno -

Čtvrtek: Prsa + Biceps

Pátek: Záda + Triceps

Ke každýmu tréninku zapojim břicho :-)

A kde máš nohy??? Cvičit bicák dvakrát tejdně a tricák jen jednou se mi zda blbost. To samý platí u prsou a u zad, tyhle partie musej bejt v silový harmonii.
Rhino
Nohy jedu v nedeli, když tam jdu.. Dost jezdim na kole a behám při sportu, takže jak tak na ně koukám se mi zdá, že v posilce je už cvičit nemusim...
Právě že musej bejt v silový harmonii, proto se snažim klást důraz na prsa a bicepc.. Tricáky mám trochu větší, tak abych nevypadal jako kretén, tak sem si ten trénink postavil na větší zatížení prsou a bicepsů.. Až se to "vyrovná" zase to proházim :)
a kolik date zhybu? :-) samozrejmne s pekne sirokym uchopem :D
Rhino
xerthon: Myslíš přítahy (ke stropu)? :D No já se přiznám, že sem je nikdy nedělal.. Asi proto, že bych jich moc nedal :D
cix
ja myslim, že je vynikající si zahulit a lehce spárovat, vychytávat techniky a tak, ale bušit s železem moc nejde :)
citace:
Původní příspěvek od xerthon
a kolik date zhybu? :-) samozrejmne s pekne sirokym uchopem :D

Dneska jsem dal 12 poctivejch širokejch jako na obrázku. (7-8 s 10kg kotoučem). Nejvíc, mě ale baví s trochu užším úchopem a podhmatem. Jsou lehčí a taky dobře fungujou. Tam si občas zavěsím i víc než 10kg.
Arnold měl taky shyby rád :D
nojono
Claune: Arnold je střevo a svalovci jsou hnusní... ale jinak jen respekt..
.. do posilky nechodim a zhyby nedělám, ani jinak necvičím.. když tak max s činkami.. už nějaký čas dělám thajský box a nemůžu si to vynachválit ..onehdy jsem zmlátil nebezpečně vypadajícího vyhazovače(skina) a to nejsem žádná korba, právě naopak.. zkoušel jsem i jogu ale u toho jsem nevydržel.
cix
... ani jinak necvičím.. když tak max s činkami ... HEH
... onehdy jsem zmlátil ... HEH
... zkoušel jsem i jogu ale u toho jsem nevydržel ... HEH
nojono
cix: copak se ti nelíbí ? :rejp:
cix
ale, jo. nojono, je to tvůj názor přeci :rejp:
též jsem zkoušel jógu a nevydržel u ní :P
vlastně když jsem cvičil, tak právě všechny ty tři věci dohromady -> thai na kondičku a sebeobranu, posilování na zpevnění těla a zvýšení fyzické odolnosti a jógu na posílení té psychycké. Myslím, že zrovna tadle kombinace je hodně hodně hustá.. Byly to pestrý tréninky a zábavný. Ale když se na to člověk vysere, tak je to škoda no :cry: HEH, aspoň v životě jedna legenda, na kterou rád vzpomínat..
Ale ta bitka mi příjde nesmyslná, ikdyž jsou situace, blablabla.... byl to aspoň magor, který si o to řekl a nešlo jinak?
Trénoval jsi někdy ten thai zhulenej?
comix
claune - na vahe som moc nepribral ale pred kreatinom som daval 85kg benchpress a teraz dam 100kg...celkovo som sa zvacsil aj ked vaha velmi nevyskocila hore...kreatin je dobra vec..mne pomohol...uz sa tesim na dalsi :)
nojono
cix : s tou bytkou jsem byl v právu ten typek si to vyloženě vyrýpal.. a čekal na příležitost až mi bude moct rozbít hubu.. ale jaxi mu to nevyšlo :D narad používam násilí ale jsou situace kdy prostě jinak nejde. .. takže buď já nebo on ..
jinak s kámošem cvičíme sparring (cvičení na procvičení pěstní techniky) jedině zhulení.. a jak nám to de ;) jinak stínový box taky jen zhulený...
cix
nojono: tyjo, to se máš :) sem taky scháněl někoho na spár, jenže buď nehulil, nebo měl o sto kylo víc a chtěl se řezat - dokazovat si a nebo ho to přestalo bavi a nebo nehulil a nebo nehulil.. tak jsem to vzdal taky. Hh, a nebo to chtěli trénovat ženský a hezký, jenže jim by člověk nerad nějak nechtěně ublížil, nohy se nedaj jet a hlavně s třetím ůdem nahoře se blbě spáruje :D

edit: nemáte radu, jak se sebrat a zase začít? Stalo se to někomu? :) je lepší měnit životní styl pozvolna, nebo naprosto razantně? Dokázali jste to někdo sám? Jaký jste měli důvody? Nějaký obavy? Jaké přínosy?
kouření :rocket:
chlastání :rocket:
flákání :rocket:
citace:
Původní příspěvek od nojono
Arnold je střevo

Arnold Schwarzenegger se narodil 30. července 1947 v Thalu (nedaleko Grazu - Rakousko). Vyrůstal ve druhém poschodí 300 let starého domu č.p. 145 Thal-Linak se svými rodiči Gustavem a Aurelií a svým starším bratrem Meinhardem. Ačkoliv jeho otec pracoval jako policejní důstojník, měli neustálé problémy s penězi a jejich domácnost postrádala jakýkoliv komfort. Neměli elektřinu, ústřední topení, telefon, koberce ani vodovod, takže Arnold s Meinhardem museli nosit vodu z fontány vzdálené 150 m od jejich domu.

Jeho otec byl katolík, amatérský hudebník a nadšený sportovec a snažil se aby jeho synové trávili čas užitečnou činností. Arnold se několik let věnoval fotbalu, ale brzy zjistil, že jeho výkony docházejí jen malého ocenění a začal se rozhlížet po nějakém sportu, který by mu umožnil přímé soupeření "muž proti muži". Přešel tedy k atletice, ale po návštěvě posilovny rázem zjistil, že to je teprve ten pravý sport a začal snít o titulu Mr. Universe.

V roce 1961 se setkal s Kurtem Marnulem, bývalým Mr. Rakousko, který ho začal trénovat. Později Marnul Arnolda požádal, aby cvičil v Atletickém klubu v Grazu a on souhlasil. V roce 1965 se zapsal do rakouské armády, kde sloužil jako tankista (1965-1966). Aby mohl odjet na soutěž ve Stuttgartu, musel Arnold opustit tábor bez povolení. Soutěž vyhrál a získal titul juniorského mistra Evropy. Soupeři mu dali přezdívku "The Oak" (Dub), kterou používá dodnes.

Po návratu ho čekalo sedm dní ve vojenském vězení. Po vypršení trestu armáda pro Arnolda zřídila posilovnu a on se mohl plně soustředit na trénink. Během soutěže ve Stuttgartu se Arnold seznámil s Albertem Busekem, vydavatelem předního kulturistického časopisu, který mu nabídl místo trenéra ve svém fitness studiu v Mnichově. Po návratu z vojny Arnold opustil Thal a nastoupil u Buseka. Začal se připravovat na Mistrovství světa v Londýně a Busek ho ve svých časopisech propagoval. Arnold nakonec získal jen druhé místo, ale zároveň se z něho stal nejznámější mnichovský trenér. Busek mezitím vytvořil pro svého chráněnce mezinárodní kontakty.

Arnoldova popularita rychle rostla a posléze začal trénovat s Frankem Columbem silový trojboj. V roce 1966 vyhrál německé Mistrovství v trojboji. V roce 1967 odjel do Londýna bojovat o titul mistra světa anglického svazu NABBA a cesta byla korunována naprostým triumfem. Následující rok Arnold strávil přípravou na mistrovství světa všech svazů - Mr. Olympia.

Zkontaktoval vydavatele časopisů "Muscle Builder" a "Mr. America" Joe Weidera a ten mu pomohl připravit cestu do Ameriky. Mezitím Arnold startoval v soutěži NABBA Mr. Universe v Londýně, kterou s přehledem vyhrál. V roce 1968 obdržel od Weidera pozvánku do Ameriky, aby se zúčastnil mistrovství světa IFBB a zároveň nabídku zůstat několik měsíců ve Spojených státech a trénovat tam. Arnold byl posedlý svým americkým snem a návrh samozřejmě přijal.

Weider mu po příjezdu poskytnul smlouvu na jeden rok, která Arnoldovi umožnila zůstat v USA. Během tohoto roku zvítězil na Mistrovství světa IFBB v New Yorku i na Mistrovství světa NABBA v Londýně. Jen v soutěži Mr. Olympia se musel sklonit před Sergiem Olivou.

V roce 1970 si zahrál ve svém prvním filmu Herkules v New Yorku (Hercules in New York), v září zvítězil na Mistrovství světa NABBA v Londýně, kde porazil svůj idol Rega Parkse. O den později vyhrál soutěž Mr. World v Columbusu, kde porazil svého soka Sergia Olivu, a v říjnu získal svůj první titul Mr. Olympia. Arnold se snažil zpeněžit své úspěchy a založil zasilatelskou službu se sportovním zbožím a zároveň nabízel i tréninkové kursy.

V roce 1971 Arnold opět zvítězil v soutěži Mr. Olympia. V tomto roce ale také umírá Arnoldův starší bratr Meinhard na následky autonehody. V září 1972 Arnold opět zvítězil na IFBB Mr. Olympia v Essenu a George Butler se rozhodl angažovat Arnolda do hlavní role dokumentu Pumping Iron. V prosinci zemřel na infarkt jeho otec Gustav Schwarzenegger.

V následujícím roce Arnold docházel na kursy angličtiny, nechal se zapsat do večerní školy na California University v LA a získal čtvrtý titul Mr. Olympia. Tento rok měl také premiéru Arnoldův druhý film - krimi Dlouhé loučení (The Long GoodBye).

V říjnu 1974 získal Arnold pátý titul Mr. Olympia a v listopadu 1975 šestý. Ohlásil svůj odchod ze soutěžní kulturistiky. V roce 1976 byl natočen film Zůstaň hladový (Stay Hungry), ve kterém hrál s Jeffem Bridgesem, a za který dostal Zlatý globus jako nejlepší mladý představitel.

V roce 1977 byl dokončen a uveden do kin dokument Pumping Iron a vyšla publikace "Arnold: Výchova kulturisty". Arnold účinkoval v jednom z dílů seriálu Ulice San Franciska. V srpnu navštívil tenisový turnaj Roberta F. Kennedyho blízko New Yorku, kde se setkal s Mariou Owings Shriver a brzy se do sebe zamilovali.

V roce 1979 spolupracoval na knihách "Arnoldovo formování postavy pro ženy" a "Arnoldova kulturistika pro muže", zahrál si ve westernu Kaktusový Jack (The Villian) a v komedii Hledání věcí (Scavenger Hunt). V listopadu úspěšně složil zkoušky z mezinárodního marketingu fitness na universitě ve Wisconsinu a zastával post odborného komentátora na Mr. Olympia. Po krátkém rozhovoru s Frankem Zanem se rozhodl opět začít s tréninkem a obhájit titul Mr. Olympia, který v říjnu 1980 skutečně získal. Účinkoval ve filmu Návrat (The Comeback), který pojednává o jeho tréninku a soutěži Mr. Olympia. Po boku Loni Anderson si zahrál ve filmu Příběh Jayne Mansfieldové (The Jane Mansfield Story).

V roce 1981 vzniklo Arnoldovo první tréninkové video Shape Up With Arnold. V květnu 1982 byl dokončen fantasy příběh režiséra Johna Miliuse Barbar Conan (Conan the Barbarian).

V září 1983 bylo Arnoldovi uděleno americké občanství. Na podzim se začalo natáčet pokračování Conana pod názvem Ničitel Conan (Conan the Destroyer), premiéru mělo v červnu 1984. V březnu tohoto roku začalo natáčení nízkorozpočtového sci-fi snímku neznámého režiséra Jamese Camerona Terminátor (The Terminator). Film byl na podzim slavnostně uveden do kin a dostal se mezi deset nejlepších snímků roku.

V roce 1985 Arnold jako spoluautor vydal knihu "Encyklopedie moderního bodybuildingu". V červenci se natáčelo volné pokračování Conana Rudá Sonja (Red Sonja), ve kterém hrál po boku Brigitte Nielsen, se kterou prožil krátkou milostnou aférku. V srpnu téhož roku oznámili Arnold a Maria Shriver své zasnoubení. V září byl dokončen film Komando (Commando) a Arnold byl zvolen asociací "National Association of Theater Owners" Mezinárodní hvězdou roku.

26. dubna 1986 se Arnold v Massachusetts oženil s Mariou Shriver. V červnu si zahrál ve filmu Špinavá dohoda (Raw Deal). Rozjel své obchody s nemovitostmi. V roce 1987 si zahrál ve filmech Predátor (Predator) a Běžící muž (The Running Man). Za svůj přínos světu filmu získal 1847. hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

V následujícím roce účinkoval v akční krimi Rudé horko (Red Heat) a v komedii Dvojčata (Twins), což byl jeho první film, který ve Spojených státech vydělal víc než 100 milionů dolarů. V lednu roku 1989 zvítězil v anketě časopisu Muscle and Fitness jako nejlepší kulturista všech dob. V tomto roce vznikla Arnoldem sponzorovaná kulturistická soutěž "Arnold Classic" a v prosinci se mu narodila první dcera Katherine Eunice (13.12.1989).

V roce 1990 vyšly o Arnoldovi dvě knihy: George Butler - "Arnold Schwarzenegger: Portrét" a Wendy Leighs - "Arnold: Neautorizovaný životopis". Arnold byl prezidentem USA Georgem Bushem jmenován do funkce prezidenta Rady pro sport a fitness. Natočil sci-fi Total Recall (Total Recall) a komedii Policajt ze školky (Kindergarten Cop), režíroval epizodu Proměna ze série Příběhy ze záhrobí (Tales From The Crypt : The Switch) a podílel se na pořádání olympijských her pro tělesně postižené.

V roce 1991 byla Arnoldovi udělena cena Centra Simona Wiesenthala za jeho podporu při vzniku studie o holocaustu. 23. července 1991 se narodila Christina Maria Aurelia, Arnoldovo a Mariino druhé dítě. Arnold si zahrál ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (Terminator 2: Judgment Day), který stál téměř 100 milionů dolarů a jako první civilista si za 45 tisíc dolarů koupil vojenský terénní vůz Hummer. V říjnu byla v New Yorku otevřena první restaurace Planet Hollywood (spolumajitelé Sylvester Stallone, Bruce Willis a Demi Moore). V prosinci získal humanitární vyznamenání od "American Sportcasters Association".

V následujícím roce otevřel Arnold v Santa Monice restauraci "Schatzi", byl časopisem Premiere označen za 10. nejvýznamnějšího muže Hollywoodu a režíroval televizní film Vánoce v Connecticutu (Christmas in Connecticut) s K. Kristoffersonem. V dubnu dokončil svůj plán navštívit za svého prezidentování v Radě pro sport a fitness všech 50 států USA a byl odstupujícím Joe Goldem jmenován předsedou World Gym.

V roce 1993 vyšla Arnoldova kniha "Fitness dětí" a Arnold byl jmenován "Mezinárodní hvězdou desetiletí". V červnu byl dokončen film Poslední akční hrdina (Last Action Hero) a 18. září se narodilo Arnoldovo a Mariino třetí dítě - Patrick Arnold.

V roce 1994 se Arnold potřetí sešel s režisérem Jamesem Cameronem a natočili spolu brilantní akční komedii Pravdivé lži (True Lies). Premiéra filmu byla v červenci a US tržby 142 mil. $ jej katapultovali na pozici jednoho z nejúspěšnějších filmů roku. To třetí spolupráce s Ivanem Reitmanem (Dvojčata, Policajt ze školky) nedopadla tak dobře. Druhé setkání Arnolda Schwarzeneggera se svým "dvojčetem" Danny De Vitem diváky příliš nezajímalo, a tak anabáze těhotného Arnolda v komedii Junior (Junior) skončila finančním fiaskem. Navzdory tomu Arnold zvěčnil své dlaně a chodidla do chodníku u Mannova Čínského divadla a vystoupil v cameo roli ve filmu svého starého přítele Franka Columbu Berettův ostrov (Berreta's Island).

Po propadu Juniora se Arnold Schwarzenegger v roce 1996 rozhodl vrátit ke svým kořenům drsným akčním filmem Likvidátor (Eraser). Film sice není úplně špatný, nicméně očekávání diváků naplnil pouze zčásti. Téhož roku účinkuje i ve vánoční komedii Rolničky, kam se podíváš (Jingle All the Way).

V březnu 1997 získal zlatou medaili IFBB za organizování fitness víkendů v Columbusu, označení Nejvýznamnější kulturista 20.století a ocenění Humanista roku od "National Association of Theater Owners". V červnu byl uveden film Batman a Robin (Batman & Robin), ve kterém Arnold hraje padoucha, ďábelského Mr. Freeze. V tomto roce také přijal hlavní cenu Centra Simona Wiesenthala. Narodilo se mu čtvrté dítě - Christopher Sergant (27. září). V létě 1997 podstoupil operaci vadné srdeční chlopně. Zákrok neměl žádné komplikace a Arnold se rychle zotavil.

V roce 1998 měl Arnold tu čest slavnostně otevřít "Stadion Arnolda Schwarzeneggera" v Grazu. Je to působivé místo a hold Arnoldovi a celé jeho práci. V tomto roce zemřela na infarkt Arnoldova matka Aurelia.

V roce 1999 se Arnold po dvou letech vrátil na filmové plátno v satanském hororu Konec světa (End of Days). Po nepříliš dobrém přijetí tohoto snímku natočil v roce 2000 akční sci-fi 6. den (The 6th Day) s nanejvýš aktuálním tématem - klonování lidí.

Že se Arnold umí trefit do aktuálních témat prokázal i o rok později. V roce 2001 natočil akční thriller Protiúder (Collateral Damage). Arnold zde hraje losangeleského hasiče, jemuž teroristé při bombovém útoku na kolumbijské velvyslanectví zabijí ženu a syna. Premiéra filmu byla po událostech z 11. září 2001 odložena, film byl přestříhán, a do kin se dostal až v únoru 2002.

Rok 2003 byl pro Arnolda Schwarzeneggera mimořádně úspěšný. Pod vedením režiséra Jonathana Mostowa (Ponorka U-571) se nejprve ve filmu Terminátor 3: Vzpoura strojů (Terminator 3: Rise of the Machines) vrátil ke své nejslavnější roli zabijáckého cyborga a po jeho nebývale kladném přijetí ze strany kritiky i filmových diváků se rozhodl čelit své největší výzvě - aktivně vstoupit do politiky. Volba kalifornského guvernéra se konala 9. října 2003 a Arnold Schwarzenegger s 2 520 911 hlasy suveréně zvítězil.

Po svém zvolení se rozhodl skončit s filmovou kariérou. Terminátor 3 se tak stává labutí písní jeho herecké dráhy. Diváci jej však mohou ještě vidět v cameo výstupech ve filmech Vítejte v džungli (The Rundown) a remaku Cesty kolem světa za 80 dní (Around the World in 80 Days).

Až čas ukáže, zda v politice Arnold Schwarzenegger obstojí stejně dobře jako v jiných oborech. K dosažení mety nejvyšší mu však v cestě stojí zdánlivě nepřekonatelná překážka - prezidentem USA se může stát pouze americký občan, který se na území Spojených států narodil. Toto pravidlo pochází z doby vzniku americké ústavy a dnes je již samozřejmě značně diskriminační. Arnolde, je nejvyšší čas to změnit ...

Možná byl střevo na vaření kdoví, ale jinak mi příjde že je to úspěšný muž :) Ale ty jsi přece zmlátil vyhazovače...
nojono
Claune: je to úspěšný muž, to nepopírám.. .mu to přeju .. ale prostě ho nemám rád to je všechno.. . . chápu, že je to tvůj velký a nedosažitelný vzor :vink: jen doufám, že jsem se tě nejak nedotkl. ..tím střevem :)
nojono
něco pro obohacení diskuse :DD http://www.youtube.com/watch?v=na3D...related&search=
V1ck
ja se zhulim klidne do nema a posiluju a to naprosto kdekoliv jak je to mozne? POWERBALL - www.ball.cz zdar a peace
labuffo
su aktivni sportovec, uz nekolik let, co se tyce huleni, taky uz delsi dobu hulim a musim rict, ze na vykonnosti, ci nejake jine disfunkci, atp. se to u me nijak zvlast neprojevilo.Samoze pred treninkama ani praska(parkrat sem to udelal, sice to slo, ale obcas to bylo o hubu:-D ), ale vecer po trenalu je to fajn uleva, kdyz mam utahany svalstvo:)
WAMParjan
CAU SVALUM ZDAR HULIM 8 LET A CVICIM 5 ZA TU DOBU JSEM PRIBRAL 30KG... DAM SI SPEKA A DU CVICIT PRIMO PRED BARAKEM MAM NEJLEPSI FITKO V NASEM MESTE CHDIM TAK 3x TYDNE JE TO RELAX MILUJU SPIRANI PREMISTIM A NADHODIM TAK100KG V MRTVOLE TAK 230 TO JE MUJ NEJOBLIBENEJSI CVIK JINAK SEM I 3 ROKY DELAL THAI BOX I ZAVODNE TAM SE HULIT PRED TRENYNGEM MOC NEDALO ALE PO TRENYNGU SKVELE UVOLNENI .....VUBEC JSEM ZASTANCEM TECH NEJTVTDSICH BOJOVICH UMENI A URCITE BYCH ZAVODIL KDYBY GANJA NEBYLA NA SEZNAMU ZAKAZANYCH LATEK NO NEVIM JAKO PROC???????????????????????????????????????
MMA FOREVER!!!!!!!!!
cix
citace:
Původní příspěvek od WAMParjan
CAU SVALUM ZDAR HULIM 8 LET A CVICIM 5 ZA TU DOBU JSEM PRIBRAL 30KG... DAM SI SPEKA A DU CVICIT PRIMO PRED BARAKEM MAM NEJLEPSI FITKO V NASEM MESTE CHDIM TAK 3x TYDNE JE TO RELAX MILUJU SPIRANI PREMISTIM A NADHODIM TAK100KG V MRTVOLE TAK 230 TO JE MUJ NEJOBLIBENEJSI CVIK JINAK SEM I 3 ROKY DELAL THAI BOX I ZAVODNE TAM SE HULIT PRED TRENYNGEM MOC NEDALO ALE PO TRENYNGU SKVELE UVOLNENI .....VUBEC JSEM ZASTANCEM TECH NEJTVTDSICH BOJOVICH UMENI A URCITE BYCH ZAVODIL KDYBY GANJA NEBYLA NA SEZNAMU ZAKAZANYCH LATEK NO NEVIM JAKO PROC???????????????????????????????????????
MMA FOREVER!!!!!!!!!

Hoj, proč myslíš, že při treninku thai boxu nejde hulit?
WAMParjan
protoze TO BYLA HARD CORE MELTA 5KRAT TYDNE 2-2.5HODINY S TYPKAMA O HODNE SKUSENEJSIMA NEBO 20-30kg TEZSIMA HARDCORE
dat si speka a jit na trenyng fakt neslo CHODIL JSEM Z ZAVODNIKAMA.....nebyloto TUK TUK ale PRASK PRASK....
chtel bych te videt po brku udelat 5 kol DRILLOVEHO INTERVALOVEHOtrenyngu . . . . . . .:teef: :teef: :teef:
Rhino
WAMParjan: Jak ty řikáš: 5KRAT TYDNE 2-2.5HODINY, tak 2-2,5 hodiny je opravdu blbost!.. Tak hodinu denně je pro svalstvo akorát.. Pak se můžeš přecvičit a makat tak hardcore, nejspíš myslíš do selhání, je super, ale 2,5 hodiny bys to nejspíš nevydržel ;) Pak si akorát přetrénuješ a to je na hovno.. Zdar a sílu...
WAMParjan
citace:
WAMParjan: Jak ty řikáš: 5KRAT TYDNE 2-2.5HODINY, tak 2-2,5 hodiny je opravdu blbost!.. Tak hodinu denně je pro svalstvo akorát.. Pak se můžeš přecvičit a makat tak hardcore, nejspíš myslíš do selhání, je super, ale 2,5 hodiny bys to nejspíš nevydržel ;) Pak si akorát přetrénuješ a to je na hovno.. Zdar a sílu...

JA NEMLUVIL O POSILOVANI ALE O MUAY THAY....
POSILUJU TRIKRAT TYDNE HODINU A UZ TAK 5 LET TAKZE O REGENERACY MY NIC VYKLADAL NEMUSIS.....
Rhino
citace:

POSILUJU TRIKRAT TYDNE HODINU A UZ TAK 5 LET TAKZE O REGENERACY MY NIC VYKLADAL NEMUSIS.....

Tak to se omlouvám, blbě sem čet.. :mutant:
Možná bych moh ale začít s poučováním z češtiny :p:

A zkus nepsat caps-lockem.. Zdar
citace:
protoze TO BYLA HARD CORE MELTA 5KRAT TYDNE 2-2.5HODINY S TYPKAMA O HODNE SKUSENEJSIMA NEBO 20-30kg TEZSIMA HARDCORE
dat si speka a jit na trenyng fakt neslo CHODIL JSEM Z ZAVODNIKAMA.....nebyloto TUK TUK ale PRASK PRASK....
chtel bych te videt po brku udelat 5 kol DRILLOVEHO INTERVALOVEHOtrenyngu . . . . . . .:teef: :teef: :teef:

+
citace:

5x týdně 2,5h tréningu + 3x 1 h tejdně posilka? tj. 8 dní...chceš mi snad říct že jdeš po trénigu TB do posilky?....nevím nevím jestli nám tady nepleteš hlavu, ale když víš o "REGENERACY" všechno tak to asi pravda bude...
WAMParjan
citace:
Původní příspěvek od Claune

5x týdně 2,5h tréningu + 3x 1 h tejdně posilka? tj. 8 dní...chceš mi snad říct že jdeš po trénigu TB do posilky?....nevím nevím jestli nám tady nepleteš hlavu, ale když víš o "REGENERACY" všechno tak to asi pravda bude...

psal jsem že TB JSEM DELAL 3ROKY a takže čas minuly...
ted už jen fitko ale hned vedle sal na bojova umeni tak si vždycky bouchunu mezi seriemy....:baseball::baseball::baseball:
jj, tak to jo. Já těď jedu po,st,pá. V podstaně hlavně základní cviky. Bench, mrtvolu, dřep + doplňkově military press, shyby, kliky na bradlech, těžkej tréning břicha, těžký rozpažky, biceps s velkou činkou...
A můžu doporučit.
Tvoje výkony jsou dost dobrý.
WAMParjan
dik ...skus někdy sylové přemístění(5x5x75Kg) nebo dřepy s činkou nad hlavou ja cvičim ( 3x12X60Kg )..JE to zabijáckej cvik...kliky na stroji zacvičím 5x145kg.....
PS tělesná vaha 97Kg ne zrovna vyrys..prostě pravej českej fousek..hhhhhhhh......
tekknou
Zdar taky jsem do toho přez zimu prásknul..
nechal jsem si v práci udělat činku na bench ,takže pokovaď mám čas tak si dám tak 3x ,4x týdně tréning většinou se vejdu taky s cvičením do tej hoďky,,jedu poctivě s přestávkama a jednotlivé cviky dávám opakovaně a to ,že pak je kolikrát problém udržet skleničku s pitím a nepolejt se když se to dělá poctivě žjo:D
Jinak před cvičením nehulim max, tak potom:)
to Claune:
jak dáváš nejlépe pokouřit tomu břichu a kozičkám..??normálně jedeš sklapovačky se závažím?dík za bliší info,,
tekknou:
Břicho, no výbornej cvik je obrácená hyperextenze se závažím (můžeš dávat víc a víc :) ) Jinak sklapovačky jsou taky výborný. Při vrcholu cviku zatáhnout břišní svaly u všech cviků u mě strašně zabýrá!
Na kozy jedu bench, tlaky s jednoručkama na šikmý lavici a kliky na bradlech, pro oživení občas rozpažky.
Teď jedu:
po - Dřep, bench + doplňky
st - mrtvola, military press + doplňky
pá - Bench, Dřep + doplňky
a asi dlouho s úpravama pojedu, jelikož dřepu, benche a mrtvoly se vzdávat nikdy nebudu :D
tekknou
Claune:
díky za tvůj harmonogram:)
taky do toho teď přez zimu šlápnu ,na rozehřátí na koleso
pak sada sérijek a roste to samo:D
ještě uvažuju ,že koupim něco jako doplněk stravy asi nějaký koktejl drinky ,ale ne nic s obsahem kreatinu a jiných shitů tomu podobných..
tak ať to roste ve všech směrech!!;)
zdárek
citace:
Původní příspěvek od tekknou
Claune:
díky za tvůj harmonogram:)
taky do toho teď přez zimu šlápnu ,na rozehřátí na koleso
pak sada sérijek a roste to samo:D
ještě uvažuju ,že koupim něco jako doplněk stravy asi nějaký koktejl drinky ,ale ne nic s obsahem kreatinu a jiných shitů tomu podobných..
tak ať to roste ve všech směrech!!;)
zdárek

No s tou stavou je to dost složitý, v podstatě bez ní nedokážeš nic.
Důležitý je žrát každý 2-3 hodiny, menší kvalitní jídlo.
Protein ok, hlavně pokud nemáš v jídle dostatek bílkovin.
S kreatinem zatím nemám zkušenost, ale shit to není, na lidích co znám zafungoval velmi dobře, samo bez vedlejších účinků, protože je vědecky prokázáno, že creatin nijak nepoškozuje tělo.
Doporučuju si o tom něco přečíst.
harwey626
thc znizuje testosteron hlavny muzsky pohlawny hormon ktorz sluzi aj k rastu svalov ci uz od puberty ako aj pri cviceni takze teoreticky staci ze si len taky wikendovy hulic a moc toho nenaberes
no stim thc a testosteronem to muze byt pravda otom nic nevim ale myslim ze je vetsi problem vtom aspon ume ze kdyz se zkourim a pak jdu makat tak sem slaby totalne a nemuzu se rozpohybovat takze absolutne nehulim pred treningama a zadalsi si myslim ze je hlavne treba dodrzovat tu stravu jak pise CLAUNE nejdulezitejsi vec:)ja sice moc na obem nejsem nepotrebuju ke svemu sportu nake mega svaly jelikoz se venuju horolezectvi(skaly,steny)atd takze tam by asi takovy arni zhorel jako papir:D kazdopadne kreatin bych vubec nebral mam spoustu kamosu kteri todle berou a pomaha to dost ale taky je treba dodrzovat to davkovani, hodnekrat sem videl jak to borec dosebe syPal neumerne ke sve vaze atd coz je blbost:) a muj kamos ktery mel selest na srdci tak ve 20 letech chytl infarkt a to sem mu hustil do hlavy:(:(ale ted uz je vpoho kazdopadne bacha na zdravi zatim se mejte a at to roste chlopi cao M:)
tekknou
Claune:
jj tohle vsechno uz vim ,ze nejdulezitejsi je poradna strava ,ale kreac je shit za tim si stojim roste to po nem sice samo a davas si vetsi max, nez normal ,ale pak co ho vysadis nejni to svalstvo takovy ,jako kdyz si to davas poctive-zradlo,cviceni..
navic od nuly nezacinam az do nactiletyho veku jsem delal zavodne sport,prevazne hokej,lyze,florbal..
"nejdriv je trening a potom zeny a show"..:D
a to ze kreac nejni skodlivej to nevim teda myslim ,ze pokud se to s nim prehani tak to docela dost odnasej jatra..
kamos je mistrem evropy v kidboxu a byl na fajtech po cele evrope a jeho 4m dlouha police je celkem ferove zaplnena trofejema z ruznych mistrovstvi ,takze od nej mam nejaky typy jak kvalitne cvicit vid,,
aenema
citace:
Původní příspěvek od PORSCHAK
to aenema: Nevim proč se posmíváš Soul Rebelovi, ale hrubě to odsuzuju.

poršáku odsuzuj si co chceš,jen doufám že s rebel nemá tak zbytnělý ego a spíš se tomu zasměje.
Soul Rebel
aenema>
1) na zakladce fakt nejsem
2) kdyz jsem byl mensi, taky jsem si to daval, klidne 15*
3) nijak aktivne (krom ty hrazdy) ruce neposiluju, nohy jsou v pohode ze skejtu, ale kdyz merim 185, jsem docela hubeny a presto vazim 80kg, tak ty sily uz trochu potreba je
4) nepovazuju za nijak dulezity mit namakany ruce... jinak treba salta (vpred/vzad) ti v klidku dam nebo araba (pokud vis co to je) vyprasknu klidne ozralej:sun:

PORSCHAK> dik, jsme rad, ze se najde nekdo, kdo se umi zastat:)
mimochodem - posledni dobou jsme to sice flakal, obcas uz se pritahnu 6x:teef:

citace:
No zhulenej sem nikdy posilovat nešel, asi proto, že sem přestal s hulením, když sem začal cvičit... Ale uvidíme na konci sklizně 07' :D

No?:p:
aenema
1) v pohodě "ještě jednou nechtěl jsem se tě dotknout,nemám ve zvyku někoho stírat"
2)hm
3)podle poměru výšky a váhy jsi akorát, (jestli jsi hubenej,tak máš těžký kosti, nebo zbrojní pas na kačera) tenhle poměr se s věkem mění
4)ruce jsou důležitý.A na ty salta se vožralej vykašli.
"ad .arab to je ten přemet bez rukou"
6x slušný a měj se aenema
Rhino
Noo tak já jezdim momentálně 2+1 (2 dny cvičení -kromě soboty a neděle, a 1 den volno) a snažim se tam chodit pravidelně :D Třeba tenhle tejden sem byl 2krát :p:
Zatim se udržuju v kondici, takže zas takovej flákač nejsem :teef: Občas dám dýmku, ale zkouřenej do fitka nechodim :)
to aenema:ty ruce nemusi byt dulezite chapej kazdy to ma jine jak uz sem psal nekdo dela sport treba ke kteremu ruce nepotrebuje a nebere za dulezite mit namakane bicaky atd :)ja zasebe ke svemu sportu bych se bez silnych ruk asi tezko obesel:D:)(tot muj nazor)
Kwjetoň
jo ruce jsou základ - 2 hoďky na bouldrovce a nezavážeš si kaničky :D

:afro:
KWJETON-TIM MYSLIS BOULDROVOU STENU NEBO JE TO JEN MOJE HALDA HM?:D
aenema
zas si nerozumíme,ruce jsou důležitý proto, že bez nich nedáš pořádně kozy ani záda. ad namakaný bicáky to snad máme už za sebou ne. krom toho ruku dělá spíš triceps howgh mějte se jdu makat
Kwjetoň
macekk23 - no jasně bouldrovou stěnu, proč by o měla bejt halda, hmm?
uznávám že takle poránu je to složitý ale bouldrovka je pořád bouldrovka a nic jinýho... ;)
btw. try the Caps Lock button :wink:

aenema: jo s tim souhlasim, triceps má na dobrej dojem mnohem větší vliv než bicák, dělá paži celkově mnohem vyváženější a přirozenější než jen velká boule... :D
mdfk
kedysi sme chodievali s kámošom cvičiť, a vždy po posilke sa sa išli domov najesť a potom sme sa šli odpáliť... a takto to bolo každý deň
ZDAREC KWETON:chodis jenom na umelky nebo si davas i skaly ja sem zacal lozit tak pred 4 rokama a je to marasny sport:rasta:ale od te doby co sem zacal farat po skalach tak se mi na steny umele moc nechce:D:Dstou haldou sem to myslel tak ze se tak treba muze nazyvat i neco v posilce vis tak takhle:)
aenema: jo tak to mas pravdu zase ze bez ruk nedas kozy nebo tak ale dulezita je i ta efektivita jak by to vypadalo ze ?mit ruky jako tycinky a kozy jak vozy:D:D ja sem to jenom myslel trosku jinak vis myslel sem to jako u nejakeho sportu ze treba nekdo nechodi do posky ale venuje se sportu ke kteremu nepotrebuje ruce tak je proste netrenuje ted sem se uplne zaplantal:D:D
Kwjetoň
M23:
no jasně, víš co, já jsem ze severních čech - českej ráj - hrubice, sušky, drábky, prachov - prostě českej písek tak to by bylo abych nelez na skalách :D ;)

na tom jsem lezecky vyrůstal (lezu taky tak ty 4 roky +-) ale poslední dobou mě začíná docela bavit umělá stěna, hlavně bouldry, samozřejmě to pořád beru jen jako přípravu na ven, takovou nenucenou posilovnu, ale jak jsem starší tak jsem línejší a do boulder baru je to přecejen blíž než do skal... :)

jestli jsi z prahy (já jsem tu na škole) tak se ozvi a můžem někdy jít zalízt ;)

zatim Q
kweton:ty voe tise zavidim ze mas velkou vyhodu vyberu skal ja prave ze sem z ostravy :(jezdim na stramberskou trubu vetsinou na skaly semtam i na kruzberk ale moc tady toho teda neni:(pristi rok se chystam na adrspachy co jsem slysel od lidi tak to stoji teda zato:rasta:jinak stou zhnilosti nebo lenosti nejsi urcite jediny:D:Dtez to takhlenc mam ale kdyz uz se odhodlam tak to stoji zato:)horsi to je ale s partiou tady se znekym domluvit to je fakt tezke:( na bouldru je zase ta vyhoda vtom ze te nemusi nikdo jistit:) kamos ze kterym sem pravidelne chodil tak spadl ze skaly z 25 metru:(malem se zabil :(ale byla to chyba karabiny sem nechapal ze to muze rupnout.... nekdy v lete nebo na jare by sme se mohli domluvit treba na nake skaliska poradne udelal bych si vylet neni problem:)sem rad ze se mezi growery najdou i lezci:rasta:zatim se mej cago
WAMParjan
čau hoši...mam za sebou malé psycho...no spíš dvě...mynulí týden jsem byl poměsíční nemoci,opět ve fitku odcvičím sy svoje (byla to fuška ale ne jako před nemocí ubral jsem cviky ,serie i váhu...) a opravdu zničeny jdu dát koktejl jako vždy.....vipiju koktejl nechm pohlednou slečnu spocítat amina po trenyngu....v tom začne zvonit telefon a ja sy začínam nějak uvědomoval že ma tem koktejl nějak nesedl....vyšlo to na krok za dveří a následovala "mega kosa čokoladovýho mlíka pod tlakem 20Mpa"fakt ostuda...ještě šel okolo děda a ten nechápal co žě je to za hospodu kde se ti mladí ožerou takovím stylem už ve dvě odpoledne...asy nechápal , ja taky.....aby toho nebylo dost tak dnes se vše opakovalo jen s malím rozdílem že jsem stihl ujít s fitka tak dvacet kroků.......tak to jen tak ...co už jste někdo zažil něco podobného....??????
comix
wamparjan - moc tvrdo asi cvicis...po dlhsej chorobe musis fakt ubrat vahy a zacat ,,jemne"... je to normalne ze ked si fyzicky zniceny tak zaludok ide von...niekto nemoze po tvrdom treningu poriadne zrat a niekto sa dogrca pri posilke :)
Tak, že po dlouhý době zdravím, poslední cca tři měsíce jsem posilku docela flákal, chodil jsem tam jen jednou tejdně.
Jen, že jaro se nám blíží a Claune se rozhodl, že do toho zase vletí po hlavě.
Možná se mi budete tlemit, ale po všechn nekonečných diskuzích, rozhovorů s lidma z branže, po rozhovoru s trenérama, výkonostníma sportovcema atd. jsem nakopuil hromady doplňků.

Tj.
Protein izolate 100%
Gainer
Kreatin Ethyl Ester
Tribulus Terrestis
Multivitaminy + vitam C + betakaroten + pangamin
5kg kuřecího :)

Od příštího tejdne to začne :devil:

O průběhu mého eperimentu budu informovat.
Co se týče tréningu, rozjíždím původní 3x tejdně se specializací na silový trojboj a jeho cviky.
crackonos
zdarec, cvičím tak nějak lehce od 14 let-tedy 5 let, aby ze mě nebyl nějakej sráč, který se musí před každým krčit a taky proto, že se chci odreagovat od učení (gympl no).
Takže moje nějaké info: výška 202 cm, váha 115 Kg, bicák 47cm, hrudník 127...benchpress rekord 125 Kg
crackonos
jo a cvičit po šluku je docela pohoda, ale spíš na dojezdu,člověk necítí tolik bolest svalů a tudíž vydrží víc, po šluku jsem schopen cvičit třeba dvě hodiny
citace:
Původní příspěvek od crackonos
jo a cvičit po šluku je docela pohoda, ale spíš na dojezdu,člověk necítí tolik bolest svalů a tudíž vydrží víc, po šluku jsem schopen cvičit třeba dvě hodiny

:Dto je pravda no ze clovek cití méně bolest svalu ale na druhý den se ani nepostaví to samé i na opiátech myslím že to není dobré ty svaly takhle ničit a premáhat parkrát sem si zažil svalovou horečku a nic příjemného teda
crackonos
citace:
Původní příspěvek od MACEKK23

:Dto je pravda no ze clovek cití méně bolest svalu ale na druhý den se ani nepostaví to samé i na opiátech myslím že to není dobré ty svaly takhle ničit a premáhat parkrát sem si zažil svalovou horečku a nic příjemného teda

--k té bolesti svalů druhý den: je otázka, jestli cvičíš pravidelně nebo sem tam, když cvičím pravidelně, tak můžu cvičit jak chci a další den mě nic nebolí, samozřejmě to člověk nesmí přehánět, nesmí si mozek hulením úplně vynulovat, aby mohl pak posoudit, jestli už to není moc a taky můžeš regeneraci po náročném tréninku podpořit třeba aminokyselinami nebo jinými doplňky, taky to záleží na zátěži, na váze činek atd...
PS: jak se ta horečka projevuje? stejně jako když má člověk třeba chřipku?

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma