Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tato anketa volně navazuje na téma genetika na groweru, které líčí neslavnou situaci (nebo spíše módní trend) v oblasti šíření genetiky.
Tato anketa má za cíl zjistit, kolik členů má k dispozici genetiku ze spolehlivého zdroje.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tak ja zatial iba semca, nemozem si ist dovolit matku(y). Zatial vsetky co mam su z groweru, alebo od osob, ktorim doverujem. Chystam sa tiez vyuzit sluzby seeds baniek na nejaky outdoor.
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
ještě to trošku rozepíšu -
do vnitř pokaždý klony od poměrně důvěryhodnejch členů - jinak zatim sem narazil na výborný týpky - buĎ dostal nebo vyměnil...
ven zatim dycky osvědčený bezejmený semena - většinou z voprcávek z modelů, který jsem zahulil....
já měl (a pořád jich ještě dost mám) první semínka noname outdooru od realistova kamaráda, potom jsem si objednal značkový semínka na www.seeds.cz a do pěstírny si pořídím klony od důvěryhodných členů groweru. takže jsem hlasoval pro tři varianty.
tak moje draha byvala polovicka predloni delala v holandu a tak mi tam koupila silver pearl. bylo jich cca 7 ks a je to fakt pecka. ja chtel sice mazara, ale vzhledem k tomu ze se prekopirovala do souboru byvala a taky uz tam nejezdi tak muzu jen chtit. asi zkusim nejakou tu zasilkovou sluzbu.
TAK mne poslali niektory growery ich semienka zo znackov7ch odrod, niektory noname a nieco som si objednal. No tak dufajme, ze tento rok to vyjde a vsetci, ktory ste boli taky dobry a poslali mi tak mate uz dopredu istu zasielku v podobe dufam,ze kvalitnych semiacok
by
Nakoľko nepoznam nikoho osobne kto by pestoval out-indoor neostavalo mi nič iné, len si kúpiť značkové semená .
Dal som si doniesť značkové semena od Dutch Passion, Paradise Seeds,Sensi Seeds a od Seeddirect mi ich poslali poštou.
V tom čase som ešte nevedel,že funguje aj klonovanie
Dúfam,že mi ešte nejaký ten rok semena v mrazáku vydržia
Asi sem měl vždycky štěstí na spolehlivej zdroj kvalitní genetiky...
Takže sem věřil, že to co to má bejt, je tím, co je...a bylo!
Do skříňě si vždycky beru klony + něco navíc, kdyby všechny nevyšli.
Nemam prostor a čas na dlouhodobý držení matek, takže pokud jdo o out, pořídim nějaký řízky (ze spolehlivýho zdroje) ze kterých si vyrobim na jaro matky. Ty rozřežu a putujou ven - vše samozřejmě s vědomím poskytovatele genetiky....tímto ještě jednou děkuji. Jinak sem se setkal s moc příjemným jevem - čim lepší genetika, tím levnější...prostě si to vem, kámo! THX once more!
Do dneska sem si myslel, ze mam klony, ze spolehliveho zdroje - kamarad /ne od tud/, ale co se nestalo. Kyticky sou 33 dnu na kvetu, jsou to asi 4 modely misto 2 a este k tomu spusta hermousu. Na to ze to byl kamarad a ty rizky byly dost drahy, tak je to dost smutny. Takze chystam tak do mesice poridit novou genetiku z ciziny, zasadit vsechny seminka vyselektovat si svoji KVALITNI maticku.
nevim, jestli mam klony "prejety", nebo ne e! jsem stastnej, ze je mam - diky grower.cz jsem nasel klony i bezva lidi, vo ktrejch jsem nevedel a zili jsme doslova vedle sebe! mrzi me to, co tady ctu, ale chapu to rozhorceni!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
no ja za rizky rad zaplatim, protoze nemam moznost se k nim jinak dostat a na matku proste neni misto! jsou dva druhy SOCKu, cejtil bych se jako socka, nekoho prosit vo rezani zadarmiko...prace, cas, provoz a v neposledni rade matkarna taky neni zadarmo, ale nadruhou stranu prodej nekvalitniho rezani za prasecky castky = taky SOCK!
chapu, jsou i jine veci nez penize ale proste matku nemam, tak jsem vdecnej za kazdej rizecek....respekt tem lidem, ktery growing podporujou a jsou ochotny rizky poskytnout doslava za vlidny slovo! skrin jedu poprve a jsem strasne stastnej, ze uz se mi kyti vzpamatovali a zacali rust...promin BohouRe,vim ze dobra genetika je dulezita, ale pro me je ted hlavni, ze ty kytinky MAM!