Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
expresion: přesně jak píše ytumama -> to že máš paranoiu, neznamená, že po tobě nejdou. radím ti, ať se zařídíš tak, jako kdyby pro tebe měli za chvíli přijít. prostě za sebou zameť stopu (doma ani u sebe neměj ani gram hulení, do telefonu se o hulení nebav apd.)
já měl jednou stihu u realista doma, kdy mi volal jeden známý a já už měl něco v sobě. najednou jsem během tel.hovoru získal skoro 100% jistotu, že hovor je napíchnutý a za chvíli mě načapou spolu s realistem u otevřené skříně. byl to asi 20s pocit beznaděje nad vlastní bezmocností a taky jsem si najednou uvědomil, že můžu přijít o všechno. prostě hnus
To je jednoduchý, to zažilo mnoho z nás. Prodej auto, d?m, postel, nikomu nic ne?íkej a v noci tajn? odje? rychlíkem do Popradu, ukradni kon? a upaluj do hor, tam vlez do prvního lesa. Zapome? že seš ?lov?k a žij jako zví?e. ( jen na to zem?d?lství nezapome?) a voni na tebe za chvilku zapomenou. Už nebudou lidi ve front? na chleba ani v metru a gandžy bude hafo
rádi t? mezi sebou uvítáme
Kdyz si usmyslis, ze te sledujou, vzdycky se snadno najde hromada "duvodu", ktery Ti tvou paranoidni myslenku potvrdej!!!
S tim, ze to tak funguje, si muzes byt zcela jisty! Protoze v naproste vetsine pripadu je to Tva hlava, co urcuje, co se v okolnim svete deje...
kámo kdyby tě sledovali tak by si neměl vůbec páru vo tom že tě sledujou.....pkud máš pocit že si sledován tak sledován nejsi už právě proto že teb pocut máš...sledovat tě doopravdy tak nevíš vo ničem ..vim o čem mluvim kámo...
expresion: velmi zaujimava situacia. No urcite nie zavideniahodna. Daj vediet ako to dopadlo. Velmi ma to zaujima. Ale ak nemas nic pri sebe ani doma tak si takisto myslim ze si v poho, ak si nic nepsravil atd...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."