Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ked si dam pauzu tak na jeden den do tyzna
to vyhovuje
ale na jar a v lete to byvaju aj tydzne
proste vzdy to nechavam na vnutornom pocite ktori ma
sklamal len raz na free party ale to som bol xori
Reaguju na "hlas těla", jesli se to tak dá říct a dyž cejtim, že mě brka lezou na palici tak nevykouřim tř jointy za den ale třeba se podělim o jednoho na dobrou noc.
hulím už skoro rok každý den a když dám pauzu tak cítím až druhý týden že se mi pamět a myšlenkové pochody zlepšují a zrychlují. A že se mi devastuje z hulení pamět mě dost sere, nemate někdo vypěstovaný model který NELEZE NA MOZEK?
TheKeptn ma pravdu, chce to vic moznosti a proto znovu (nedavno jsem o to zadal v ankete jak casto hulite) prosim nekoho z moderatoru o upraveni - pridani alespon moznosti "hulim maximalne tyden v kuse" a "pauzu mam porad, hulim jen obcas". Predem diky
No počítaj se i vynucený pauzy? Momentálně tak nějak toho hulení moc nemáme, jelikož jsme přišli o kytičky. Navíc nejsou ani peníze.....Takže se stane že den dva nehulím....a vůbec se mi to nelíbí...:-((
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
No prave nedavno sem se rozhodl ze si dam takovou delsi pauzu tak mesic. Pak zacnu s mensi intenzitou. Uz me to totiz nejak prestalo bavit, protoze uz to bylo moc obycejny, takze to pro me neni ani takovej problem. Hlavni je nemit huleni jako primarni smysl zivota Zda se me ze sem se tomu aji trochu blizil