Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja si tak nejak ziju 18 let , vim, ze to neni vubec moc, ale prejze se zivot meri skutky a ne casem. Uz 2 roky zjistuju, ze se da zit jinak nez konzumnim zpusobem zivota.
mě je 20, jenže mi to je k prdu, třeba v hospodě si bez občanky pivo nedám....... ........tak ho už skoro ani nepiju
docela mě překvapila ta 40 -chválihodnéi v rakvi se dá vzdělávat
Nedávno mi bylo dvacetsedm.Seděli jsme v hospůdce a kamarád(čímž mě celkem rozesmál)najednou povídá:"Asi by sme si měli pomalu spořit na důchod..."No nevím nevím,jestli to má vůbec cenu?Tedy jestli nějaký vůbec bude?Kdo z Vás se cejtí že se dožije"požehnaného"věku a chtěli byjste??
no, ja sem cerstve o 18kovany... takze most frequented...
zajmalo by me, kdo je nejstarsi (nebo i nejmladsi) growerak... takze co takhle kdybyste se nekdo cejtil na sampiona a zverejnil to???
vim ze hh-top a nemo maj okolo 45, tak gogo middle age fuckers...
hele vosliku, ja bych nerek, ze je (by mel byt) to server jen o pesteni...
Ja si rad zafilozofuju nebo rozvedu s nekymm smysluplnou debatu, o tom to prece taky je, musime svetu ukazat, ze nejsme jen banda prazdnej palic...
cest to all
no me je cerstvych 20. , nesnasim oslavi narozenin, protoze to znamena jen jedno - dalsi rok v ha*zlu!
zda se vam taky, ze ten cas leti strasne rychle??pamatuju si jako vcera, kdyz mi ze zeme vykoukla prvni kyti(tech.konopi) a vono uz to je nejakejch pet let........neeee, ja uz nejsem teenager!
to Voslik: No o, fandim "mladakum" na groweru, protoze kdyz si pozozne proctou to, co se tady pise, taq treba pochopi, ze pestovani je neco jako nabozenstvi, ze koureni vrcholneho produktu je neco jako prijimani a ze nevtrhnes do kostela a nezacnes jim slapat po vire a krast hostie
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
No já taky patřim do tý zatim nejdrsnějš vobsazený skupinky.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Snad to neni tak zly ne? A navic ste druhá nejpočetnější skupinka (zatim)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."