Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím potreboval by som radu, 2017 chcem pestovať v prerobenej stodole, na ploche okolo 10m² chcem mať okolo 20 rastlín len sa obávam ako je to zo zápachom pri toľkých rastlinách respektíve je my jasné že to bude cítiť len na akú dialku. Cez stodolu prefukuje vzduch pomedzi drevá s ktorej je postavená. Ulica s chodníkom kde chodia ludia je asi tak 30m od stodoli kde by som to chcel pestovať bude to cítiť až na ulicu ? Ďakujem za všetky rady.
Dalsia moznost je supnut tam automaty. Nez ten smrad zacne liezt ludom na nervy a zacnu spekulovat, ty uz budes kosit. Ked sa ti bude zdat ze vsetko prebehlo hladko, mozes zasadit dalsie kolo.
Zdravím, když tudy profoukne vítr směrem k ulici, tak to cítit určitě bude. V době růstu moc ne, ale max od druhé poloviny květu 100%. Když v létě zabloudím v kukuřici při hledání pole, tak se orientuju po čuchu.
na SVK bych sa nato vysral. to je dobrovolna samovrazda. fakt si radsi kup box a val indoor. za ten tvoj zamer v stodole by ti kludne mohli hrozit az 10-15 rokov.
Zdravím
Pěstuju ve skleníku mám to taky 10m.A věř mi že těch 20 kytek co tam chceš je naprosto nereálný.
Já jich tam vždy 6 a mám co dělat abych to tak nějak ukočíroval aby se to tam vlezlo. 20 samonakvítaček by na ten prostor bylo akorát...
K tomu smradu,nějak cítět to začíná kolem půlky květu,takže problémy se zápachem budou poslední 4 max. 5 týdnů....Ono taky záleží co bys chtěl za model každej není vyloženě smraďoch.
No a mě když to začne tak je to cítit tak 3-4 m kolem skleníku.Dál už to cejtit není.Takže já bych se toho zas tak nebál.Pokud máš i tak obavy hoď tam ty AFka a máš vystaráno.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky