Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to zkousim podruhy ve ScrOGu
mam tam 6x bubbler z 12 l Primalexu
vzduchovani 1x Elite 802 a 2x Atman 802(stejne vykonnej, ale o polovinu levnejsi asi kolem 200 Kc)
ScrOG mam udelanej pro kazdou kytku zvlast jako vozejcek, zatim ze dreva, nekdy priste to snad bude z neceho pruhlednyho, voka sou 5x5 (priste budou asi mensi)
Svetlo Son-t Agro 400 W
snad je to vsechno, tak tady je par obrazku :-)
1 - základní potreby každého Growera :-)
2 - vstup do pestirny
3 - pohled ze spodu na vsechny kytky
4 - pohled ze zhora na vsechny kytí
5 - kvetiny nalevo
6 - kvetiny napravo
7 - rozvetveni pod scrogem
8 - pohled zhora
9 - trocha te elektriky
Je to asi 8 den v kvetu
Pokud budu mit jeset k dispozici fotak, tak pribudou dalsi fotecky (snad uz poradnejch palicek :-)))))
realist: na vypleteni sem si vyvrtal do ramecku dirky a protahal je vazacim dratem. Pri sklizni jenom ostriham drat a kvetina vypadne sama ven.
Priste udelam ty oka mensi, 5x5 je moc.
K ty desticce, zkousel sem na to asi 33 kg zatez (mladsi sestra :-)) a vydrzela to. Snad mi to na konci nespadne :-)
coooool komůrka mistře... jinak všichni co tu jedou scrog, tak píšou, že začínaj síť 5x5 a dycky pak uvažujou nad hustčí. Nuž dle zkušeností, postřehů a příspěfků sem postavil 3x3. No uvidíme jak to zafunguje... Ale samosebou K+...
to labakan:Máš to moc pěkný kámo!
ten scrog pro každou kytku zvlášť,moc pěkná záležitost.
Dotazy:Máš tam 400 agro,jak jseš s nim spokojenej?(někdo tady založil thread o agro)Osvítí ti dobře všechny kytky?
Ať to maká
Predem diky vsem za karmu a tady je par novejsich obrazku
Kabuto: osviti celkem dobre(mam ho i na rust a vyrostlo to pekne, ale az doslouzi, tak chci zkusit dat na rust metalhalid a na kvet obycejnej sodik, schvalne jestli to bude jiny(lepsi?horsi?stejny?)), ale ty dve kytky primo pod ni sou o neco nabouchanejsi. Asi by to chtelo pojezd nebo druhou lampu
Kvetinky uz zacinaj pekne nakvejtat
kazdej den jim odebiram tolik listi, ze z toho je za ctyri dny paradni mlicko :-)
1.pohled na prostredni kytku
2. detail palicky
Priste bude snad vic obrazku, dneska bohuzel dosly baterky
hele jes takovej dotaz na jak velky prostoru to mas ( pro 400 W takhle mrha s mistem ???????tima kobkama docela mrhas ) ..... omg ale neber to nijak spatne
labakan: ano, měly by být o něco menší, ale budou všechny stejný, takže by se to mělo vyplatit
jelikož zatím pěstuju jenom outdoor, tak ten pojezd mám
tomu flushingu bych dal alespoň týden (ale záleží na chemce)
labakan: hóódně luxusně vypadající úrodička, gratuluji. původně jsem si podle fotek myslel, že máš alespoň 10 kytek a 1000W. až potom jsem si všiml názvu threadu