Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Jen to nějak nechápu proč je to na startovači kdyť cannapedia už prodával kalendáře 3 roky dozadu. Mám rok 14 a 15. 16 jsem nestihl.
A teď nevím jestli jim mám přispět a mít ještě nějaké semínko. Nebo mám počkat až to skončí a začnou to prodávat na stránkách legalizace.cz.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Prispel jsem 150 a v prosinci bych se snad mohl tesit,ze to mam i s dopravou. :-) Kdyz to klapne,seminko je fajn a kalendar taky. No a kdyz ne,tak jsem podporil.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
CANNAPEDIA 2017 – KALENDÁŘ KONOPNÝCH ODRŮD
Encyklopedie konopných odrůd Cannapedia vydá unikátní edici 4 druhů kalendáře dle typu odrůd. Díky vaší podpoře bude rok 2017 stát za to!
Původní příspěvek od Mr.MEN Jen to nějak nechápu proč je to na startovači kdyť cannapedia už prodával kalendáře 3 roky dozadu. Mám rok 14 a 15. 16 jsem nestihl.
A teď nevím jestli jim mám přispět a mít ještě nějaké semínko. Nebo mám počkat až to skončí a začnou to prodávat na stránkách legalizace.cz.
Už to chápu, ze startovače za 150, na cannafestu i aktuální možnost objednávky za 200. Objednal si někdo legendy?
Nechápu proč, ale vždycky když rozkliknu cannapedii napoprvé na počítači, tak mi antivurus blokne přístup že zaútočil nějaký vir. Pak to napodruhé jde v pohodě, ale když si někdo bude chtít něco přečíst o konopí a počítač mu napadne virus, tak to asi kdekoho odradí. Je to docela nepříjemný, počítačům vůbec nerozumím, tak nevím jestli je to nějak chyba na jejich straně?