Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrvím rád bych se s vámi podělil o svůj první indoor pěst.
Vybavení: Stan Orca 120x120 bílá folie, předřadník digi Lumatek 600w, stínidlo A-wing, růst 400w květ 600w Gib lighting, odtah TT SILENT-M 555m3, ph metr a ec metr milwaukee, čerpadlo 1000l/h a další věci potřebné pro hydro kapilár.
Řezy od známého Jack herer momentálně 16ks, přišli mi dost marný tak uvidíme...
Hnojiva atami hydro, ata clean, inspirace uživatele MocnyOkurek tímto mu děkuji za pár informací.
Ph držím okolo 5,5 - 6 a ec okolo 1.0
Sem rad ze sem pro nekoho inspiraci tak at ti to pekne roste. JInak klony vyhazuj jen mrtvy to ze bude nejaky zebrak nevadi, vzdy na nem vyroste aspon neco, coz je lepsi nez nic. Chcipaka navic muzes vzdy podlozit a tim deficit vysky dorovnat.
Odtah je tichý má 2 rychlosti jedu na jedničku a tahá jak bejk, mám to v místnosti vedle ložnice v bytovce kde jsou stěny snad 5 cm a v noci kdy je úplný ticho neslyším nic, regulátor otáček nemám... Díky za radu mocnyokurek, udělám to tak. Zatím to vypadá pěkně kořeny vyjeli byli totiž skoro neprorostle tak jsem se bál.. Jinak PH a EC se mi daří bez problémů držet teplota uvnitř 25 stupňů vlhkost 70℅ v noci to klesá na pokojovou teplotu 20 stupňů. Nevim jestli mám zaštipovat nebo se na to vykaslat přepnout bych chtěl o víkendu..
Tak jsem zjistil, že se mi seká čerpadlo a spíná podle toho jak se mu chce pravděpodobně nějaké přidřené. Objednal jsem nové + 2 klipsnove vetraky a bloombastic a hned 2000 v prdeli momentálně jedu zálivku nonstop aby čerpadlo nemělo možnost se nezapnout...
v keramzitu nic utopit nejde ja takhle jedu kazde kolo a nic jsem jeste neutopil ) spis by mohl ubrat u vzrostlejsich kytek ale to je fuk..
Mas to fajn libi se mi ta trubka ja mam rozvodnice a je to oproti te tve variante dost neprakticke
a jak pise okurek, vyhazuj jen mrtvoly je to plevel treba se u tech mrzaku jeste budes hezky divit )
pic k
Pozor nejde to sice uplne prelit ale jde to slusne pridusit. Tusim ze mi nekdo do threadu psal ze prcky zaliva 3x denne. To chci prave priste zkusit tez.
Díky za rady chlapci raději jsem to ted vypnul... Možná bych to mohl přes noc nechat vypnuté ne? a pak ráno až půjdu do práce zase zapnu.. Nicméně psali z pošty že by zítra měl dorazit balíček tak snad to ty kopřivy vydržej
Ec male dej tak 1,2 a musi stacit jedno max 2 dene ted je nech do rana bez.jam se nerozrostr bal tak minimalni zalivku ono to mic vody spis jak vzducu nepotrebuje.