Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jakej je vas nazor na to odkolika let by mel clovek hulit v kolika by mel zacit proste vek kdy uz je na to pripravenej
Ja vim je to picovina tak to ghodte klido do kanalu
Bych se chtel treba ni chvili presunout par let zpatky kdyz se zacinal hulit a rozhodl bych se treba v ty dobe nehulit a byl bych zvedavej co bych ted delal jak bych zil a tak ... no proste souhlasim ze drogy sou spatne ,AAANOO hehe cus majte saeeaa
ea
Hlavne by k tomu mel pristupovat (alespon v zacatcich) zodpovedne. Tim myslim, ze si o konopi zjisti alespon zakladni info a pak teprve zacne experimentovat. Je to podle me vice zodpovedne, nez kdyz zacne hulit jenom tak z nudy.
já bych to dal nejdřív od 15 let. dnešní parchanti nemaj ani špetku zodpovědnosti - mluvim jak starej mazák, což?
ne fakt... mladej člověk nemusí konopí pochopit a pak už je jenom krůček k něčemu jimýmu. čím dál ta hranice bude, tím líp. a netvrďte mi, že jste si ve 14ti či 15ti sháněli nějaký materiály o ganje!
Myslim, že člověk by měl začít s hulením až když je tzv. dospělej. Bez ohledu na jeho skutečnej věk. U někoho je to v patnácti a u někoho to neni ani ve třicíti. Protože jen tak může skutečně vychytat všechny zápory co k tomu patří.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
No pěstovat snad jo (už se vidim jak ve čtyřiceti lítám po poli s cajkem a schovávám se před myslifcema), ale kouřit tak to teda nevim.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
no skutečně, jak si představujete svou budoucnost s konopím?
já to vidim asi takhle: skromnej, ale vkusně zařízenej byteček, sem tam nějaká ta kytka (na balkoně či na terásce), v obejváku pohodlná křesílka pro dlouhé rozmluvy s přáteli....
koles no to vidis pekne, to já bych tam dala jeste moc vonných tyčinek a svíček a takovej ten ratanovej nábytek nebo jak se to jmenuje tlumený barvičky akvárko s rybičkama, pelíšek pro pejska.........
Podle mě, by si měl zahulit poprvý, až bude s někým kdo má dost skušeností s marihuanou a také tomu člověku vysvětlí jaké jsou klady a taky hlavně zápory. Myslím tím, upozornit ho, že ve většině případů dochází k jakési občasné zapomětlivosti (viz. můj případ ), atd.
Je asi blbost dát tomu člověku jointa do huby a vodpálit ho.
Ten člověk by měl být nachystanej a poučenej a hlavně by se měl rozhodnout sám a okolí by ho nemělo nutit.
Toť muj názor.