Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute,
slyšeli jste už o PE folii? Nabízeli mi ji v growshopu. Na internetu jsem zjistil jedinné, dává se pod plovoučku.
Díky za Vaše názory, rybolovu zdar!
Myslíš fólii polyetylénovou? A k čemu ti jí nabízely? To by mě docela zajimalo.
PS: Jinak z tohohle se toho vyrábí hodně. Třeba sáčky na zatavování. Coš je docela užitečná věc. Hlavně na tu naši bylinu která má takové intenzivní aroma.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Právě že jako odrazovku, nikdy jsem o tom neslyšel tak jsem hledal na netu a našel jen to na plovoucí podlahy sháním nějakou levnou na stěny, vymalovat to nemůžu protože mám jen konstrukci, tak to chci něčím potáhnout. Alobal je na piczu a drží moc tepla
A jo tak to řeknu hned. Tak to ti nejspíš nabízel normální Reflexní černobílou folii ta je myslím taky z tohohle plastu. Taky proč mě to nenapadlo hned.
Prodává se myslím z 2metrová role a každý metr z ní cca 40Kč. Tak že celou skříň vylepíš cca za 100Kč.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Taky sem ji mel.jeto klasicka cernobila folie.aspon ja ji mel zdvojenou a z venku bila uvnitr cerna.stala uplny nic.za vic jak 10m sem dal asi 150kc.jako odrazovka to nebylo nejhorsi...za ty prachy.jen to moc dlouho nevydrzi.jak se o to opiraly palice tak to bylo cely ulepeny a jen sem o to zavadil rohem stinitka tak se jakoby natahlo az roztrhlo.podruhe uz sem radsi zainvestoval a koupil orcu.
pe JE PLAST TAKZE TA FOLIE JE NEJAKEJ IGELIT Z PLASTU... JA BYCH TI DOPORUCIL KONSTRUKCI OBLOZIT PEVNYMA STENAMA A NA NE AZ FOLII PAC PORADNEJ ODTAH TI TODLE S TY KONSTRUKCE STEJNE NEJSPIS STRHNE MINIMALNE SE VCUCNE ZE SE TI ZPOLOVICNI PROSTUOR...
vzdyt ti to prosvita?... a jeesli to je tak netesny jak to vypada a pri 390m3 sr ti to ani trochu nevcucne tak bych se obaval ze ti bude pachac k nicemu a bude to citit...