Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čoveče 125W je plně dostačujících jestli jí máš novou. Nic se ti vytahovat nebude pokuď jí budeš mít cca tak 5Cm od vrcholků.
Jo a jinak to zavěšení toho stínítka se mi zdá na takoví prostor moc velké. Asi bych se snažil aby si mohl to stínítko při nejhorším dát co nejvýš.
To jen tak bokem, říkám že vlastně tím zavěšením na ty "joja" si si ubral na prostoru tak 20Cm.
Ale možná to ošefuješ. Zatím zdar a ať to roste.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdar máš to hezky, klidně bych je zastřihnul , pěkně ti to začne větvit.. K těm ledkam pokus peknej, ale přijde mě, že tim svítis jen do stínítka, mozna lepší z boku, takhle jsou dost daleko a mají strašně malej výkon.. GL
pěkně si je potýral holky jedny zelený ale bál bych se stresu,když jsem jednou takhle pozvohejbal co šlo tak mi to vyhermilo ...každopádně budu sledovat jak to poroste pod 125w...ale jak radí někdo výš,mit lampu 5cm od vrcholku to bys tam musel mít náký ofuky ty lampy,sice řikal že cfl moc netopěj ale s tim ja nesouhlasím horký to je jako svině,ne tolik jako hps ale stejně ruku na to nedáš....pro mě idealní tak 10-12cm