Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osazenstvo: 3x Purpurea Alpha nebo 3x auto tao mix ještě se rozhoduji co bude do toho malýho prostoru lepší (mám zkušenost že jsou automaty pod úsporkou tvrdší)
Jak si to představuji:
strašně dlouho jsem přemýšlela jak dostat 125w lampu do tak malýho prostoru, nakonec mě napadlo vynechat jeden květináč a dát ji vertikálně což nakonec vypadá i reálně a taky mám v záloze 70w sodík, ale rozhodně chci prvně zkusit úsporku, pachový filtr dám do předem vytvořeného otvoru navrchu boxu a přítah bude pasivní z boku kde je taky připravený otvor, okolo lampy dám nějaké pletivo aby se kytí nepálily a uvidí se co z toho vznikne
Nakonec změněno na 70w sodík ...
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Ty brď no četl jsem o tomhle homeboxu že je to spíš jen takoví reklamní než že by se v tom dalo pěstovat.
Ono opravdu 30x30x60cm je docela na těsno. Ale jestli máš čas na zábavu a zkoušení. Proč ne. Ale do budoucna s tím budeš mít asi problémy hlavně s tou velikostí. Ale ty už z minulosti máš zkušenosti z mikro pěsty. Tak asi víš do čeho deš.
Ale jinak na takovíhle prostor by stačil i větráček z PC.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
no mám zkušenosti že pc vetráček sotva profoukne pachovej filtr proto to VKO, a ano máš pravdu je to ukázková zmenšenina homeboxu kupují si to většinou growshopy na ukázku do obchodu aby tam nemusely mít velkej stan...... koupit se většinou nedá ale v polsku jde všechno
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
zdar pěkný taky mám box 60x60x60 a dá se vtom odjet uplně nadherně mam tu taky thrad tak mrkni rozhodně automaty ti nedoporučuju tam si nemužeš regulovat jejich velikost a hodně se tahnou taky sem odjel jedno kolo a už to neudělám,mrkni na scrog určitě dobrá věc budu sledovat .
mám zkušenosti s automatama v indooru, všichni nedoporučujou je zastříhávat ale já s tim mám zkušenosti dobrý takže přerůstání se fakt nebojim, a scrog s lampou která je vertikálně bohužel nejde
ale bacha.ty sis vybrala SuperAutomaty.todle roste a kvete celkem 4 měsíce a jesli to bude jako klasickej automat že to proste nepřepneš at svítíš jakkoliv tak v tom pidi boxu nemaš šanci .můj nazor.ale jestě jsem AF indoor nejel a ani nepojedu, takže nevim.třeba se pletu.
Tak vše je připraveno už jen nainstaluju okolo lampy pletivo a když seženu jedno feminizovaný semínko dám tam jen jednu kytku a pořádně si s ní pohraju