Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
včera sem přepnul na květ a ráno sem ve skříni našel zvadlý kytky... Ještě včera večer byly naprosto v pořádku, hutný zelený listy, ani známka problému... Nepřelejvám, ani nezalejvám málo, snažim se o kvalitní zálivku... Kytky po jednom svícení 12/12 vypadaj jak kdybych je mučil... Nechápu jak se to mohlo stát po jednom svícení, divný, že zrovna když sem přepnul...
Parametry:
Skříň 900x900x1800mm
Světlo teď na květu 400w Philips SON T (na růstu kombinovaná Planstárka 400w)
Hnojivo: Komplet Hesi - 20ml/5l + supervit - včera sem je nechal bez zálivky a dneska když sem to viděl, tak sem je zalil už květovym hnojivem.
Teplota 28 den, 21 noc
Vlhkost teď tak 50%
Ph: 6.5
Ec nevim.
Výška rostlin 30cm
Lampa cca 38cm
Díky za rady!!! Bojim se tam jít podivat... nechápu co se mohlo stát, že sou po cca 16 hodinách v tomhle stavu, když ještě včera večer byly nádherný a připravený na přepnutí...
kdepak, staram se o ne vyhrane ja... sem dost peclivej, zalivka je pripravovana z den odstaty vody za pouziti cistejch veci... snazim se maximalne drzet hygienu... navic jak rikam, tri tejdny absolutne bez problemu... a po jednom svetle tohle...
winner - mrkni se na ten obrázek mě to moc normální teda nepřijde , něco už sem odjel a tohle sem v životě neviděl , joo kdyby byli přeschlý nebo přelitý tak bych řekl dobrá ,
Původní příspěvek od jarmil194 winner - mrkni se na ten obrázek mě to moc normální teda nepřijde , něco už sem odjel a tohle sem v životě neviděl , joo kdyby byli přeschlý nebo přelitý tak bych řekl dobrá ,
No mi se ten obrazek nezobrazuje, nikde žádný nevidím
Včera jsem pohnojil všech mých 5 kytek, všechny to nesou dobře, až na jednu, která to nejspíš není schopná rozdýchat. Dneska byla celá nějaká povadlá, takže tipuji, že je to z toho hnojiva - nejspíš jsem ho tam dal moc. Spíš mě ale zaráží, proč takhle reaguje jenom 1 kytka, když všechny dostaly stejnou dávku.
Jedná se teda o přehnojení? Chci se teda ujistit, abych měl ještě šanci kytku zachránit.
Podle fotky si fotil na noc? Jestli ano na noc se stává že kytky jsou povadlejší.. kdyby si přehnojil tak se ti spálí listy od krajů.. Zkus jí nechat pár dní jen o vodě a uvidíš jak na tom bude..
Fotil jsem ji cca okolo 18:00. Jasan, to vím, ale i tak mi přišla povadlejší, než ostatní kytky a navíc takhle nikdy předtím nevypadala. Budu to sledovat a uvidíme
Zajímaví téma. Zajímavá otázka. To se ptáš co se děje když je povadlá jedna kytka. Poradil bych ti asi FAQ si prostudovat.
Jinak máš docela zajímavou hlínu vypadá jak ze zahrádky. Jinak je nech proschnout máš bych řekl že přelité. Zalévej až to proschne.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Mr.MEN: Díky za radu, FAQ projetý pořád dokola, každopádně všechno se liší případ od případu, takže se rád nechám poradit individuálně rovnou tady, aby mi ta kytka zbytečně nechcípla
Jinak hlína - Substrát B, Písek, Perlit, Lingocel .. máš pravdu, hlína zajímavá, ale v praxi ověřená a účinná ze zahrádky určitě ne-e