Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je tonadhera diky za odpoved moc si to cenim zatial som len posadil 3 krasavice,kolko mozem pocitat vynos minimum z jednej kvetinky nevies mi problizne povedat?
je to univerzalny substrat cital som ze je predhnojena pre vynikajuci start rastlin no tak pockam este trosku...ale sa mi zda ze po deliace listky je dost tenka stonka a druhe a tretie poschodie a nieco hrubsie....zhrubne mi ta najnizsia stonka tiez?ked je zamracene davam pod lampu a maly vetrak
Zdravím
Ja sem ho měl minulej rok ve skleníku.
Sadil sem poslední týden v dubnu a sklízel v druhé polovině řijna.
Ke konci sem to musel hlídat kvůli plísni ty postižený místa sem ustřihl
a bylo.Bylo to jako sem tam místo žádnej extrém.
Výnos přes 500g suchých palic.Paličky pěkný podlouhlý a tvrdý ne moc
veliký tak jako zapalovač ale tlustější.To možná ale bylo tím že sem dost zaštipoval lámal atd.
Popisovat ty chutě atd. to neumím,ale chutná to dobře a zmašťuje výborně bez vyjímky každýho at už zkušenýho nebo začínajícího kuřáka.
Jinak ja to měl v 40l kyblu a měl sem co dělat abych to uhlídal,když tomu dáš prostor bude to monstrum.
Hlínu sem měl zahradnickej substrát B smíchanej 1:1 s wormhumusem od biobizzu a jedním litrem perlitu.
Hnojiva:kořeňák,enzymy,růst,květ všechno od canny a ještě sem to v růstu asi 5x stříkl phytaminem od plagronu.
To je asi všechno kdyby tě ještě něco zajímalo dej vědět.Letos jedu earlyho tak su zvědavej na rozdíly.....At to roste
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky