Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Wozáááááááp
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
100
Nový Člen

Karma uživatele 100 - 0% Pěstitelská

Nápad Wozáááááááp Příspěvek č. 1

Ahoj, já jsem 100 a ranec hulím a ták
Po téměř 15ti letech jsem usoudil, že by stálo za to rozjet nějaký indoor a tak jsem tady, abych nabral nějaké zkušenosti a pak se o ně s vámi zpětně podělil

Všechna čest všem, co sem přispívají a udržují Grower v chodu

Old Post 12-04-2014 v 07:11 AM
100 je offline   Profil uživatele 100   Find more posts by 100   Foto galerie člena 100   Click here to Send 100 a Private Message   Add 100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Čus a vítám tě tu.

No tak tě můžu pozvat ať se mrkneš na můj indoor který teď míří do finyše. >>> InDoor #7
Kdyby si měl nějaké otázky ohledně indooru klidně se ozvi za těch 8 let co jedu tenhle koníček jsem těch zkušenosti už nabral dostatek.

Zatím ti přeji ať to roste.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 12-04-2014 v 09:27 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
techem
Stálý Člen

Karma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% PěstitelskáKarma uživatele techem - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ahoj chlape, vítám tě tu a přeju ať pochytáš hodně poznatků tady na groweru a ať se daří v pěstování
Hodně zdaru!!!

VYCHYTÁVKY a VYLEPŠOVÁKY boxu by Techem

První home made box 2012
Balkón 2013
Home made Sádrokartonový box 2014
balkón a OUT 2014
medical sezóna 2015 by techem
První IN 250W HPS by techem
Druhý IN 250W HPS by techem
Třetí IN 250W mh/400W HPS 4x Super Skunk by techem
Techemova OUT sezóna 2016
Čtvrtý IN Super Skunk růst 250w/květ 400W cooltube

Nekupujte! Pěstujte!

Old Post 12-04-2014 v 09:56 AM
techem je offline   Profil uživatele techem   Find more posts by techem   Foto galerie člena techem   Click here to Send techem a Private Message   Add techem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100
Nový Člen

Karma uživatele 100 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Díky za přivítání Ať to roste .)

It's all about the Cheese.

Old Post 13-04-2014 v 16:34 PM
100 je offline   Profil uživatele 100   Find more posts by 100   Foto galerie člena 100   Click here to Send 100 a Private Message   Add 100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás