Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery, potřebuju poradit s nějakou odrudou, která snáší dobře chladnější klima v indooru. Pestuju pod 400 w sodikem v cocosu, box mám v místnosti kde bohužel nedosahuju pokojové teploty a od zdí jde celkem chlad, tudíž v boxu není teplota úplně ideální, teď dojizdim bílou vdovu a nějaké samonakvetacky a palice jsou pěkné, ale myslím že při větších teplotách by šli líp. Hlavně v růstu jsem jel ještě koncem léta při ideálních teplotách.
Proto jsem se chtěl zeptat jestli jsou odrůdy odolnější vůči menším teplotám, díky všem moc za rady.
...ale jo , že já blbec vůbec v zimě topim , vždyt je to uplně zbytečný , cák to roste ve 14-17 dokonce 14-15 °C no super , změnili jsme přirodni zakony , ted budu dělat klony do ledovejch kostek protože to dýl vydrží , ted se zvedám a jdu vypnou ty termostaty všechny vzdyt jsou uplně na piču , ješte bych mohl vypnout ventilaci , možná i to světlo tam ty kytky ruší , tak ho taky vypnu a vlastně to muzu odnest hned ven , je tam akorát 10°C tak se těsim az zitra pujdu fikat ty klony a mozna to NFT nebude zmrzlý co mi kvete 40den , to budou ledové plody , ojojoj a co ty klony , no těšte se to bude ice klon za 500lidovejch , nová doba woe , host vyhazuje ....a vůbec.
Původní příspěvek od Hlava ...ale jo , že já blbec vůbec v zimě topim , vždyt je to uplně zbytečný , cák to roste ve 14-17 dokonce 14-15 °C no super , změnili jsme přirodni zakony , ted budu dělat klony do ledovejch kostek protože to dýl vydrží , ted se zvedám a jdu vypnou ty termostaty všechny vzdyt jsou uplně na piču , ješte bych mohl vypnout ventilaci , možná i to světlo tam ty kytky ruší , tak ho taky vypnu a vlastně to muzu odnest hned ven , je tam akorát 10°C tak se těsim az zitra pujdu fikat ty klony a mozna to NFT nebude zmrzlý co mi kvete 40den , to budou ledové plody , ojojoj a co ty klony , no těšte se to bude ice klon za 500lidovejch , nová doba woe , host vyhazuje ....a vůbec.
ja jen jen rikam ze mi to rostlo aniz by to melo 18 v noci. nic vic. sice vynos nebyl idealni. rek bych ze mohlo bejt tak o 20% vic. Tyhle teploty tam mam prosinec az unor. Zbytek roku jsou teploty v cajku a vynos bejva prumerne o tak 20% vic. Proto jsem se letos rozhodl,ze na to pres zimu seru.
edit: je pravda,ze tam tech 15 nebylo porad, byla to jen minimalni teplota.