Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
semena Nirvana 3x CHrystal 2x Super Skunk 10x Wonder Woman
17den na světle jinak jsem daval klicit (9ww-4ch-2ss)a neco nevyslo,(3kusy )
neco jsem vymenil )SS(
a co jsem snim pomenil nechal u me ve stanu -3kytky
takže momentalne 15 kousku
a nejake slabši kousky
celek jsem nfotil....
jinak pořad pod usporkami..posrtřik Phytaminem a zalite odsatou vodou PH zalivky neměřim jen na odtoku tj 5.9-6 (nevim mam kapky)
tak po 3 dnech vymena za Philips MsTP+....ale problem ,přestala svitit cca po 850hod ,takže reklamace ...a svitit budu nakonec sodikem starou teslou
rust jsem chtěl odjet na Phil a květ Tesle
a pochybuju ze to stihnu vyreklamovat po dobu rustu !!!
pořidil jsem si klon ,ale zase všechno spatně :vyska asi 15cm a nakvetly a nemel ani kořeny (takhle mi byl předan nevědel jsem co kupuju)a to doslova
18.den
Zalevam co 3 dny(300-400ml)hnoj-enzymy-hnoj-voda-momentalne jsem na 3,5 3,3,2(posledni zalivka)
Ph se snazim michat na 6,1-5.9 při vytoku 6,1-6-3 -jen kapky Ec nemerim
tep do 27 ,přes noc 20-23-40%vlhkosti
Celkem jasný že sviluchy ale jak píšeš odpověděl sis sám,,snad sis je nepřivez s klonama ale nejspíš jo vid podle toho co píšeš nejni na kvalitního matkaře...co nejvetši vlhkost když jsou ještě v začátku květu tak snad to zmáknou a připravil bych si výluh s tabáku ale je dobré ozkoušet víc ale zkusil bych asi nejdřív tohle jestl můžu radit,snad to aspoň přiškrtíš aby stoho něco bylo
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
nebo ted nevim máš tam nahoře přes dvacetdnů na světle a tady 18.den něčeho,,podle fotek si ještě v růstu asi vid no to by se mělo dát ještě ukočírovat
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Taky se v tech dnech moc nevyznám, 23 dní nasvětle a pak 5 - 18. den ??? A ten klon máš 1 ? To byl bez kořenů, nakvetlej a měl svilušky ??!!! Nedávno sem si pro sebe řízkoval, a ty lidi to snad musej dělat naschvál(nakvetlý, bez kořenů, svilušky), vždyť to není možný...
Jinak bych ti doporučoval postřik chemií, pokud seš na růstu. Mě ty bio věci jako Biool nebo Tabák nikdy nefungujou na 100%. Ty mrchy je třeba před nákvětem úplně vyhladit !
EDIT: tak už to chápu, 23 dní pod úsporkama a pak pod sodou
cus neřek bych ze je to prislo s klonem ...asi se to projevilo ze jsem mel v boxu prilis sucho a teplo...myslim ze jsem to obevil v cas moc jich tam nebylo(zatim)1-2 a nejake vejce...a ne na kazde kytce...
bull :je to jak řikas usporky a soda ,jinak uz jsem na kvetu cca tyden...
vcera jsem jsem je vytahl a aplikoval postřik, vydezinfikoval box...pred chvili jsem se dival na kytky a nevidel žadny pohyb ,jen mrtve..tak uvidime
..dneska jsem udelal namatkovou kontrolu a nasel jak zive tak mrtve sviluchy ...takze dalsi postrik použiju prozmenu omite-vi nekdo jake je davkovani? bude stačit 1g na litr vody?