Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » kosmik 2.5. fotonová past/ part I DP/ PS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 204 

Hydroponie kosmik 2.5. fotonová past/ part I DP/ PS Příspěvek č. 1






zdar a sílu přátelé, krajané a ilumináti
zas po nějakém čase přicházím Vás obtěžkat svými postřehy tentokrát Indoorovými.
Report je určen všem kteří propadly vášni ba přímo posedlosti k téhle fascinující bylině a jako opravdový mičurinci snaží se neustále něco vylepšovat na svých často „zaručených“ pěstitelských postupech.
Speciálně věnováno všem pro které se finální část večera nestala hlavním pěstitelským impulsem a kultivaci považují stejně jako já za srdeční záležitost.

Hlásím se z paluby kosmika a radostně Vám představuji nový setup který jsem si sám navrhnul a poskládal.(asi po dvou letech).
Vzhledem k faktu že sám sebe považuji za puristu a drobného škudlila je pochopitelné že box nebyl za hubana na druhé straně jsem se všemožně snažil neutrácet za komponenty a vybavení víc než je v kraji zvykem. Proto připojuji odkazy na většinu použité výbavy.
Definitivně upustivší od hlíny v indooru budu tuhle královskou disciplínu praktikovat pouze v létě při králi všech světelných zdrojů již tradičně v provedení bio.
Poprvé jsem zabrousil do hájenství bublajících kbelíků, páč jsem to chtěl zkusit a protože jednoduchost obsluhy je fascinující. Ne nepodstatná je skutečnost že to roste jako z vody což jsem za poslední rok mohl vypozorovat jako praktikující hydromamkař.
Pěstební plocha : 120x110 (1,32m2)
Technika:bušík ,půlměsíce poslíze drátkování

Klony 2 x Blue Moonshine – Mostly Indica
2 x Mazar – Indica
2 x Nebula - Mostly Sativa
2 x Durga Mata - Indica

Systém : DWC/bubbler 4x25L (16L)
Světlo : rozjezd 4xOSRAM L 18W/77 fluora.
růst a dojezd 400W(423W) PHILIPS SON-T AGRO
Reflektor: s odděleným okruhem vzduchotechniky Cooltube , (k jeho uchycení jsem použil 2mm ocelové lanka potažené bužírkou) potrubí Ml 127 zvukově izolační.
Pachový filtr s náplní 4.25 kg a celková těsnost boxu zaručuje konspirační povahu projektu.
vzduchování: 2 x ATMAN A 9500 2x270L/H
ultrazvukový zvlhčovač vzduchu SPS-808
ventilace: RVK 125E2-L1 350m3/h za dohledu a pomoci jeho věrného druha MTY 1 AU průběžného tiristorového regulátoru otáček bez kterého by to bylo podstatně těžší.
Pasivní sání u dna, mřížka, síťka 1mm proti chocholoušům a jiné drobné kosmické havěti.
O cirkulaci vzduchu se staral 2 x ventilátor na klipse 16W dvou-rychlostní opravdoví lety prověření veteráni mích pěstitelských pokusů. V průběhu mise však jeden náhle a zcela bez rozloučení odešel do křemíkového nebe
Při nejbližší návštěvě (jupí jupí hajá hej) mé cvičené ajko odhalilo v zátiší a příšeří regálů 18W dvou rychlostní ventilátor na klipse made in (jupí jupí hajá hej) za pro mě neuvěřitelných 125vočí. po třítýdenním zkušebním provozu jsem se neudržel a vrazil výše zmiňovanou sumu do dalšího exempláře protože Ježíše a ventilaci nikdo nevojebe (říká Ježíš)
Často právě podceňovaná ventilace a s ní spojená vlhkost bývá Achilovou patou celého systému a i přes světelnou nadupanost sestavy nedosahuje pěstitel kýžených výsledků.
důvod se nabízí v nesnadném skloubení vyšší vlhkosti tak důležité právě v růstové fázi s přívodem dostatku čerstvého vzduchu. Regulátor otáček není samospasitelný neboť jsme nuceni pracovat v prostředí kde vlhkost a teplota okolí je do značné míry závislá na ročním období. Velmi pohodlnou a určitě naprosto hygienickou metodou k dosažení optimálních procent vlhkosti v každém ročním období je zvlhčovač.
SPS-808 je ultrazvuková zvlhčovačí mačínka kterou vám za 750kulí dodají do tří dnů na celém území české a slovenské respubliky. Kdo zkusí ten musí je to tak úžasně jednoduché, ostatně jde o pravděpodobně nejpoužívanější vlhkostroj ve společenstvu

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)



Naposledy upravil xmalcolm 13-01-2006 v 14:14 PM

Old Post 24-05-2005 v 22:00 PM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 204 

Příspěvek č. 2











Pěstební box je vyroben na zakázku jako další část nábytku a má vnitřní rozměry 120x110x217 při čemž samotná výška fotonové pasti je 170cm. Část nad přepážkou je určena k umístění reaktoru, ukotvení ventilátoru a koncového pachového filtru pomocí FK rychlospon .
Prostor dále slouží k uskladnění veškerých hnojiv, pěstitelských propriet a jiných tématických serepetiček. Tahle vcelku elegantně provedená záležitost vybavená zámkem proti běžným slídilům mně přišla na 83kop a nějaký ten tucet zlaťáků.
V záledví je s pěti stran pokryt mylarem 99,8%, na dně pro změnu myrelonem který je potažen fólií s 95% odrazem kvůli relativní odolnosti, dostupnosti (stavebniny a její hybridy) a bezproblémové výměně. 75hrmených/m2 je cena za 5mm provedení jež kromě dobrých tepelně izolačních vlastností tlumí také zvuk tipičeský pro bubblery.
Maximální možný odraz ani foton na zmar to nejsou kecy to je kosmik.
Pro způsob uchycení obou používaných světelných zdrojů jsem po zralé úvaze volil variantu dvou samostatných závěsných tyčích které jsou ukotveny pomocí zámků k bokům Pandořiny skříňky. Možnost nastavení ve čtyřech výškových polohách.
Zářivková sestava se po sezóně vždy odebere i s tyčí jelikož přechod s jednotlivých světelných zdrojů při jedné tyči se jevil jako poměrně pracná a nezáživná záležitost která se díky filtru navíc už nemusí zdůvodňovat jako pravidelná servisní očista od prachu . Rozborka a zborka zabere průměrnému Robíkovy maximálně 19,69 pikosekundy.
A protože jsme ve vesmíru bylo by stylově čisté použít hnojiva od kosmických General Hydroponic využívá NASA ve svých výzkumných laboratořích tu na orbitě onde zas univerzitní pracoviště či Arktida.
Vzkaz pro zavilé bio-pěstitele „nejdřív musíš svého oponenta dokonale poznat než ho vystískáš argumenty“
Při své bubblerové premiéře jsem se rozhodl použít „pouze“ základní hnojivo a „něco“ na konec květu. rostliny jsem tentokrát střežil se obtěžkat jakými koly postřiky
Hnojiva : (P) GH Flora-series a Ripen
viz. tabulka dávkování plus několik velmi cenných rad a doporučení od lidí kteří to dotáhli ze svým produktem prokazatelně nejdál od naší domoviny .
Jediným mně známým způsobem jak zjistit marku používaného hnojiva je nekombinovat ho s celou plejádou dalších hnojiv a různých energi drinků, s tohoto důvodu jsem se rozhodl pouze pro Floru a Ripen.

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)



Old Post 24-05-2005 v 22:26 PM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 204 

Příspěvek č. 3







jelikož chci zůstat u watáže 400 pro úplnost 400AGRO z důvodů dostatečnosti, rozuměj není pochyb že pod silnějším zdrojem světla dokážeš větší parádu na druhou stranu kde nic není ani čort nebere.(obrovská watáž nikomu nezaručí odpovídající úrodu).

co vám ovšem určitě zvedne procento úspěšnosti je vaše pěstitelská schopnost kterou nezískáte ničím jiným než pravidelným uváděním teorie do praxe, zní to poněkud jako výplod bolševické lingvistiky nicméně vystihuje podstatu věci.
„bez treninga nět čempiona“, říkával starej Mičůrin
Jako vyznavač stejné filozofie okořeněné o zdravou dávku rivality (nebo nezdravou ) bych rád vymáčknul maximální možný výnos, zajisté v rámci „svých“ limitů. Tato skutečnost na mně sic vrhá stín hamižnosti s lehkým nádechem megalomanie, nicméně jen malý pěstitel má malých cílů.
Plán byl jasný zneuctít a zahanbit němnožka growers s watáží 600 (k ukojení ega), ne nepodstatný je velmi ale opravdu velmi hřejivý pocit u osrdí když přijde učet za odběr
a přitom všem si rozšířit obzory v oblasti kterou jsem byl doposud neposkvrněn.

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)



Old Post 24-05-2005 v 22:51 PM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Registrován: May 2002
Příspěvků: 868  

xmalcolmovo ventilace Příspěvek č. 4

na tomto místě bych vyzdvihl pedagogický význam výše zdůrazněné skutečnosti že ventilace je ULTRADŮLEŽITÁ - A KAŽDEJ NA NÍ SERE - malcolm se nenechal uchlácholit snížením teploty umístěním výbojky v "rybí rouře" (ač si myslim že je cooltube zbytečnost) a zavolil solidní ventilátor se slušnou tlakovou charakteristikou a regulátorem - mmm chtělo by to umístit do FAQ

Snark in the System

Old Post 25-05-2005 v 09:45 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MANHUNTT
šestikoulař


Registrován: Jul 2004
Příspěvků: 1120  

Příspěvek č. 5

NO COMMENTfakt pecka,přepich....ale hlavně respect
no a stou watáží si myslim že nemáš až tak 100%pravdujak píšeš že čím více W ještě neznamená lepší.....taky dost záleží na genetice kterou použiješ

P.S.co ta cena kompletu

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W


Naposledy upravil MANHUNTT 25-05-2005 v 21:43 PM

Old Post 25-05-2005 v 20:34 PM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Registrován: Jan 2003
Příspěvků: 649  

Příspěvek č. 6

od tebe bych ani nic neprofesionálního nečekal
ustálené,pravděpodobně oblíbené strainy že?krásná čistá práce,kytičky bezchybně udržovaný,4 kýble na 400 je optimum,máš pravdu že ani to 6kilo nepotřebuješ.
vynikající popis,krásné fotky

smekám!

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady


Old Post 26-05-2005 v 07:43 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Registrován: Dec 2003
Příspěvků: 621  

Příspěvek č. 7

xmalcolm jj jezise nikdo nevojebe....

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 26-05-2005 v 11:08 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Registrován: Nov 2004
Příspěvků: 1059  

Příspěvek č. 8

nemuzu si odpustit jednu negativni poznamku. Vsichni tady o xmalcolmovi mluvi jako o bohu. Ja si ale myslim, ze takovou skrin by dokazal postavit kazdy druhy zrucny grower, ktery se tady na groweru nejakou dobu pohybuje a vi co a jak ma byt. Ono neni problem nakoupit pachovy filtr, potrubi, coooltube, vetrak a regulator, kdyz na to jsou penize.
To ale samozrejme nemluvim o tom, co vypestoval. Tady uz jsou potrebne zkusenosti, know-how a spousta pece a to vsechno xmalcolm urcite ma a tim si ziskava muj respekt. Realizace skrine je taky dokonala, ale porad je to jenom skrin z prevazne vetsiny nakoupenych dilu, skutecne homemade jsou ale jenom detajly.
Tak a ted uz jenom cekam, az me ukamenujete

to xmalcolm: doufam, ze sem te nejak neurazil. Je to jen muj naprosto uprimny nazor. Samozrejme Ti tu skrin zavidim, jako vsichni ostatni

Kuřákova plíce

  1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 26-05-2005 v 19:46 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Registrován: Sep 2004
Příspěvků: 932  

Příspěvek č. 9

Jasný, jaxou peníze, tak jde všechno...

Ale podle fotek je celkem jasný, že xmalcolm prostě umí, to né že néé...
Jako sice s penězma jde všechno líp a kvalitnějc (a taky víc, že jo ) ale když ti kytky začnou chcípat pod rukama a ty nevíš, co s nima je, tak ti sou fšechny tvoje money k hovnu...

A až budu velkej a bohatej, taxi taky postavim takovou skříň, abyste věděli...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 26-05-2005 v 20:06 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 204 

Příspěvek č. 10









Díky všem za vesměs pozitivní ohlasy
než se pustím do dalších postřehů takříkajíc od jinud pouze reakce na otázku ceny kosmika . Pro mě osobně je jeho cena nevyčíslitelná jelikož a protože mucho amore stoji mucho trabajo

a ty které zajímá něco konkrétnějšího budou muset použít odkazy které jsem tak bolestně umístil do reportu.
Jinak určitě není pochyb že výnos závisí na genetické dispozici jednotlivých modelů, mimo jiné MANHUNTTe a že z hovna bič neupletete je snad taky jasné většině praktikující indooring.(tahle poučka je obecného rázu a platí pro věčinu čiností).
Jako prostý pobíječ much který si už něco odkroutil na několika typech stínidel, ventilátorů a ventilátorků si tohle tvrzení můžu dovolit.
Což mi připomíná , mezi bubblery pod korunami rostlin trůní velký stolní 50W ventilátor jede nonstop fučí a fučí silou jež mi dovoluje sbírat opadané listí pouze v jednom zákoutí kosmika. Na nedostatek čerstvého vzduchu a jeho distribuci v prostoru si svěřenkyně nemohou stěžovat a ani tak nečiní.

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)



Old Post 01-06-2005 v 00:03 AM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 204 

Příspěvek č. 11






DWC je natolik profláknutá jednoduchá záležitost že není třeba dále rozebírat
pouze připomenu že velice důležitým faktorem úspěchu je přísun v rámci možností kvalitní vody ale to asi u většiny systémů
Velkým usnadněním při pilování roztoku je EC a pH metr s jehož koupi jsem taky kus času odolával ale jak už to tak bývá nakonec neodolal. Osobně mám v děržávě Hanna pH+EC Combo
Používám odstátou vodu s EC 0,30 s upraveným pH (kyselina dusičná nebo fosforečná) na hodnoty mezi 5,5-6,5.
pH je sviňa a naučit se ho udržovat v intencích slušného chování zabere nějaký čas.
Notoričtí šetřílci jsou znevýhodněni neboť čím větší objem roztoku tím stabilnější pH jak potvrdí akvaristé
Momentálně časově nestíhám tak se objevuji pouze sporadicky díky čemu jsem několikrát neuhlídal a vyzvedával z nížin ph stupnice.

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)



Old Post 01-06-2005 v 00:24 AM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 204 

Příspěvek č. 12









Při hnojení je obecně lepší držet se v rozletu a pracovat v menších dávkách než jsou doporučeny, celková vitalita rostlin bude lepší než při 100% nasazení.
Pokud máte možnost a ochotu použít destilovanou vodu tohle doporučení neplatí tak úplně , zajisté celková odolnost každého kultivaru je dalším parametrem s kterým je nutno počítat při přípravě roztoku. Teplota nálevu by neměla přesáhnout 24°C ideál je mezi 16-22°C udává výrobce a není důvod s ním nesouhlasit.(obecná teorie o profesionálech)
Finální podobu EC piluji pozvolným přidáváním koncentrovanějšího roztoku v odpovídajících poměrech k dané životní situaci do čisté vody s upraveným pH, při čemž maximální dosažené hodnota EC byla cca. 1,5 mS. Spodní doporučená hranice a někdy ani ta se stala mojí maximální metou
Vodu měním 1x za 14-dní a henten oný peroxid vodíku z nějakého mě osobně neznámého důvodu nepoužívám sic ho mám v arzenálu.
Od 44zážehu pouze Ripen v předem upravené vodě a včilek by se mělo ukázat.
Díky všem za projevenou

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)



Old Post 01-06-2005 v 00:36 AM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Registrován: Aug 2004
Příspěvků: 645  

Příspěvek č. 13

Noo.. když ti napíšu že seš prase tak se snad nenaštveš ale tohle se nedá jinak říct.. Je to fakt mazec.. a kolik myslíš že toho podle tvýho odhadu bude (sušenýho) Vypadá to fakt neskutečně. Uvědomuješ si že tady na GROWERu zahanbuješ docela dost lidí ??

btw: ten mazar je fakt mazanej

[size=1]

Old Post 01-06-2005 v 14:07 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotg
Stálý Člen

Karma uživatele kotg - 86% PěstitelskáKarma uživatele kotg - 86% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 136  

Příspěvek č. 14

Docela dost, řekl bych, že 97%....

Bez práce nejsou koláče.
Můj WINDOOR
Chata(2005)

Old Post 01-06-2005 v 14:38 PM
kotg je offline   Profil uživatele kotg   Find more posts by kotg   Foto galerie člena kotg   Click here to Send kotg a Private Message   Add kotg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Registrován: May 2002
Příspěvků: 868  

Příspěvek č. 15

wad - to neni zahanbování - to je pedagogickej příklad toho jak to může mít udělaný KAŽDEJ - malcolm bych řek neni žádnej superman - akorát je vidět že přemejší a je pečlivej a svědomitej - tipoval bych že má sešítek do kterýho si všechno píše - lepí si výstřižky, tabulky a tak .

Snark in the System

Old Post 01-06-2005 v 16:30 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotg
Stálý Člen

Karma uživatele kotg - 86% PěstitelskáKarma uživatele kotg - 86% Pěstitelská

Registrován: May 2005
Příspěvků: 136  

Příspěvek č. 16

Jo, je to možný, že je malcolm puntičkář, co to ale mění na tom, že umí vypěstovat krásný kytky ve vlastně profi propracovaný skříni...

Bez práce nejsou koláče.
Můj WINDOOR
Chata(2005)

Old Post 01-06-2005 v 18:32 PM
kotg je offline   Profil uživatele kotg   Find more posts by kotg   Foto galerie člena kotg   Click here to Send kotg a Private Message   Add kotg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.7876870 seconds with 34 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív