Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Galerie Mikropěstování » 1. indoor 200W CFL Red 300l sud v-bog
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 559  

Shrnutí 3. kola Příspěvek č. 33





Orientační množství cca 80g (Mazar cca 25g)
Ze 2 největších kytek jsem pravidelně před konce uždiboval zbylé neotrhané spodní paličky a ochutnal jsem asi 4 větší větve, takže v součtu by tam bylo asi o pár g víc… jako vždy


Výsledek to není špatnej, ale popravdě jsem čekal víc, palice byly pěkný, velký a bylo jich celkem dost. I ty nejspodnější byly tvrdý a po nadrolení „výživný“.





Za menší výnos v tomhle kole můžou celkem nestandardní podmínky, dá se asi říct že po celou dobu vegetace. Začnem tim, že klony kořenily cca měsíc v pařníku na zahradě, kde jich většinu rovnou spálilo slunce. Potom rostly cca 5 týdnů venku v kýbli, načež jsem je 21. července zaštíplé a pěkně rozvětvené narval do sudu a na pletivo, rovnou na 12/12 se světlem od 19:00 do 7:00.. Dále po měsíci květu – jistě si pamatujete na srpnový pařáky, kdy se ani nedalo spát.. To jsem ani neměřil – stejně bych už ji nesrazil. Aktivní přítah a odtah po 20W a ofuk 20W jely v květu nonstop.. Takže asi můžu bejt nakonec spokojenej.




Mazar byl chuťově výbornej, voňavej, tentokrát se poved a mrzí mě, že ho nebylo víc. Naprostá spokojenost. Stav je podle výchozí nálady, buď aktivní nebo spací.

Chronic mě celkem zklamal, vypadal krásně ale poslední 2 týdny už nechtěl moc pít zřejmě se mi ho moc nepovedlo propláchnout. Ne že by v něm byly cítit hnojiva, ale je takový bez chuti a bez zápachu.
Stav je taky takový zvláštní. V minulém kole to bylo naopak, to se moc nepovedl Mazar a Chronik byl super. Ale z tohoto kola toho moc usuzovat nemůžu, viz začátek textu.





Tak, tímto to tu dávám na nějaký čas k ledu, nevím jestli se někdy ke kompletnímu pěstování pod CFL vrátím, asi už ne. Sud si zatím nechám na 1 týden k zakořenění klonů – asi koupim 150W růstovku. A pokud bych se v létě hodně nudil, prdnu tam 250 CFL red a odjedu kolo. Už ted se mi po živých kytkách stýská, sud osiřel skoro po 8mi měsících provozu nonstop.

Tak se všichni mějte, díky za sledování a povzbuzení v podobě karmy a AŤ TO ROSTE A HLAVNĚ KVETE!

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 18-10-2011 v 20:46 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.9728720 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív