Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodl jsem se také ukázat mé krasavice. Po dlouhém čtení fora , jsem si uvědomil, že bude lepší mít domácí kuřivo ( z ekonomických důvodů ) .
Vlákno zakládám až teť , připadalo mě lepší dát něco narazového , aby se to dlouho nečetlo a nenudilo ( také v případě , že bych to podělal)
Zemina
Kupovanej substrát z OBI na výsev a množení ( první dny života ) ,
později v substrátu na Pelargonie ( předhnojenej , též z OBI ) ,
písek + perlit.
Seeds
10x Hollands Hope od Dutch-Passion (regular)
(6 semen rozdáno kamarádům, jedno mě nevyklíčilo , tak mám jen tři)
2x 15-20l květináč (nwm to přesně proto udávám rozmezí)
1x kybl od barvy 20l
Poloha
Zahrádka. Slunce na ně svítí od 10-11 hodiny až do doby něž zapadne.
(často jsem je předělával jinam , abych vychytal co nejvíc přímého slunečního světla )
Foťák
Samsung Digimax S800
Tak toť asi vše k představení a hurá na foto
1.První dny života za oknem (16.4)
2.Povyrostlé krasavice v novém prostředí (26.5)
3.třetí do počtu (26.5)
4.Další skok kupředu (12.6)
5.třetí do počtu (12.6)
Něco málo postřehu . Nezdá se, ale i kytky dokážou zabíjet
1. První najemník
2. Druhý najemník to nějak nevychytal s kytkou ( žádná prdel , takhle jsem tu vosu fakt našel)
3. Papírovej lovec čooorek z Deutschlandu
Tak a konečně vám můžu představit holčiny v plné kráse Foceno 19.9.
Doufám že se vám aspon trochu libí můj test . Další foto přidám do 10dnů.
Pěstu zdar
1.Aktuální fotka všech tří
2.Paličky té nejosypanější
3.Srovnávání vrcholků
Pokud se nepletu tak jsi,nemusel ani zaštípávat ani ohybat.
Zajímalo by mě jak to podle tebe vypadá s pryskiřicí,chloupky jestli hnědnou a hlavně dávkování toho Bloomu + jak často hnojíš?
Dík za příp. odpověď.
HH taky vlastnim sice jen jeden keříček,ale tuhle kytku jsem si fakt hodně oblíbil.Je to pecka kytka.Podle seedbanky by měla být zralá cca. za 8 týdnů od počátku květu.
Kámošovi kterej ji měl na zahradě jí v tejdnu nějaký amatéři sklidili nezralou,takže se ti ani nedivim,že máš obavy z čórek.
To: MagicHerb
Nepleteš se kámo , nemusel jsem zaštipovat a ani ohybat ( i když půlměsíce jsem si taky rači koupil).
Na té první zleva (baculka) je pryskiřice celkem dost ( dobré lepidlo ), ostatní jí tolik nemají. Chloupky hnědnou u dvou (levé a prostřední). A konečně k hnojkám , Bloomu tam cpu začátkem týdne 6ml/l ( zalévám 10l = 60ml/10l) ke konci jim ještě do zálivky dávám 2ml/l. Holkám to moc neva , spíš naopak , dobře nabobtnávaj
PS:upřímnou soustrast tvému kamošovi a nechť se ti taky daří
Jo jo máš je fakt parádní, ale doporučoval bych nejmíň 14ti denní průpalach uplně bez hnojek, obzvlášt když to máš v kýblech! Kytkám se ty hnojky budou líbit vždycky, ale tobě se pak nebude líbit ta chuť!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Zdar máš to parádní, takový malý kompaktní keříky a hlavně ta barva. Na první pohled je vidět, že je to indika. Jestli sem to dobře pochopil taks měl feminizovaný semena že? Já minulý rok jel HH od nirvany, měla to být 100% indika a byla z toho spíš 100% sativa (v kyblu přes 2 metry a řidký paldy)
Jo a příště bych ti radil tam dát místo písku kokos. Ony ty zahradnický substráty totiž docela rychle vysychají.
To: Časlove
Máš pravdu , chuť by byla fakt divná. Proto jsem koupil AH Final Solution , kterej budu aplikovat těch 14dní předem. Doufám že to je dobře
To: GhostFace
Semena byla normal od DP (10 seeds za 30€, 6 rozdáno kamarádům , jedno nevyklíčilo tak mám jen tři). Máš pravdu s tím vysycháním, dám na tebe a příště tam lupnu kokos. Děkji za radu
a 3 samice jo? a to byli semena feminizovaný bo regular? Jinak Final je dobrá volba.
Víš co? pokud nemaj ještě ti tvý kamoši sklizeno tak se tam stav s fotákem a vyfot. Protože pokud toho vá o pěstování mín než ty, tak by mě zajímalo jak vypadají nevymazlený kvítka ze stejnejch semen. Právě že bych to chtěl příští rok rozjet ve formě testu - co a na kolik ovlivní kvítka
Tak po pár dnech přidávám aktualizaci fotek + jeden malej problém (To: RealG ->pokecáno přes PM) .
1. Foceno dnes ráno ( aplikace Final Solution u levé a prostřední)
2.Paličky levé krasavice
3.Srovnávání vrcholků
4.A to je můj problém. Na jedné paličce se objevila plíseň. Ihned jak jsem to uviděl, tak jsem valil pro nůžky a rači ju fikl . Doufám že se to svinstvo nerozleze dál. ( ostatní paličky jsou zatím zdravé)
5.Rána po zákroku
čau,jde asi o to,že teď již bývá velká vlhkost venku.Kolem 80 %.Takže chce kytku přes noc a po ránu nechat v prostředí s nižší vlhkostí cca50% a nebo použít PEST OFF roztok.Taky by nebylo od věci protrhat pár největších žlutejch listů kvuli vzdušnosti.Nejhustší je ta vpravo.Já protrhávám od největších a nejvíc žlutejch po ty co stíněj paličkám a který jsou moc vpěchovaný do palic a jsou žlutý až skoro průsvitný.Zatim žádná plíseň.
Zejtra přecházim s HH na enzym a pak průplach.
Přeju ať to dojde vpořádku a hodně SUN is SHININGu.
jj souhlas .. prostředek trochu probrat, ono to pak mnohem líp větrá, ale jen decentně a hlavně ty velký, žlutý listy (žlutý sou proto že je kytka už vesměs nepotřebuje tak z nich spotřebovává zbytky živin a nechá je odumřít). Právě zas boky (listy co míří ven ze středu) bych nechal čistě na kytce kdy je zahodí, ono totiž víc listů=větší pálky.
Mno a ty co stíní palicím sou podle mě v poho, ty bych klidně nechal, ono nemyslím že je nutnost je oddělat
nazdaar ja som zo slovenska a tiez pestujem tento rok hh a je to fakt paradna odroda uz som aj zastipoval a fajne variDD sladucka lenze som mal len jednu kitku samicu a nemam z nej na dalsi rok seeds ak ze bi si mal na zvis zo 5 bol bi som ti vdacny ja ti mozem poskitnut ine odrodyD