Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim groweři,
23.8. jsem si objednával semínka z eastseeds.com a 28.8. jsem byl poslat ty peníze a dodneška mi nepřišel od nich žádnej email že by jim ta platba přišla..je to normální ??
Ach tak tak to je jiná. Hmm tak to asi normální nebude to by jim mělo dojít tak do 2 dnu pak by ti to měli poslat. Já jsem objednával u SensiSeeds.com a došlo do týdne od objednání.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
právě že tam kupovalo už hodně lidí aspoň sem to tady četl a všichni v pohodě, dokonce sem tady našel i ten model co jsem si obědnával (Widow skunk) takže to prostě nechápu ... No uvidíme zejtra jestli dostanu nějakýho meila
caues, tak ja som objednaval cez eastseeds tiez widow skunk myslim od De sjaman a prislo mi to neprehanam tak do mesiaca mozno par dni naviac a ziadne maily o tom, ze platba prebehla alebo nieco podobne....okrem toho medzi Widow skunkom bol aj Purple skunk presne taky aky ho maju na obrazku.....