Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kamarat bol nedavno v cechach na nejakom festivale a vravel mi pribeh ze prisiel tam a pozera su tam stanky pivo, hot-dogy, ceske, mexicke, havajske...ide blizsie a ze v stankoch samostatnych predavali huby lysohlavky za 120 a mexicke a havajske ci ake to po 300 a normalne ludia tam stali rady a kupovali si a mi vravi ze cesi maju dieru v zakone a nemaju tam zaradeny psilocybin ako zakazanu latku co je podla mna hlupost a preto ze sa to moze predavat...viete nieto co je na tom pravdy?
je to ilegal samo sebou...ale nestalo by se poprve kdyby se na festech tyto podpultovky prodavali.....osobne jsem nekupoval, ale co jsem videl tak ceny zacinaji tak na 400
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
pytel mexika za 200 havaj je dražší česko zase levnější, na akcích se spacebarem nikdy nebyl problém sehnat ...je to pytel s nálepkou že se jedná o etnobotanický vzorek který není určený k orálnímu použití tak neabyste to žrali prasata
space bar je jistota...jen nevim kde si vzal ceny 200....naposledy ceny zacinali na 450 za mexiko....a havaj pro cca. pro 3 lidi byli za 700, kazdopadne je to total nelegal...urcite to tam nemaj napsano v neonove reklame....
200 za mexiko a 450 za havai je standart na space baru uz dost dlouhou dobu. V kazdym pripade - etnobotanickej vzorek slouzi ciste ke studijnim ucelum:
a to už si nikdo nepamatujete tu kauzu 10 roků zpátky? jak se na podzim na vysočině vyrojilo na odpočivadlech strašně moc houbařů, co prodávali tyto jedovaté hřiby a nova tím plnila telku skoro měsíc v kuse? už tenkrát to bylo ilegal
Presne jak tu pisete na Mighty soundu taky prodavaly a jak pise REEVE je tam nalepka ze se jaedna o aromatickou latku ktera nei urcena k vnitrnimu uziti.
no hej neviem aky to bol festival teda neviem ako sa volal ale bol tam jungle a taketo veci ale myslim aj ze to je on a ako je vobec mozne ze sa to tam len tak predava? to je podla mna dost v pohode ale aj tak sa tomu dost divim ze to niekto nezatrhne to tam kludne mozu takto predavat aj weed ze latka nieje urcena na fajcenie a inhalaciu....
Původní příspěvek od julian Kamarat bol nedavno v cechach na nejakom festivale a vravel mi pribeh ze prisiel tam a pozera su tam stanky pivo, hot-dogy, ceske, mexicke, havajske...ide blizsie a ze v stankoch samostatnych predavali huby lysohlavky za .......
tvuj kamarad se asi predavkoval hod dogy a pivem , nevim jestli byli , mexicke havajske , nebo ceske , ale jelikož...
citace:
Původní příspěvek od julian no hej neviem aky to bol festival teda neviem ako sa volal ale bol tam jungle a taketo veci a ....
no nevim kde jsem byl , hlavne ze tam byla jungle , no to se nedivim ze jste se ztratili v jungli a vite ůplné hovno ...byli jste vůbec v čechách ??? wolové .... no koment....