Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes sem si cet thread "Elektricka zapojeni vseho mozneho", ktery ma 12 stran. Nemohla by byt moznost stahnuti celeho threadu treba v zipu a precist si ho offline??
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Tak to je presne to, co jsem na domaci cteni (modem+Telecom+grower=hruza me bere, az prijde ucet ) potreboval. Ty PHP musim nastudovat, ale jestli jsem to dobre pochopil, tak staci pridat do adresy k threadu &perpage=100 (to cislo, je pocet zobrazenych prispevku, takze jsem daval i 500 )).
Heh Carlosi, jestli to bylo prisne utajovane tajemstvi, tak se omlouvam DIK MOC.
tak, ted budu moci vice penizku co neprotelefonuju venovat na kyticky
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###
To je jen tak prozatímní stav. V příští verzi G si může každý uživatel specifikovat délku stránky.
Podobně se také dá použít "zformátovat stránku pro tisk" -- viz ikona nahoře vpravo u každého tématu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
no sice tady říká každej to samý a já neřeknu nic novýho, ale protože jsem právě už asi dvě hodiny groweru a celou tu dobu krom čtení atp stahuju po jednotlivejch stránkách různý témata a raději jen koutkem voka sleduju to malý vokýnko v rohu obrazovky, na kterým se mi neustále připisujou korunky za tenhle měsíc za internet (už je tam 1128,45Kč), tak mě to taky moc moc těší!!!!!!
díky šlechetný dobrodinče!
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman