Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohužel ať jsem dělal co jsem dělal tak mi kyti nehorázně narostly..
Výška : 85 Cm
Druhý problém je s PH. V tom co proteče substrátem mi hodnota vyskočila až na 6,6, krapet mi zažloutly listy.
Upravuju zálivku na 5,5, a teď už na 5,0, ale stejně se to moc nerovná.Nevím co s tím???
Počky ty měříš pH co ti vyteče z hlíny? To je docela kravina dělat. V hlíně je toho opravdu hodně a nemůžeš vědět co v ní změní pH. O to bych se až tak nestaral. Měň pH vody pořád kolem 6 a bude vše OK. Dokonce máš i kvalitní hlínu která sama o sobě je už změněná na přijatelné pH.
Jestli ti nežloutne celá rostlina ale jen spodky tak je to zcela normální.
S tím si mohl počítat že to naroste. Protože JH je většinou fenotyp Sativa a ty rosou i v květu, jen se mírně zbrzdí ale nezastaví.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zdar kámo, ja by som to tým Bloombacticom moc neládoval, možno že to bude viac na škodu ako k osohu, tie vrchné listy ti začínajú dost žltnút a to si myslím niečo ukazuje, no ale urob ako uznáš ty, inak pekné to je...
To Vagabund : Cus no s těma zažloutlejma listama mám problém od prepnuti na 12/12 a zvlastni je ze mi to delala kytka na tom samim miste u predchoziho growu. Ostatni kyti jsou celkem good. S tim bloombastickem mas asi pravdu. Nic se nema prehanet, naposled sem na to malem dojel. Dalsi vec je ta ze JH neni zrovna tip genetiky, ktera by zrovna nédobre snasela vysoke davky hnojek.....
Ted uz je pozde namichal jsem zalivku s plnou davkou AH Bloom + 10 ml bb a + 4 ml PK 13-14 i kdyz je pravda ze hlavni soucast BloomBasticku je vysoka hodnota prave PK 13-14....no uvidime snad to neposeru (-:
Navic jsem este objednal -- PLAGRON Repro Forte pripravek --(Podrobný popis viz. http://www.greenhome.cz/katalog/570315)
ten mam v planu nasadit pri pristi zalivce....