Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, určitě budu proklet za nový vlákno, ale nikde jsem nenašel hodnocení hoštických hnojiv nebo aspoň nějakou zmíňku o nich , můžete mi pls předat svoje zkušenosti? píšou že to je přírodní atd. a rád bych je vyzkoušel páč do kapsy mám dost hluboko díky p.s. a fakt jsem hledal ale asi jsem big lama ;-) jo jedná se mi skutečně o hoštický hnojiva, páč o krystalonu a podobnejch věcech je toho tady dost, stejně tak o kvalitách plagron a jemu cenově podobných.
Á už v tom zase lítámééé, haťapaťa, od rána do nocííííííííí , uuuuuž nám není pomocííííí
Letos používám Hoštický kravský hnůj (granulovaný). Zatím na mě působí jako každý jiný granulovaný hnůj, akorát (narozdíl od hnojů jiných značek jako např. Agro) strašně smrdí.
NPK s guanem mám taky a eště sem na letošek koupil cererit hobby tyto dve veci mam jako novinku jinak kupuju kravsky a konsky hnuj s rohovinou tyto 3 veci mazec
Vloni jsem Hoštický hnojivo (granulovaný kravský hnůj) používal jak přímo přimíchaný do hlíny tak nasypaný kolem kytky a myslím,že kytkám nic moc nechybělo. Skvělá levná varianta pro out. na květ Plagron Alga bloom.
ja som kupil kravske hnojiv granulovane ako to mam hnojit ked uz mam zasadenu kytku mam to polozit na vrch tie granule? lebo ked to premiesam tak mozem poskodit korene nie?
Původní příspěvek od sonicsvk ja som kupil kravske hnojiv granulovane ako to mam hnojit ked uz mam zasadenu kytku mam to polozit na vrch tie granule? lebo ked to premiesam tak mozem poskodit korene nie?
To už je trochu problém, nejlepší je to přimíchat do substrátu, ale to u tebe není možné.....
Takže buď jak říkáš posypat to granulema, které se ti za nějaký čas rozpustí..... a nebo sen a to vykašlat uplně a hnojit zálivkou popřípadě postřikem na list
Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1
sem sylšel že kdyz to prymichas do substratu tak nez kytka proroste az dolu ze to hnojivo je pak v haji nejlepsi je prej hrstku hazet kousek pod zem odhrabnout kouske z vrchu u kytky a hodit tam hrst
zahrabat zalet a je to .
ked si mixujem podu kolko by som mohol dat tohoto hnojiva : Hoštické hnojivo NPK s guanom (5% N + 2% P2O5 + 8% K2O)
, kolik by ste dali do 30l zahradneho substratu B.
Stačilo bi 2,5kg ?