Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych vám tu představit můj nápad, který jsem dostal už před pár měsíci, ale až teď jsem ho vyzkoušel a byl jsem hodně překvapený.
Už delší dobu jsem si chtěl udělat takový herbal tabák jen z cannabis. Vím, že je asi jednoduší to zamíchat do tabáku, ale vetšinou je to suchý a ten kouř není nic moc. Prostě jako kdybych to pálil jen tak v bongu.
Když jsem si koupil MolaMix, což je melasa s glycerinem, pravý med, voda (používá se to taky na zvlhčovaní velmi suchých tabáku do vodních dýmek).
Napadla mě taková myšlenka - proč si neudělat takový provlhčený samotný cannabis.
Tak jsem to vyzkoušel a nafotil a byl jsem velice mile překvapený tou chutí cannabis a hustého kouře jako z pravého tabáku.
Původní příspěvek od Anonymer Veľmi pekné Ako dlho ti to horelo ?
Něco okolo hodinky, mám ještě kokosové uhlíky které žhnou opravdu dlouho. Tak že jsem to vykouřil opravdu důkladně.
A taky jsem na to docela vypadal. Ještě že jsem to nekouřil sám.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Zajímala by mě jedna věc. Dýmku moc často neprovozuju, ale raz za čas jo. Ale kdykoli sem navrhl do ní dát trošku hůla tak majitel oponoval tím, že se tím neskutečně zasírá. Údajně nejvíc ten šlauch, kterým to vede. Jak je to v porovnání s touto metodou? Taky to tu dýmku tak špiní nebo je to jinak?
Původní příspěvek od vaaanha Zajímala by mě jedna věc. Dýmku moc často neprovozuju, ale raz za čas jo. Ale kdykoli sem navrhl do ní dát trošku hůla tak majitel oponoval tím, že se tím neskutečně zasírá. Údajně nejvíc ten šlauch, kterým to vede. Jak je to v porovnání s touto metodou? Taky to tu dýmku tak špiní nebo je to jinak?
Přesně pro tenhle problém jsem to taky neprovozoval.
Ale takhle se nic nešpiní chová se to jako normální tabák do vodní dýmky, dokonce to ani nejde skoro poznat co tam je. Když nevíte co hledat.
Kdybych to provlhčil nějakou ochucenou melasou tak bych se vsadil že to nikdo nepozná.
Řekl bych že to svinění dělá to že je to moc suché a pálí se to, a to se nemá, proto taky existují zvlhčovadla na tabáky jinak to dělá to stejné i tabák.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Wow docela zajímaví asi taky trochu zaexperimentuju a skusim to ještě nějak dochutit přidat třeba nějaký ovoce bo tak něco príma nápad fakt že jo jo a to vaaanha zasírá a tadle metoda na tom nic nemnění ale neni to zas tak hrozný rozhodně ne tak aby se to hulčo nedalo přimíchat
zajimavy napad hned vyskousim taky mi prave kdyz sem si daval nejaky to koreni do tabaku... skrabalo me to a nebylo to nic moc .... tohle vypada zajimave.... K+