Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstírna: Moje místnůstka. Trošku jsem vyčistil větráky dotěsnil, teď to má vetší výcuc. Na jednu stranu stolu jsem dal od stropu stříbrnou folii, kterou můžu srolovat a přidělat ke stropu. Tak že už nebude žádný problém se dostat ke kytkám jako minulý rok.
Větráčky a větráky: Na přítah SUNON 314m3/h, odtah mám 2 12cm větráčky. Ofuk mám jeden 15cm stolní větrák jeden věžoví a jeden 12cm větráček. A horkovzdušný ventilátor, kdyby byla zima.
Na posledních 10 dní byli 12cm větráčky na odtah vyměněny za Ruck RK 125L (325 m3/h) s pachovým filtrem CarbonActive Mini 400 m3/h
čau
líbí se mi ta půda co sis koupil k tomu mega moc hnojek - no bude to nadprůměrný asi hele jinak nemyslíš že je blbost mít větší větrák na přítah a menší pc větráčky na odtah? já bych to obrátil být tebou
Původní příspěvek od RespectFlowers hele jinak nemyslíš že je blbost mít větší větrák na přítah a menší pc větráčky na odtah? já bych to obrátil být tebou
No on to zas takoví rozdíl není ty pc větráčky udělají 240m3/h, vetšinou to krásně vycucne teplej vzduch. No musím říct že kytičky si zatím nestěžovali. A je tam dobré klima když tam přijdeš tak cítíš ten čerstvý vzduch. A to bych řekl že je nejdůležitější.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Nejprve jsem je všechny nechal naklíčit, většina naklíčila do 3 dnů. Po naklíčení jsem je dal do rockwoolu které jsem nechal namočené do vody s pH 5,5 a s poloviční dávkou Root Stimulatoru.
Skunk #1 - Vylezlo všech pět kromě jednoho loudala který se klube.
Jak mi pár lidí napsalo o fem. od White Label že jsou nic moc, tak připomínám že tyto semínka nejsou od White Label, ale přímo od Sensi Seeds z její limitované edice feminizovaných semínek.
Double Gum - Naklíčilo 9 z 10 a většina zatím leze tak že spokojenost. Už teď se těším na tu sladkou chuť. _________________
Teplota: 22°C D , 19°C N
Vlhkost: 100 % _________________
< Skunk #1
< Skunk #1 a v pozadí je Double Gum
< Zatím to mám v krabici kde jsem přes zimu pěstoval stevii rebaudianu a to je ona, teda spíš potomci mamku mám na okně už se nevešla do krabice. Jejím sladkým lístečkům když jsem high prostě neodolám.
< A konečně mi přišli semínka American Dream a Indoor mix ale bohužel už mám plno. Docela by mě zajímalo jestli v tom mixu je i Jack Herer.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Tak kytičky krásně prokořenili tak bylo načase je zasadit do malých květináčků.
Kvůli špatnému nastavení digitálního časovače, který mi šel nonstop asi 2 dny. Co by nevadilo ani tak rostlinkám jako mému 12V zdroji který odešel do věčných lovišť. Tak mi nešli chvíli větráčky na ofuk, ale koupil jsem new a jede vše jak má.
Skunk #1 - Krásných 5 rostlinek které se mají čile k světu.
Double Gum - Též žádný problém, žádní mutanti jako minulí rok od KC brains. Vše to roste jak má.
< Double Gum
< Double Gum
< Pohled na všechny kytičky
< Husí krk se na zvlhčovačce osvědčil
Tak vše to krásně roste.
Koupil jsem si Nlite 24W white na růst a pak možná na dosvícení a red na květ. Ten White už jsem tam dal protože se purple nemá moc používat na malé rostlinky kvůli stresu, tak tam mám jen jednu.
Zatím zalévám vodou s E+ a RS.
Pak mě trochu zlobí jedna DG zase má takové pokroucené listy, i v mích mihulích in jsem měl vždycky takových pár. Asi to bude genama. Taky co můžu čekat od WL.
< Pohled na kytičky
< Skunk #1
< Skunk #1
< Skunk #1
Tak kytičky hodně povyrostli, ani nestačím zvedat zářivky, jedna Double Gum se mi o ní spálila.
Už jsem dal Phyt-amin a včera jsem zalil vodou s pH 6 s E+, RS a ComCat.
Za pár dní sázím do větších květináčků a už zapínám sodík.
< Skunk #1 a za ním Double Gum
< Skunk #1
< Double Gum a vedle ní je rostlinka s pokroucenými listy, ještě nevím jestli jí budu přesazovat.
< Tady je krásně vidět jak na ně fučí všechny jsou jinak rozmázlé
Díky kuci, jsem rád že se líbí. Ono to vypadá že mám hodně hnojiv, ale mám jen komplet AH a pár doplňků na květ.
Tak jsem dneska přesazoval, strávil jsem tam asi 3h. Docela jsem se zapotil. Kytičky vypadají dobře asi se jim to líbí, coš jsem rád.
< Všechny kytičky
< Kořinky
< Já přesazuji
< Já a 2x Skunk #1
Tak kytičky dělají už bush. Docela dost se rozjeli.
Od zítřka jim už po hodině budu už zkracovat den.
Jinak dneska ráno dostali Phyt-amin. Dnes jsem měl zalívat ale všechny mají ještě dosti vlhkou půdu tak že to nechám na zítřek.
Už jsem je i pohnojil poloviční koncentrací AH, v půdě toho mají dost tak že to moc nepřeháním. Abych je ještě nepředávkoval.
< Skunk #1
< Skunk #1
< Skunk #1 všechny mají krásně tlustý stonek
< List Skunk #1
Měl jsem teď v posledních dnech trošku problém s digitálním časovačem, který nedělal co jsem chtěl. Tak že jeden den jim svitla lampa 24h a jeden den jim zase svítila jen 2 a půl hodiny. Tak doufám že to nebude mít nějaké následky ale snad ne. Teď už je vše vyřešené a nastaveno na 12/12.
Protože mi skoro došel Enzymes+ tak jsem dokoupil od canna Cannazym myslím že to bude mít stejný efekt ne li lepší.
Už jsem pohnojil plnou dávkou AH na růst ještě tak 2x a půjdu na květ.
< Skunk #1 pod lampou
< Prales
< Kmen Skunk #1
< Tady už jsem ohýbal Skunk #1