Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nenéééééé žádná montáž, takhle to fákt běžně maká. Mno a co se těch světel týče, jsou to zářivky (flouros). Co jsem tak pročítal overgrow.com tak je tam dost pěstitelů preferuje, a to nejen kvůli tomu, že nehřejou, ale i kvůli počtu lumenů na čtvereční stopu. Takže tady je něco pro inspiraci:
20 bulbs.
All switched to 3000K for flowering.
Type: T8 Philips Alto 32W, 3200Lumens
TOTAL: 640W - 64,000 Lumens.
Heat: NONE!
P.S: připomínám, že fotky a informejšn's jsou z overgrow!!!!!!!!Takže pro ty co umí anglicky, doporučuju tento thread, pojednávající o otázce: Zářivky nebo sodík?: http://overgrow.com/edge/showthread.php?threadid=134412&perpage=15&pagenumber=1
A protože nepálí, tak se jich kytky můžou i dotýkat.
Jo ještě k tomu předešlýmu obrázku: jmenuje se to Duhový most a skládá se z nekolika druhů zářivek (větší spektrum světla, dle druhů instalovaných zářivek) = bližší denímu světlu.
Tag to je fakticky jeden z nejbrutalnejsich vobrazku jaky sem kdy videl , jinak mohli by poradat exkurze se skupinkama a vybirat po 10 Kc za prohlidku :]]]
Klidne bych tu petku vobetoval:]
chtěl jsem přihodit pár nových obrázků, ale kašlu na to.... koukám, že mi klesá karma... no nic divného, moje názory se nemusí všem líbit, ale díky tomu, co mi dal negativní karmu za tuhle fotku. Chápu za co (vy snad taky ne?), takže mu ještě jednou děkuju ...
###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###