Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim!
Rad bych se zeptal, jak je to stimto modelem kdyz ho vysadim ven, a od jake firmy bych ho mel objednat? Snad to nejni tak narocny model, jsem zacatecnik.
Jó indica to je taky moje. Ale na to co ty píšeš zklidňující, na procházky, přemýšliví. Nevím jestli ti bude vyhovovat, já co mám Shivu Shati 2 tak je to hodně sila, nevím jestli bych mohl někde chodit.
To co ty píšeš se spíš hodí na sativku ta tě tak jakoby nakopne k přemýšlení k užívání si přírody atd..
Aspoň i bratr mi to říká když si zainhaluje tu mojí indicu, že je vždycky trochu vyjetej že se mu nechce nic. Vždycky mi básní o skunku.
Který tento rok budu pěstovat protože jsem osobně ještě neměl dobrou sativu.
Tak jen aby sis vybral to co opravdu chceš.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
jj Hindu Kush jsem dostal loni rizek od kamosa a jel jsem ho na zahrade v kvetinaci a pohoda. Vitalni roslina s velkyma listama a sklidil jsem ho naprosto zraly nekdy v druhe pulce rijna. Na prochazku ale nevim jestli je dobry, spise takova tlumivka jak ma byt
hindu-kush muj prvni model co jsem pestoval hezky seminka z nirvany a podme :-D na out pohoda a celkem rychle dozrává můžu jen doporučit ale zase dalsi zbytečný téma :-o
hindukush sem pěstoval out 06 od nirvány a dnes sem přemýšlel že si ho ještě doobjednám...výborná chuť, hezká sušina, nemluvě o brzkém dozrávání, vyskytují se dva phenotypy-bílý x fialový...lepší je bílý - silnější,sladší při kouření.
minuly rok som dostal od kamosa 1semienko-Hindukush, povedal mi len ze ho mam zasadiť a cakat.
vysledok bol taky- rastlina mala pekné listy neobvykle zelenej farby len skoda ze mi nedosiahla fazu sklizne. zozrala mi hu zver...
Isaac Stern: ja bych skusil sensi seeds