Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny growers. Založil jsem toto téma,protože si chci na letošní sezonu objednat neco od greenhouse.Jak jsem se tady na groweru dočetl, většina growers zde píše o greenhouse, jako o ne příliš dobré seedbance.Výsledné produkty uvádíte za nestabilní a ne příliš uspokojivé, a jen málo z vás si tuto seedbanku chválí.Ale co ta spousta ocenění, a spoustu zajímavostí co jsem se dočetl v historii seedbanek. Jejich videa mne zacali presvedcovat o tom ze bych dotoho mohl jít.Hned na to co jsem se rozhodl,jsem se tu dočetl že jejich videa jsou nepravdivá a že ti 2 jsou malí podfukáři když to tak vemu.A to je prave to, na letosni sezonu si muzu dovolit udelat jen jeden nakup, a tak nechci udelat chybu.Přiznám se že mám opravdu velkej zmatek zda mám objednat ,nebo nemám. Prosím poradte mi
odrudy o kterých silně přemýšlím : Himalaya gold,great white shark
PS:vim že je tu o seedbankách kupa věcí,ale z toho jak se tu názory míší sem opravdu vedle zvlášt když tu nekdo udává že se mu kytky ani nedočkali palic.A zase se mi hlavou honí CO TA SPOUSTA OCENĚNÍ!? Kdyby byly nějaký připomínky ihned tento thread smažu.
Obráť sa na haryho pre informácie o GWS. Vraví, že súčasný GWS nie je to, čo kedysi Greenhouse poskytovali. Ten pôvodný má krásnu ovocnú vôňu a poriadne husté tvrdé šišky. Ten súčasný má vraj viac korenistú vôňu a nie tak kvalitné šišky. Osobne to však neviem posúdiť, keďže mám skúsenosť iba s tým pôvodným. A veľmi dobrú.
Ja sem o nich taky uvazoval kolikrat vzdy me odradilo to jak maj popsany dozravani co sem videl tak to snad nikdo nikdy nemel jak to popisujou v katalogu.Kamos ted jede ams vzal sem si rzy ze neco vyselektim ale neskutecne se mu to pod 200W cfl vytahlo takze opet od green house nic nepojedu. :-(
sting: GH kašlou na geny. Chtějí jen lidi kteří si od nich koupí nějaké semínka. Aby si mohli dělat výlety po světě.
Nekoukej se na ocenění atd.. Ty ti neřeknou jestli budou dobré semínka.
Kdyby byli nějaké ocenění na kvalitu semínek a kytek z nich. Tak GH nemá ani jednu.
Jedno ti můžu říct že když si koupíš od nich semínka tak se můžeš těšit na další videa která zaplatí tvými penězi. Nebo něco jako ty jejich coolor seeds. Ale asi nic jiného od toho očekávat nemůžeš.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ja taky jel predloni Himalaya od greenhouse. 3 rostliny - kazda uplne jina a rustovi potencial dost slaby. 1 samec, ale feminizovane semena to nebyli, tak co uz... Nachylnost na plisen vsak prekvapive dost vysoka, az jsem se divil. Na stejnem miste jsem mel jeste Early Skunk od sensi seeds a tomu se vedlo k svetu. Chut ma vsak himoska nezamenitelnou
Nazdar, minuly rok som mal GWS od GHS a spokojnost minimalna. Najprv boli tie rastliny
Rychlejsie jak mazary ale neskor dost stagnovali, vynos nizky, velka nachylnost na plesne. vyklicilo mi sice 5 z 5 ale vyrastli len dve
Zdravym growers , Nedavno som si kupil v G shope 5x fem WW od GHS ze si rozbehnem svpj druhy IN .. Dal som klicit vsetkych 5 semen naraz .... Lenze vec je v tom ze zo 5 seeds vyklicili iba 3, a kytky v rannom stadiju rastu niesu tiez bohvie co ... Takze GREENHOUSE SEEDS neodporucujem
Naposledy upravil Pestovatel 04-01-2010 v 17:38 PM
Původní příspěvek od Lump Nikdo tady neřeší sensi seeds,takže tvůj příspěvek je zde zcela zytečný.
To pochopíš časem kemo.
Já nechci uražet tvoje pěstitelské zkušenosti ale vždycky když vidím kytky od GH tak se mi chce smát.
Nikdy jsem neviděl fakt krásný kytky, počkat jen na jejich videích.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
...jako určitě nemaj všechno jen špatný ... určitě se najde spousta lidí co byla spokojená. proč by ne? já nejel nic od ghs , víceméně jen sleduju reference...každýmu kdo se trochu zajímá o kvalitu a originalitu je jasný že ghs dneska = shit proč kupovat něco hodně nejistýho ? to je to o co ti jde - groweři ti napsali jak to je s touhle seedbankou tak to už neřeš a prostě si sežen semínka jinde jestli máš rozum voe - máš tolik referencí a možností, dokonce je tu i encyklopedie pro takový otázky .)