Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim všechny férový lidi s dobrym srdcem, ve kterém má GANJA své pevně vydobité místo !
systém : Drip
hnojivo : AH/enzyme+
Modely : M2, M1, NL, JACK FLASH a v neposlední řadě CHEESE (který zde má premiéru) !
fotky jsou ze dne přepnutí na květ..
na růstu jsem je tento grow nechal krásných 28 dní...
Poděkování za kvalitní řezivo letí na sever
keep smiling !
Vzhledem k tomu že jsem posílil watage na 750w
a nechal stejnej počet květin což je 12 - nezbylo nic jiného, než se postarat o co největší roztažení kytek do stran...
čabas ve spolek
fotky z přelomu čtrnáctýho na patnáctý den květu...
tato busch vypadá zatim velice zajímavě - listy(sem tam nějaký spodky) střihám pouze odspodu pro provzdušnění květin - takže vše je nasměřováno na pěkný keře
CHESSE
Model který se sám krásně roztahuje dostran - kytky dostaly od začátku dost místa kterého využívají jak to jen de
Květ odstartoval mezi prvníma, spíše světlejší listy
Po obdržení pm od jednoho ze skvělých členů :frantygrína: sem zjistil že sejr má uplně jiný původ než sem doposud uváděl, tak to napravim !
díkas kolego
CHEESE - queico - banka kreká již neexistuje
je to v podstatě: Cheese x Cheese x Cheese x Traiwreck
Pan matkář popisuje klony fixkou na listy jo? Kristepane, chudáci kytky. :/ Jinak to máš moc hezký, jen škoda, že jsi se trošku nerozpsal o skříni, kde to máš. Každopádně K+.
Calzone : nikdy mě ani nenapadlo přemejšlet nad tim že by kytkám vadil popis na list, takže na to ti neodpovim
Jinak skřín je 1,7 na 1,7 m a jak sem už psal 12 kytek no chtěl sem původně na tuhle plochu dát 9, ale dopadlo to takhle
pod šestikilem sem už jel a teď bych se rád dozvěděl jestli jim těch pár vatů navíc prospěje
Prostříháno od největších listů
MONTAIN JAM
zatim se mějte