Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Nádoba na roztok / drip /
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Host
Host

Nádoba na roztok / drip / Příspěvek č. 1

Zdravím,
chci se zeptat jaký používáte vesměs nádoby na roztok a odkud?
Já jsem teď sehnal 70 litrový platový soudky, ale přišel jsem na to že jsou od benzínu tak že nevím jak to pořešit.
Čím bych to měl vyčistit?

Old Post 05-09-2008 v 11:20 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Cau, taky pouzivam plastovy soudky 30l s vikem, koupil sem je na burze, byly od nejakyho pigmentu do barvy, klasika sem do nich nekolikrat nalil vodu, vyplachnul, vymyl prostredkem na nadoby, i tak jeste byl ten sajrajt pekne dlouho citit, vem to klasika nejakym prostedkem na myti nadobi, pak savem a vyplachnout a je to.

Old Post 05-09-2008 v 12:44 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BinyX
Stálý Člen

Karma uživatele BinyX - 84% PěstitelskáKarma uživatele BinyX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Já mám asi 30L kýbl od barvy. J s výkem takže ideální, akorát je bílej a trochu i průsvitnej, takže se bojim aby se mě nevytvářely ve vodě řasy. Mám to sice v chladu a tmě, tak uvidíme

Old Post 12-09-2008 v 11:42 AM
BinyX je offline   Profil uživatele BinyX   Find more posts by BinyX   Foto galerie člena BinyX   Click here to Send BinyX a Private Message   Add BinyX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

90l kalfas za 250,-

Old Post 12-09-2008 v 14:54 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od Machoman
90l kalfas za 250,-

ten samej, za 169,-
akorát když je plnej vody tak se trochu "nafoukne"

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 12-09-2008 v 18:32 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
space.pussy
Stálý Člen

Karma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% PěstitelskáKarma uživatele space.pussy - 97% Pěstitelská

90l kalfas - SMRDÍ spáleninou Příspěvek č. 6

Nedávno jsem koukal po těch obdélníkových 90l kalfasech, ale strašně smrděli. Pronikavým zápachem asi jako spálená guma. Když jsem si k tomu přičichl, zvedal se mi žaludek (a to nepřeháním) .

Chtěl bych se zeptat těch z vás, kteří je používáte, zda se lze toho zápachu nějak zbavit a co je mnohem důležitější, jěstli to, co se z toho kalfasu uvolňuje, nemůže mít negativní vlyv na zdraví kytek (... lidí, zvířat)?

Space.Pussy v tom jede zas [600W NFT EU/DG] (právě dojelo)| Space.Pussyho KONEC !!! | 15x Apollo 11 @ 2x NFT 400W >> 600W | 3xSAD & 4x ROX @ NFT 400W
Vysokotlaké Aeroponické pěstování (TAG) :: Úvod do problematiky

Naposledy upravil space.pussy 03-12-2008 v 12:49 PM

Old Post 03-12-2008 v 12:40 PM
space.pussy je offline   Profil uživatele space.pussy   Find more posts by space.pussy   Foto galerie člena space.pussy   Click here to Send space.pussy a Private Message   Add space.pussy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Ty kalfasy mám asi 3 a no problemo,časem ten smrad odezní

Old Post 03-12-2008 v 13:09 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

jestli muzu neco rict tak ty smradlavy kalfase nekupovat koupil sme ho a 14 dni me to doma smrdelo tak hnusnym smradem ze nekecam se me z toho zaclo delat nevolno cela pestirna zasmradena do bezvedomi a pak sem ho sel do hornbachu nakonec vratit a koupil sem si plastovej soudek

Old Post 04-12-2008 v 07:44 AM
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

citace:
Původní příspěvek od 600
jestli muzu neco rict tak ty smradlavy kalfase nekupovat koupil sme ho a 14 dni me to doma smrdelo tak hnusnym smradem ze nekecam se me z toho zaclo delat nevolno cela pestirna zasmradena do bezvedomi a pak sem ho sel do hornbachu nakonec vratit a koupil sem si plastovej soudek

Zajimavy,že já sem vedle nej chrápal a nevolno mi nebylo

Jak už sem psal-časem to přestane smrdet...

Old Post 04-12-2008 v 07:55 AM
Host
Host

Příspěvek č. 10

tak já nakonec taky používám kalfas, trochu to ze začátku smrdělo, ale nejsem na to moc cíťa a vedle postele mi to taky nestojí, tak že neřeším, navíc po chvilkovým používání to vyčuchne. Super poměr cena/výkon. Mám dva jeden 90l a druhej 60l a ceny? 199,- a 169,- což je nádhera.

Old Post 04-12-2008 v 08:19 AM
Hodinář

Karma uživatele Hodinář - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

zašel sem v hobby-bauh. V nabídce mají nový typy kalfasů,s novými rozměry!
Rozhodně nejlevnější varianta.Co se týče smradu,při mytí ho vezmu z gruntu voňavým mejdlem

souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas

Naposledy upravil Hodinář 08-12-2008 v 09:15 AM

Old Post 04-12-2008 v 08:43 AM
Hodinář je offline   Profil uživatele Hodinář   Find more posts by Hodinář   Foto galerie člena Hodinář   Click here to Send Hodinář a Private Message   Add Hodinář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od Hodinář
zašel sem v hobby-bauh. V nabídce mají nový typy kalfasů,s novými rozměry!
Rozhodně nejlevnější varianta.Co se týče smradu,při mytí ho vezmu z gruntu voňavým mejdlem

hobby-bauh to je konkretne co za obchod?Neco jako hornbach? Kua to nás asi nebude

Old Post 04-12-2008 v 09:04 AM
MANHUNTT
šestikoulař

Příspěvek č. 13

BAUMAX-100 l-500 kč,80 l-240 kč. Plzen.

HydrologickÉ PĚstovÁnÍ Na Rockwoolu
H.R.GIGER OUTDOOR SKLIZEN
1. 2. 3. 4.
PRVNÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, DRUHÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, TŘETÍ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ, ČTVRTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ PÁTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,ŠESTÝ POKUS V NEW PĚSTÍRNĚ ,SEDMÝ INDOOR OSMÝ INDOOR DEVÁTÝ INDOOR
MANHUNTTOVA Indoor GALERIE 600W

Old Post 04-12-2008 v 10:27 AM
MANHUNTT je offline   Profil uživatele MANHUNTT   Find more posts by MANHUNTT   Foto galerie člena MANHUNTT   Click here to Send MANHUNTT a Private Message   Add MANHUNTT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowLAMA
Stálý Člen

Karma uživatele GrowLAMA - 85% PěstitelskáKarma uživatele GrowLAMA - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

No já mam ten 60l kalfas a taky ze začátku smrděl, po cca 40 dnech už je v pohodě. Před použitím jsem ho pořádně vymyl Carlanem (prumyslove odmašťovadlo), pak ještě jarem a nakonec několik výplachů vodou. (stejně ale smrděl :-)) Ten samej problém jsem měl i se zednickejma kýblema, který jsem používal jako květináče. Podle mého je problém v tom, že ty levné kalfasy (potažmo zednické nádoby) jsou vyrobeny z PVC a to smrdí, kvalitnější a samozřejmě dražší by měli bejt vyrobený z PE a ten by měl bejt v pohodě. Osobně to ale nemám vyzkoušeno. Myslim že se to řešilo v threadech o G-manových kalfaso-pěstírnách

USA = Tupé stádo ovcí v honbě za světovým kapitálem.
---------------------------------------------------------------------------
400/600W, Rockwool Drip, 20 x Shiva Skunk - 3. kolo (Sklizeno - 320g)

Rychlý přehled 2. kola od GrowLAMi -> 400w, Drip, 16 x WW
---------------------------------------------------------------------------
Olympus Fe-200 (už ne, nepřežil pád ) ASUS M70Vr

Old Post 07-12-2008 v 11:45 AM
GrowLAMA je offline   Profil uživatele GrowLAMA   Find more posts by GrowLAMA   Foto galerie člena GrowLAMA   Click here to Send GrowLAMA a Private Message   Add GrowLAMA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:36 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás