Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravííííím všeeechny ......tak sem to konečně o5 rozjel ,nemohl sem se už dočkat a ta doba mi připadala jako nekonečnáááá .....jo závislost je závislost ......a ted k věci:1.9.2008 sem přivezl deset řízečků:3* Northen Light ,2* Sage ,2* Jack Herrer ,2* Montain Jam,....jak ste si jistě všimly,tak sou tady dvě novinky (MJ) a (JF) ,které si určitě nechám.Jinak budu muset jednu zase vyhodit,protože všechny tentokráte přežily ,nejspíše to odskáče JH ........
for Stanton:Už sem to několikrát tady na G psal,jinej systém nebudu určitě měnit :-),není důvod,postupně si to pouze vylepšuji,ale měnit to nikdy nebudu :-)))).Hnojiva sem chtěl jednou změnit,ale na konec sem si to také rozmyslel a to hlavně zdůvodu že mám všechno v ruce a v oku a musel bych s tím hnojivem znova experimentovat........než bych našel zlatý střed :-).....
Na druhou otázku ti odpověděl kolega flashback9,za což mu děkuji,jde vidět že ví o čem je řeč :-)))))).......
Zdravím ,dnes po 5ti dnech prorůstání kořínků skrze kostky sem vše položil na rohože a odedneška 6.8. jedou první den na 18/6 ,opět je nebudu nechávat moc dlouho na růstu,protože mám přímo Junglovou sestavu a budu se s tím muset zase pořádně poprat ,ale vůbec nevadí,neboť do mé sbírky druhů přibudou další dva nové modely co sem ještě nejel.........první foto detail prorostlých kořínků,takto vypadají skoro všechny ....
MANHUNTT: proč pořád jezdíš stejnou genetiku nebo spíš proč pořád od HARYHO neláká tě zkusit něco jiného od někoho jiného máš skvělé výpěstky možná by bylo od věci vzít řezy jinde a porovnat
no za 1....pořád stejnou genetiku nejedu,po každé je alespon jeden model new :-)....a za 2. Hary pro mě není pouze řízkovač,ale i přítel.....proto jezdím pouze za ním......a sem spokojený......
BENJAMIN LINUS!:: MANHUNTTOVi jsem to kdysi nabízel aby vzal řezy jinde i mě zajímalo srovnání genetik a kvality ale jsem rád že tak nučinil asi bych si to vyčítal a on by byl nespokojen poněvač značkový dodavatel jsou na dlouho dopředu rezervovní a ty ostatní to by byl duvod mích výčitek a jeho nespokojenosti a jak píše manhuntt je to i o přátelství
Původní příspěvek od hary BENJAMIN LINUS!:: MANHUNTTOVi jsem to kdysi nabízel aby vzal řezy jinde i mě zajímalo srovnání genetik a kvality ale jsem rád že tak nučinil asi bych si to vyčítal a on by byl nespokojen poněvač značkový dodavatel jsou na dlouho dopředu rezervovní a ty ostatní to by byl duvod mích výčitek a jeho nespokojenosti a jak píše manhuntt je to i o přátelství