Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stránky Konopí je lék mají za cíl přispět ke změně trestního zákona.
Na stránkách je spousta zajimavých poznatku proč by marihuana měla bý t dekriminalizována.
více na http://www.konopijelek.cz/
Nemyslím si sice že zrovna tahle akce, nebo jeden můj podpis budou zlomové ale přesto se připojuji. Každopádně je dobrá zpráva že se v poslední době realizuje podobných akcí stále více a více. A i malé připojení v podobě jednoho ač téměř bezvýznamného virtuálního podpisu, nebo založení tématu s odkazem může pomoct v osvětě naší společnosti ! Jen tak dál, máš u mě káčko Kašpy
Rakosnicku, ten web byl spustenej dneska, takze si myslim, ze to nejni zas tak spatnej vysledek,ne? Jen tak dal, panove a damy... Mimochodem, od tety Bushky mi prisel odkaz na jeji clanek v Britskych Listech, je mozny, ze nekteri z nas se se vsim, co se v nem pise, uplne neztotozni, ale... proc ne. Tady je: http://www.blisty.cz/2008/3/21/art39699.html
Nikdy není tak špatně, aby nemohlo bejt ještě hůř.
taky taky.... chtelo by to Toleranci marihuany... na byt 2 kyticky by mohlo byt tolerovano. tim by se omezil prodej o hodne proc si koupit kdyz si to muzu vypestovat ze...
Původní příspěvek od Rhino Prodej by se tím nějak razantně nesnížil teda... Ne každej kdo hulí je ochotnej si to sám vypěstovat, takže by stejně šli a koupili si nějaký géčko..
asi by se tim nesnizil prodej o 100% ale urice by se prodej snizil!!!us je zavedenejch tolik zakonu,a ne vsechny zemi prospivaj...tak proc to nelegalizovat?(nedekriminalizovat)
legalizovat ?, to je trosku neco jineho nez deriminalizovat ... urcite by se snizil prodej a jelikoz by to pestovalo vice lidi tak by se zcela urcite snizila cena ale to patri jinam... , sem tam taky :P
hele tak teď sem koukal asi po tejdnu na víše zmiňované stránky a musim vzkázat všem z Growru co ještě nepřidali podporu,že to sou pěkný sraby - styďte se a koukejte to co nejdřív napravit.
Grower má přes 20 000 členů a tam je zatim jenom kolem 700 lidí !!!