Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak já začnu: většinou několikrát za tejden, když je dobrá akcička, tak spousta špeků za večer, klasická doba nehulení je u mě tak 2-4 dny, někdy tejden, někdy půl dne. Vono je to těžký nějak zprůměrovat...
Na ja ako kedy. 1x/2mesiace až 5x/týždeň. Ale taký priemer je 1x/ týždeň - ke´d nehúlím moc často vždy sa
na to desne teśím aj stojí to potom fekt za to ničenie plúc.
Je to jak kdy,pokud vemu v úvahu výkend,tak to jede špek za špekem,ve všední dny je to jen ojediněle,že někdo má,tak pozve,jinak jen ty vejkendy....no ono se to hezky říká o těch výkendech,ale jak příjde říjen,tak to se člověk prostě neuhlídá a rve fajfku za fajfkou výkend nevýkend....do školy,ze školy,ráno večer....no ještě že je to pro nás outdúráře jen jendou za rok...to by se člověk fakt nezastavil....doufám že těch kytek nebude hafo,jinak bych školku asi moc nestíhal...no ono těch prvních pár měsíců školy mi stejně vždycky nějak proklouzne mezi prsty...ale to asi znáte ...pfuuuuuuu
Tak Claune jako by odpověděl i za mě . Do školy už sice nechodím a než jdu do rachoty, tak si fáju taky nervu, ale po sklizni je to fakt brutus. Nelze tedy nějak průměrovat protože když mám, tak hulím tak dvakrát denně (když se zadaří tak až pětkrát (ale to opravdu vyjmečně)) a když nemám, tak nemám a čistím si pauzou hlavu. Taky se tedy bojím, aby těch kytek nebylo moc, ale na druhou stranu jich chci co nejvíc .
Obykle se jednou za tyten zcadim s kamosi v hospe (taq 4-5 brcek), zbytek tydne tak 1 brcko za 2 dny. Ale stava se treba, ze nehulim treba 14 dni. Proste podle nalady.
normálně hulim tak jednou dvakrát do tejdne, ale jsou vyjímky jak už bylo napsáno někdy častějc někdy míň
a když hulení nemám tak prostě nehulim klidně i dva měsíce, nějak mi to nevadí, kupovat nebudu, ale o to víc pak zase kalim :-)
Tuž mám-li co dělat (do školy, elektronika, politika) tak nemam na huleni čas
Většinou mam co dělat maximálně tak týden. Nejdýl jsem za poslední 2 rokz nehulil měsíc.
Ale o prázdninách - hulím třeba týden v kuse.
Celkově během roku asi tak 4 až 8 krát za měsíc.