Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim
Takhle jsem si četl časopis o cannabis Essensie a na zadní titulní straně jsem uviděl reklamu na hnojky Bloombastic a dočetl jsem se že je to směs biostimulátorů a že se hodí na hydro a podobně... A proto se ptám, jestli má někdo s těma hnojkama zkušenosti... Toto píše o těchto hnojkách growshop...
Bloombastic je výživná směs biominerálů a biostimulátorů. Výrazně zvyšuje podíl cukrů ve vašich rostlinách a tím pozitivně ovlivňuje vůni a váhu plodů. Bloombastic rovněž způsobuje enzymatické procesy na různých úrovních, čímž předchází stresu a napomáhá regeneraci. Lze ho používat ve všech substrátech a hodí se pro jakýkoliv zavlažovací systém včetně aeroponie, NFT, bubbler a jiných.
Zapomeňte na Green Sensation, přichází Bloombastic!
Atami Bloombastic se používá v druhé polovině fáze květu a zajistí tak:
- výrazné zvýšení produkce cukrů a květů
- optimalizaci molekul chlorofylu
- zvýšení produkce pryskyřice
- nárůst objemu a váhy produkce
- ochranu proti nepříznivým vlivům
Dávkování: 0,5 - 1 ml : 1000 ml
NPK: 0-20-21
Tak pište sem své zkušenosti ať mám lehčí rozhodování ... Díky
Rád bych tomu věřil, ale moc se mi to nezdá. Navíc ta cena je šílená... Příští kolo bych chtěl jít dva NFT tanky, tak když zůstanou peníze, možná udělám zkoušku -- do jednoho to budu lít, do druhého nikoliv. Očekávám ale, že v tom výrazný rozdíl nebude (pokud bude, pravděpodobně nebude stát za cenu toho stimulátoru).
Jinak co se týče popisu toho výrobku -- co má, proboha, znamenat "ochrana proti nepříznivým vlivům"?!!??!? -- to snad bude kytky chránit třeba i proti výpadkům proudu a vytrhání nenechavými osobami...
Hele kluci ja myslim ze je to normalni kvetak+ spousta promo kecu. Jinak muj posledni grow probehl bez stimulatoru a PKcko sem tam lil az posledni 3 tydny kvetu a stejne toho bylo 620g pod 600w. Tudiz jsem zadny kvetak neporidil ani tedka. Ale jestli mate prachy navic tak si tam lijte co chcete.
Původní příspěvek od Disaster:-) Hele kluci ja myslim ze je to normalni kvetak+ spousta promo kecu. Jinak muj posledni grow probehl bez stimulatoru a PKcko sem tam lil az posledni 3 tydny kvetu a stejne toho bylo 620g pod 600w. Tudiz jsem zadny kvetak neporidil ani tedka. Ale jestli mate prachy navic tak si tam lijte co chcete.
Souhlas. Tu zkoušku, o které jsem psal výše, bych dělal jenom proto, abych se ujistil, že to opravdu není žádný zázrak. Je to to samý jako marketing pracích prášků -- na barevné, na bílé, na smíšené, na bílebarevné, na barevněbílé -- rozdíl je pouze v obalu a přimíchání jiných barevních granulí, aby gazdinky měli pocit, že to je úplně rozdílná směs...
a ja ho mám ja ho mám hehehehe. a stejně ho tam neleju . Dostal jsem ho před týdnem a zadara . Náhoda . Zítra hodim foto basticu .
Taky na to nevěřím . Příští Grow ho zkusím na stejném rostlinném složení a uvidíme ten rozdíl .
Zdravim
Tak ste mi to nejspíš rozmluvili já bych chtěl právě taky jet NFT a tak jsem uvažoval jak a co... No a pak jsem se díval na tu cenu a je to docela brutus za 0.325 ml... Ale zase naopak si říkám co takhle to zkusit...
Zdravim
no tak já jsem o tom četl v časopise Essensie a tam psaly o tom že to obsahuje výtažky z řas a že ty obsahují růstové hormony a že to zvýší potenci kytek atd...
Green Sensation : NPK 0-13-14 ; dávkování 1ml/L; balení: 0,25ml; cena: 989,- Kč
Bloombastic : NPK 0-20-21 ; dávkování 0,5-1ml/L; balení: 0,325ml; cena: 1199,- Kč
dřív jsem na tyhle top boostry neveřila...teď testuju Green Sensation, jsem zvědavá na výsledek v dalším kole můžu otestovat Bloombastic na stejné genetice a porovnat výsledky jenom to nějakou chvilku bude trvat
Bloombastic by mě zajímal páč už první dojem z lahve je pozitivní a GreenSensation mám již odzkoušený a funguje po aplikaci paličky přes noc krásně pokryjí bílé krystaly.
Lidi ma už někdo odzkoušenej Bloombastic at mame nějaké ty fakta o učinku bloombasticu zajímamě jestli si ho mám pořídit??ať to není nejaká zbytěčná ztráta peněz.....
Původní příspěvek od Rastiquez_ Lidi ma už někdo odzkoušenej Bloombastic at mame nějaké ty fakta o učinku bloombasticu zajímamě jestli si ho mám pořídit??ať to není nejaká zbytěčná ztráta peněz.....
Vyhozeny kačky,radši shánej dobry geny než bloombastic...
Jako to je samozřejmé ale i ty dobrý genY se musí podpořit něčím zajímavým tenhle stimulátor na květ chcu zkusit tento rok a pak uvidím jestli to za to stálo.... Kámoši jedou plagron GS tak chcu videt jakej bude rozdíl_