Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
porřeboval bych poradit
objevily se mi smutnice ,takové ty malé černé,zkurvené mušky ,co kladou vajička do hlíny a jejich larvy pak žerou kořeny
koupil jsem na ně DURSBAN 10G
v kolonce u ochranné lhůty je napsáno AT ale není k tomu žádná vysvětlivka a ani v letáku není žádný časový údaj ,kterého bych se mohl chytit
nevíte někdo co to znamená?
HA HA HA ZASMÁLI SE LODNÍCI A ODJELI NA ŠICÍM STROJI
imho.
no pravděpodobně to píštou tak proto, že se to používá jen na sazenice ...to vlastně zaručuje nějakou dostatečně dlouhou dobu do sklizně....min. měsíc růstu, třeba u těch rostlin na který to doporučujou tak bych řekl i déle...pšenice či kukuřice se sklízi skoro za 1/2roku
imho2. řídil bych se nejdelší ochranou lhůtou co tam popisujou, tj.28dnů (ale plíce jsou docela namáhaný orgán, tak bych dal ještě víc)....
imho3. a asi existuje vhodnější prostředek
imho4. viz.foto.mám se smutnicema trošku praxe ale lepový desky vždycky stačili