Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dost často se potřebuju hrabat ve skříni zrovna když mají kytky noc a tak mě napadlo, že by se ta pěstírna dala bezpečně i osvítit pomocí světla se zeleným spektrem, protože to prý rostliny vůbec neregistrují - odráží ho.
Rád bych věděl jaké jsou možnosti, který typ svítidla zvolit. Stačilo by pár watů, klidně 10 - 20. Existuje vůbec svítidlo co je čistě zelené, nebo má ostatní barvy v tak malém množsví, že to kytky neovlivní?
CrTekk:
kámo já to právě píšu, protože ke kytkám nemám někdy přístup ani třeba v okamžiku vypnutí/zapnutí. Dělám na různé směny (8ky, 12ky) a někdy jsem prostě přes den v prác ai až v noci doma. Ale opravdu bych to neřešil, prostě to tak potřebuju.
PERRO:
snad jo, díky. Očekávám ale, že žárovky, nebo zářivky se s takovým spektrem dělat nebudou, spíš asi jenom diody, co? Má někdo typ kde hledat?
Blackpoint:
docela zajímavé, našel jsem obchod kde je mají ještě levnější. Night Glo se dělají ve watážích 15, 25, 40, 50 a 75 W. Možná by nebylo špatné s tím svítit i pořád.
jj souhlasím Calzone..... jenom si nedokážu představit co to udělá s kyti..... :-/ když se na ně bude svítit zase o ňáký hodiny navíc...... jestli se mooc nepotáhnou.)???? to fakt nwm
Blackpoint:
nn nevyzkoušel a zatím asi ani nevyzkouším, pač už na ní nějak nevěřím. Však to klidně zkus, ale být tebou, tak koupím ale radši tu nejslabší, k osvětlení by měla stačit a je u ní nejmenší šance na neblahé následky.
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.