Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim! tak i ja jsem se rozhodl, ze se tady zabydlim (zaregistruju), protoze az vypukne Jaro a nebude takova zima chystame se zasadit nas prvni out a vubec to bude poprve, co se s kamosema pustime do pestovani. Kdyz sem prostudoval rozhodl jsem se, ze je na case hodit na forum muj prvni prispevek
Takze jak uz sem se zminoval.. .. tenhle rok sme se rozhodli vypestovat si prvni kyti out.. (ten 1 rok bude spis takovym zkusebnim zatim s pestovanim nemame zadny zkusenosti), ale pokud bude dobra uroda, chceme pestovat kazdej rok ,lakal by me i indoor... zatim, ale nemam svoje vlastni bydleni
No tak to je snad vsechno na uvod, vic toho sem psat nebudu .... Az to vsechno vypukne a kytky budou v hline a az budou vetsi hodim sem fotky, abyste se mohli podivat a zhodnotit nas grow
Tak at se vam dari PEACE
Původní příspěvek od Mr.MEN To se asi na groweru těší všichni...
Ja vim, jak jinak sme prece na groweru .... je to dobrej web mooc sem se toho tady dozvedel
Pro me to bude, ale o to lepsi , ze to bude muj prvni grow-premiera - tak sem zvedavej
Uz aby to bylo!!!!!
PEACE
Ja vim, jak jinak sme prece na groweru .... je to dobrej web mooc sem se toho tady dozvedel
Pro me to bude, ale o to lepsi , ze to bude muj prvni grow-premiera - tak sem zvedavej
Uz aby to bylo!!!!! Naprosto suhlasím když sem před deseti lety začínal s pestěním tak jsem neměl žádný skušenosti a nebylo je kde čerpat tak sem se dopouštel spousty chyb,stále je co se učit.At se daří čau.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
No tak ja sem vlastne chtel nejdriv rozjet indoor, ale nebyli prostory ani finance>>> poradny vybaveni skrine: svetlo, odvetravani ... atd... aby kyticka vyrostla byla vytalni a zdrava..
Ale urcite bych jednou chtel indoor zkusit ......... ale to sou plany do budoucna .............
No tesim se a doufam ze uroda bude.. aby bylo co kourit
hlavne aby nas nenavstivili corky
PEACE