Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Teplota
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
thcman
Stálý Člen

Karma uživatele thcman - 34% PěstitelskáKarma uživatele thcman - 34% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 1

čau zajímalo by mě pěstitelé kolik máte kdo teploty, jak daleko od jakýho zdroje a to hlavní jaký model. Jde mi o to si udělat přehled kolik tepla jaký model vydrží.

Já tam měl 27 a zdálo se mi to málo. Tak teď tam mám 31 a Nebula a Ww se docela držej, spíš se maj teda líp. Vzdalenost je 13 cenťáků od 150diny.

ThC^mAn

Old Post 10-04-2002 v 18:20 PM
thcman je offline   Profil uživatele thcman   Find more posts by thcman   Foto galerie člena thcman   Click here to Send thcman a Private Message   Add thcman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Obecné teplota Příspěvek č. 2

podle mě vydržej všechny modely přibližně stejně, záleží jen na zalévání a větrání

.... ale jestli to chceš vědět- Shiva Shanti II a Orange Bud, 5 cm od 70W, větrání- 1 větrák od PC zdroje

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 10-04-2002 v 18:57 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
techyes
Stálý Člen

Karma uživatele techyes - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jestli Te zajimaj minimalni teploty.... nestastnou nahodou mely my slecinky WWidow teplotu v noci celej tejden na 14stupnich a prezily (jen jim lehce zcervenaly vetvicky) . ve dne se teplota pohybuje kolem 25,26 a v noci na 17st. svetlo (250son-t+) pri kvetu nechavam tak 20-25cm od vrcholku

Old Post 11-04-2002 v 12:52 PM
techyes je offline   Profil uživatele techyes   Find more posts by techyes   Foto galerie člena techyes   Click here to Send techyes a Private Message   Add techyes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele techyes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drevonos
Stálý Člen

Karma uživatele drevonos - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Nevite kde bych moh koupit jednoduchej(levnej) termostat, aby se mi odvetravani zapinalo podle teploty? Dik

Old Post 23-04-2002 v 14:52 PM
drevonos je offline   Profil uživatele drevonos   Find more posts by drevonos   Foto galerie člena drevonos   Click here to Send drevonos a Private Message   Add drevonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thcman
Stálý Člen

Karma uživatele thcman - 34% PěstitelskáKarma uživatele thcman - 34% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 5

hele já všechno kupuju v hornbachu, maj tem velkej výběr, třeba vetrák na odsávaání mě stál necelý 600,- a 100m3 za hodinu a tak i östatní věci.Termostat taky budu kupovat pravě na ten větrák, tekže dám dyžtak echo.

ThC^mAn

Old Post 23-04-2002 v 16:40 PM
thcman je offline   Profil uživatele thcman   Find more posts by thcman   Foto galerie člena thcman   Click here to Send thcman a Private Message   Add thcman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Chlapi (a damy), ja se vam divim - to u vas nejsou elektro burzy ? Mezaxial, ktery taha 1m2 za 20 sec (t.j. 3m2 za min => *60 = 180m2) za hodinu vyjde bratru na 100 Kc a je navzdy.... kdyz se 1x rocne trochu promaze

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 24-04-2002 v 08:16 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

V katalogu od Conrada jsem narazil na zajímavé termostaty, snad se to někomu bude hodit.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 31-01-2003 v 13:28 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

další

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 31-01-2003 v 13:30 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 9

a poslední

Old Post 31-01-2003 v 13:31 PM
rodeo
Stálý Člen

Karma uživatele rodeo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

PiosOne: Kde se daj koupit od toho Konráda, copak je to za firmu?

Old Post 06-09-2003 v 22:51 PM
rodeo je offline   Profil uživatele rodeo   Find more posts by rodeo   Foto galerie člena rodeo   Click here to Send rodeo a Private Message   Add rodeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 11

rodeo: přesně jak píše realist, koukni na jejich e-shop

Old Post 08-09-2003 v 07:36 AM
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

pasivní větrání Příspěvek č. 12

Chtěl bych se k tématu chlazení zeptat, jak máte vyřešený díry pro pasivní nasávání vzduchu ve spodní části skříně? Mám na mysli technický provedení-aby tam šlo minimum světla z venku. Používáte ty origo kryty z železářství? Nezdá se mi, že přes ně nebude prosvítat světlo a navíc jsou docela drahý, takže jak jste na tom vy? Jo a i přes větráčky z PC musí docela pronikat světlo, řešíte to nějak? Dík.

Old Post 10-09-2003 v 19:18 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Na ty vetracky se koukni na thread=855, daval jsem tam kdysi obrazek bednickovyho labyrintu - funguje to tak docela dobre.

Old Post 11-09-2003 v 06:20 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda Mraz
Stálý Člen

Karma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Deda Mraz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Realist: Mě to taky neva, já jsem myslel spíš aby světlo z místnosti nerušilo kyti když maj noc

viridis: pokud jsem to správně pochopil, tak to zase řeší jenom únik světla ze skříně ven, je to tak?

Old Post 11-09-2003 v 17:37 PM
Deda Mraz je offline   Profil uživatele Deda Mraz   Find more posts by Deda Mraz   Foto galerie člena Deda Mraz   Click here to Send Deda Mraz a Private Message   Add Deda Mraz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:03 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-06-2011 - Teplota v noci - 14 odpovědí
06-10-2013 - Teplota pod 600w - 14 odpovědí
01-12-2005 - teplotní otázka - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás