Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Byl kásný večer, první listopad, první listopad byl pro mě den, jak odpad.... protože jsem co? Našel v květináčích něco podivného....
V květináčích mi rostou houby ..... nevim proč - to bude asi tim substrátem od Obi ... ale i tak... je to dost podivný a úsměvný leč výjmečný ...
Koukně te na foto,,, vypadaj jako druh houby Ucháč ....
Tak jsem je trochu i studoval a nejsou červivý ... takže se ptám nějakýho mikoliga, jestli náhodou nejsou i jedlý, že bych měl ve skříni houbovou minifarmu ...
Ale teď k tomu důležitějšímu ... Nevylučujou ty houby nějaký látky do půdy ? Mám jich tam opravdu požehnaně, v každym květináči řádově desítky .... cca tak 40-50 a každým dnem přibývají další ...
popis : Uchovitý talíř , velikost 1-10mm, roste v trsech, hnědá barva
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
ad otazka) jelikož mi vyrazily u pokojovek, nějak sem to dále nestudoval (co sem se dočet, tak je výskyt hub v květináčích při optimálních podmínkách (prelomy teplot a vlhko) pomerne bezny)... takhle kdyz sem jich mel pár, tak asi nijak kytku neohrožovaly a za pár dní zase zašly... u těch tvých vzhledem k množství težko říct... zkus je nechat a teprv kdyz se ti bude zdat, ze skodej, neni problem sehnat nejaky fungicidni pripravek... (pokud je teda chces nejak zachovavat vubec)
u druhyho fota je nazev ty my houby, uz se mi to nechce sem prepisovat
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
nikdo nezaznamenal žádné další druhy květináčových hub?
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]