Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docela dost se mi líbí tvoje skříň, z jakého je materiálu, tlouška stěn a cena? Vypadá fakt hustě.
PS: možná bylo ještě lepší, kdyby jsi zkusil zeditovat název topiku pokud to ještě jde a pojmenovat to nějak osobitěji, třeba Thormův první indoor 400W.
Heh diky....ja mam tudle skrin uz asi 6 let je to vlastne takowej komplet....cenu fakt ubec newim....je to dubove drevo prej a tlsouska je 1,9cm...dneska jsem to komplet polepil....uz mam na poste konecne zbytek veci....a snad v patek se zapoji veskera elekt.
Cuzz all tak jsem se konecne dokopal nafotit....
Na 1 a 2 fotce je pohled na skrin...
3 foto jak jsem vyresil odtah...sono mam namireno primo na vetracku takze skoro vsechno jde ven a v misnosti je porad cerstwej vzduch
4 fotka..preradnik dal jsem pod to 2 kachličky a je vyrešeno.....
5.6,7 fotka...natazeni hadice mezi kytky....
Na uplnym konci vetve se zacina tvorit novy patro.Po par dnech se z takovy "ruzicky"(chumacku malejch listku) oddeli spodni dva a utvori pod touhle ruzickou takovy Vecko.U klasickyho zastrihavani ustrihnes celou ruzicku mimo Vecka(listku tohohle patra).U FIMu ustrihnes tyhle ruzicky nad Veckem asi 2/3.Nejni to zadna veda,staci se toho nebat a nejak to vokudlat
Obrazek:Jako od Picasa co ?Jsme zmastenej a malovani na kompu se zdaleka vyhejbam,takze to vypada tak jak to vypada,ale snad to z toho nejak pochopis.