Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Prosimvas zajimalo by me jestli se da neco vicist z toho kolik ma kitka "cipu"(listku) na jednotlivich listech. Mam letos ve skleniku 4 kytky, z cehoz 3 jsou ze seminek z lonskeho venku, a 1 semeno jsem dostal z obednaneho Super Skanku od kamarady. Vsechny ty tri kytky maji peti cipe listy, a super skank ma 11 listku na kazdem, a treba muj kamos ma jen tri cipe listy na svoji kvetince.... Znamena neco pocet listu? Diky.
Peldini - Live producer of tekno.
My sister is wee, and my brother is bong...
Do you thing that it's allright?
kdyz kytku stresujes, ta [cypu] ubejva, pusobi na to celkem dost faktoru. pouzij vyhledavani a urcite o tom neco najdes, v tomhle stavu ti nenapisu nejakou duchaplnou odpoved :;\]
Mě kytka děla jednocípe listy a mam docela strach aby to neovlivnilo kvalitu huleni. Hodně jsem toho hledal o tom ale nic jsem nesehnal :-( Tak fakt nevim
Mě letošních pár NoNamů tak do pátýho patra rostlo s trojlistama, v dalších patrech jim rostly pětilisty a už pomalu honí i sedmilisty. Jasný jak píše Svahadji, poukazuje to na vitalitu roslin, takovej ukazatel jak se kytce daří
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Tak jestli počet cípů na listu poukazuje na vitalitu kytky a vitalita je nějak vzpjatá s množstvím THC, tak to asi bude mít vliv. Jen si nejsem jestli vitalita rostliny má něco společnýho s produkcí THC v rostlině
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Taky si říkam jestli to může mít nějakou spojitost. No bududoufat že ne. Mam svoji prvni a jedinou kytku a jestli nebude skuřovat tak by mě to dost na***** no uvidim .....
PIPER: Sázet jednu jedinou kytku je dost riskatní. Pokud jedeš ze semene, může z toho bejt samec jedna dvě. Jestli máš řízek, tak se ti taky může stát, že jí něco napadne a chcípne a co pak? Příště bych jich zasadil víc, ať nejsi pak zklamanej, že neni kouření.
Abych nebyl off-topic... Mě většinou házej nejdřív 3-cípý listy a časem jich přibejvá. Poznáte aspoň, jak je na tom..
Rhino:Ja jich měl dost ale nak mi pochcípali , to viš letos jsem pěstoval úplně poprvé. No mě to hazelo pěticípe pak jen třicípe a teď už to hazí jenom jednocípe :-( a už si s tím fakt nevim rady... jinak dik nakou radu
Původní příspěvek od Zedy Tak jestli počet cípů na listu poukazuje na vitalitu kytky a vitalita je nějak vzpjatá s množstvím THC, tak to asi bude mít vliv. Jen si nejsem jestli vitalita rostliny má něco společnýho s produkcí THC v rostlině
Čím má rostlina víc cípů - tím je vitálnější - tím lépe se jí žije - tím lépe může dělat to, proč tu je(tvorba cukrů jakožto zásobních látek, čili THC) - mé laické vysvětlení poměru vitality k tvorbě THC. Myslíš, že bude potentnější kytka, která má samé trojlístky, nebo ta, na které budou převažovat třeba sedmilístky?
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Původní příspěvek od PIPER Rhino:Ja jich měl dost ale nak mi pochcípali , to viš letos jsem pěstoval úplně poprvé. No mě to hazelo pěticípe pak jen třicípe a teď už to hazí jenom jednocípe :-( a už si s tím fakt nevim rady... jinak dik nakou radu
no tak to je jasny, tvoje kyticka ma spatnou vyzivu, (kdyz ji zacnou ubyvat cipy na listech) dej ji hnojivo v optimalni davce a bude zas za chvili davat vice cipe listy,