Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V Brne se ted objevila zajimava prodejna s konopnymi vyrobky. Nachazi se tesne vedle Moulin Rouge na Slovakove ulici (kolma na Kounicovu, coz je velka ulice z Moravskeho namesti kolem zemske knihovny). Jmeno kramku nevim, ale zrejme to ma byt pokus restaurovat konopi jako rostlinu: prodavaji konopne textilie, kosmetiku, dymky, papirky, knizky, konopne pexeso (! ;-)). Pekna minigalerie s fotkami. Huleni samozrejme (?) nemaji nebo nedaji, ale navstevu doporucuju.
Tak sem hned musel ten obchůdek navštívit, sice sem tam byl úplně sám, ale aspoň se mi mohla slečna věnovat. Vypadá to, že se teprv zařizujou a nemají ještě tak široký sortiment, ale určitě stojí zato navštívit! Obchůdek se jmenuje YAMA, musím mu udělat reklamu, aby hned nezkrachoval, to by byla škoda! Já si tam šel koupit plakát, ale ten bohužel neměli, zato sem tam viděl: spoustu konopného oblečení, čepice, pohledy (ty mi slečna nabídla místo plakátu ), spousta knih o trávě i houbyčkách, spousta šlukovek, sodíkové výbojky SON -T 400W za necelých 900,- , tesla 400W za 1200,- , bohužel už sem neviděl příslušenství , dále kristalon start + plod a květ. Vypadá to, že slečna má i nějaké vlastní zkušenosti, jelikož začla o výbojce mluvit velmi zasvedceně jen sem se na ni podíval (řekla si asi "to by byla tržba", no až budou mít všechno po kupě tak možná). Nic jsem tam sice nekoupil, ani to pověstné konopné za 57,- , ale za čas se tam určitě vrátím a pak možná.....
Tady v Bohumine otevreli novy obchudek s orientalnim zbozim. Je to sice maly kramek, ale maji tam od obleceni, pres vonne oleje, bubinky, vodni dymky, slukovky, skla, filtry snad uplne vsechny potreby pro hulice. Kdo jste z Bohumina nebo okoli, tak je to primo v objektu kina K.A.R. ze strany od namesti.
Kdo nebyl v Brně ve Spodním Traktu, udělal velkou chybu. Zatím ještě funguje (problémy s majitelem....), ale stejně si pospěšte.
ADRESA: Jánská 9, Elektrodům Proton (Euronics). Je to úplně v centru, asi 50m od náměstí Svobody. Otevřeno 9-18. Nedejte se odradit výlohou Euronics-u, vejděte a potom po schodech dolů.
Suterén je velký, místa pro všechny.
Podzemní čajovna (Underground Garden) made in
slévárna Královopolská s "mágem" Máriem a super hudbou nemá chybu !!!
Něco společnýho s konopím mají minimálně 3 obchody (hadry, šlukovky, krabičky, bombóny, pohlednice, kosmetika,....). Není to sice pěstitelská speciálka, ale určitě posedíte a pokecáte. Nebo můžete koupit od Láby bubínek, ale von chodí strašně pozdě do práce ! Jo, a Frappé (dělaj dobrý) a taky ten mátový čaj s cukrem (Tuareg) Mňam!!!
Od včerejška v obchodě HANAF shop úplně umělecký fajfky-oplétaná keramika, bambus, konopné stonky,......skutečný skvosty!!!
to co jsi našel jsou alternativní druhy drog - náhrada za LSD, MDMA Extázi, GHB.... atd. Tyto výrobky jsou vyráběny tak aby byly legální, zdraví né moc škodlivé a aby se podobaly účinkem drogám pravým. Máš u mě karmu, protože tohle jsem dost dlouho hledal a nenašel, škoda že je to až v USA - teda pokud jsem koukal správně. Bylo by dobrý aby nějaký aktivní angličtinář určité části přeložil - např Extáze cigerety, GHB, Herbal Exteze či herbal haš (???).....
ahoj vespolek...
pro: hh-top, K4U za snahu, poprosil bych tě o překlad HERBAL EXTAZI 10 pils, Extazi cigerets, GHB..... něco z toho si vyber, nemusíš tak podrobně - záleží jen tobě, dost mě zajímá složení a účinky. Myslím že bys moch založit celé forum a tam to uveřejnit aby z toho měli něco všici - ale záleží jen na tobě jak se ti bude chtít.. díky moc....
Je kousek u Andela, nedavno jsem si tam koupila takovou kovovou slukovku, kterou muzes tzv. nabijet, takze si pohuli treba i 6 lidi a nemusis furt nacpavat.. Ten obchudek najdes, kdyz vystoupis na zastavce Lidicka /smer Andel/, coz je mezi Karl. nam a Andelem a das se hned doprava smerem k Arbesaku ten obchod je asi po 100 metrech, nebo je taky v Jilsky ulici u Staromaku, nebo v Michalske Sanu Babu.... urcite toho bude vic...
nazdar
nasiel som celkom peknu stranku, ktora predava vsetko co sa konope tyka a rad by som si z nej nieco objednal, ale pred tym by som rad pocul niekoho kto tam uz nakupil, dik