Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro účely srovnání growshopů redakcí bych rád, kdybyste se podělili o vám známé growshopy s adresami. Díky!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tel.: 0603 296174
www.growshop.cz - ta ale uz dost dlouho nefunguje
e-mail: growshop@post.cz
- je to v takovym sklepe, dost dlouho sem to hledal, ani mistni moc nevedeli kde to je, uzitecnyho zbozi tam maj dost, ale ty ceny...
------------------------------------------------------------------------------------
pak je jeste jeden v Plzni, jen neznam adresu, byva napsana na filtech
- koupil sem si filtry kvuli tomu abych tam nasel adresu toho prazskyho shopu, ktera tam vzdy byla a misto toho tam ctu - Growshop koncne v Plzni
Greenhome v Plzni je stejne drahej jako vsechny growshopy .kdo by potreboval v plzni lampu,tak na borecch v Boetingerove ulici je velkoobchod veřejny osvetleni a moc ochotnej chlapek .co nemame objedname...... sehnal jsem tam zatim vsechno a kdyz nahodou ne,tak jsem to sehnal ve Hřbitovni ulici na Doubravce.jsou to oba velkoobchody a s cenou v Greenhome se to neda srovnat... :-)
Dalsi growshop headshop otevreli v Plzni Radynska 7 je to u Mikulaskeho namesti tam jak je ten trh. Je to primo v dome musite si zazvonit. Otevrela mi takova prijemna mlada slecna. Maji tam docela pekny vodniky nejaky hadry, ale kdyz sem se ptal na rockwool, lampy tak jeste prej nemaj ze prej az dyl.
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Dělají tam nějací mladí týpci, vypadá to na pobočku Growmanplains v Praze. Všechny věci tam jsou na dobírku, do týdne. Mají tam zákl. věci jako např. lampy, ventilace, hnojiva od Advanced Hydroponics 1 2 3 a rúzné vitamíny.
dresa brnenskeho shopu je zmenena .soucasna:YAMABIS s.r.o.-http://www.yama.cz/
ale na internetu neni krome adresy nic.takze nevim proc to pisu.jo uz vim,protoze jsem to hledal asi 20 minut.tak at usetrim hledani.kdo ma svuj cas rad at se spokoji s osobni navstevou.