Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty používáš radši Kristalon ,než hnojiva od Ah jo .To si děláš doufám srandu chlape ne???A jestli je to všechno pravda,tak jediné vysvětlení je že nemáš Ec metr.....
for:Konůpek
ještě si pořid Enzym od Ah na proplach... jinak samozdřejmost je Ph a Ec metr....
To MANHUNTT :myslel jsem,že Enzymes+ zvyšuje příjem kyslíku, 100 % biologický, aktivuje pozitivní mikroorganismy u kořenů, zlepšuje příjem živin, doporučuje se kombinovat s Root stimulátorem a Grow/Bloom excelleratorema na propláchnutí je Final Solution
jo presne tak, Ec metr nemam, ani nevim jak bych to v pude s tim meril, ale ja jsem s kristanolem spokojenej, rozhodne vic nez s ahckama aspon teda do hliny nic moc, ale na kvet uz budu davat Ahcka, tam uz kristanol vysadim, nevim co mate proti kristanolu, ja jsem ho jel minulej grow i na kvet a opravdu se zadarilo, ale to at si rozhodne kazdy sam ... ja si to zkusil a rozhodl jsem se jak sem se rozhodl
to Konůpek
Zdravím, opravdu fajnová skříň jak už tu bylo řečeno. Já jedu momentálně s osvědčenýmí hnojivy Wuxal Super a OBM. Tak hodně zdaru
to all: Také jsem jel na kristalonu dokonce i květ s Kristalonem - květ a výsledek byl přiměřený k podmínkám. Sice to byl venek, ale doufám , že je to ¨skoro¨ stejné. Tím nechci něco nebo někoho zatracovat jen přikládám svou zkušenost, ale květ už s tím nejspíš nikdy nepojedu. zkouším ostatní hnojiva a porovnání ukáže čas
1st. Round je rozjeté.
3.6.07-11den na růstové fázi 18/6
Osazení:2xWhite Widow
2xNebula
Hlína:Perlit,kokos,upravený substrát
Ph nevím neměřil jsem
Teplotu a Vlhkost taky nevím,rozbil jsem teploměr.Ale klony se začali rozjíždět a vypadají zdravě.
Zaléval jsem pouze vodou,ještě pár dní počkám a začnu hnojit.
greenjerry : tedaa ja davam kytkam AHcka , skoro 1,6x vetsi davky nez sou doporuceny a kytky sou svezi a vklidku. Dokonce uz i svoje mal kyticky na outu hnojim Ahckama a je videt ze jim to jen prospiva. Ani jednu svou kytku sem este Ahackama neprehnojil .
MANHUNTT : jak pises ze PH a EC metr je samozrejmosti tak to mozna pro hodne zkuseny growery jako ses ty. Tohle je novy clen, ktery v tom treba jeste nejni tak zazity a zrejme s indoorem zacina, takze na takovy drahy vecicky asi nezbudou penizky , ale kdyz je nekdo bohatej
Konůpek:mno bejt tebou tak dam nejdriv polovicni davku tech AH, jelikoz ty kytizz nemas jeste tolik velky. tot muj nazor
9.6.07-17 den růstové fáze 18/6
Klony jsem 2x hnojil podle návodu.Vypadají svěže a zdravě,taky začali vonět.
Sekundární větvičky pěkně rostou.Co nevidět půjdou ke kadeřníkovy.No a potom je připravím na ScroG.Rád uvítám nějaké rady a tipy od zkušenějších growerů.
hezká skříňka, co je malý to je hezký!!možná bych něčím trochu začal zvlhčovat, at ti to trošku zhoustne a nabere listy, alespoň pasivně.Pozor ať se ti pak nespálej od výbojky.
lepší než nic, ale z mokrejch hadrů se to odpařuje líp.....nebo jim z něčeho udělej mini "foliovník" - nejlepší a nejlevnější řešení.Jásem udělal foliovník + hadry namočený dole do vody. A kytce se to fakt líbilo. Kdyžtak koukni ke mně do threadu.