Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky sem na to koukal a svitej s tim uplne vsude, taky by me zajimala cena, ze je to 1000W a ma svitivost myslim na 3x 3m jako 9X 600W, to je kruta svitivost, jeste by me zajimalo to teplo, co od toho jde, ale to by bylo mozna i jedno, pri takovy svitivosti by to mohlo bejt az u stropu
šerpa: no přece kvuli tem parametrum, ja myslim ze ta cena je tomu i úměrná. 9x komplet pro 600w by stálo tak 30 000,-. ale ten odber 5,4kW/h by byl šílenej, tak tedy co je potom vyhodnější při těchto skutečnostech?
hehe, rekl bych, ze na tom bude hlavne zajimavy jak daleko to dokaze efektivne dosvitit. To imho se sodikem vubec nesnese srovnani. Dobry tak pro nejak big shi-grow
Berte to z tej druhej strany 30 papierov by stalo 9 kompleto 600w spotreba 5,4kW takzze tych 20 dialsich tisic co by vam ostalo bvy velmy rychlo islo do elektriky myslim ze ta investicia by sa oplatila ale jedine ak by niekto siel pestovat ozaj vo velkom Inak je to nanic Samo keby som rtake dostal zadarmo tak neodmietnem ....... tak ma napadlo keby zacaly vyrabat take len v nizzsich watazach napr 70w co by svietila ako 9*50w :P Verim tomu ze by vela growerou na tu variantu hned preslo
no podle mně je to dobré (zatím) jenom na velkopěstírny o čemž mě přesvědčila tato práce , nečetl sem ji celou ale přesto je tam hodně zajímavostí, kukněte (pouze pro anglicky mluvící), jenom škoda, že tam není porovnání s HPS, ale i tak
Zajímavý ODKAZ. Hlavně kvůli velikosti, spektru, spotřebě a účinosti toho 250W plasmového světýlka. :p Už jsem to tady někde postoval, ale už je tomu dávno. Cena nějakých 10-11K v přepočtu na naše. Však posuďte sami...